סיפור בהמשכים

לא נורא..לא כל יום אנחנו אוכלים

כאלה דברים כמו שווארמה.. אדם לשרון: תאמין לי שרון בוא שב איתנו עזוב אותך מבגדים כבר הארון שלך..

אדם זה שאתה לא ופנתי כמוני! זה לא

אומר שגמני כזה!! טוב? יאללה גם מחר צריך ללכת להופעה בוא אני יקנה לך בגדים משו בן זונה ואז כולם אומרים לו: נולי שתוק כבר! חחחח אז הוא אומר או קיי.... חחח ואז אדם אומר...

לפחות אני לא מסתכל היופי מבחוץ

אני מסתכל על האופי שהוא בא מהלב..ולא מהחיצוניות.. ואז..שאר הבנים [ערן,אביחי,ואושרי] אומרים לאדם ולשרון...

כן שמענו עליכם חרמנים קטנים../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

ואז אדם אמר להם "אמממ תשמעו אני אולי מסתכל על ציצי,אבל זה לא אומר שאני רוצה אותו כמו של פמלה אנדרסון,אוקיי?! שיהיה ממוצע" פתאום צצה מעריצה ואומרת "כמו שללליייי?!" ואדם אומר..

עברתי פה במקרה

וראיתי אותכם ואז אדם אמר : טוב אנחנו צריכים ללכת להתראות !! וכולם צחקו ואמרו : למה אתה נהיה רע .. דבר נורמלי שרון : הנה כמוני ... יאאלה לכי בייייי הבנים היו מותשים ואז הם הלכו ...

רוברטו אנחנו מצטערים אבל אנחנו לא ש

מנים אז רוברטו אמר זה בצחוק .. ואדם אמר : וואי איזה שעמום אביחי : בא לכם משחק ......

חח קרעתת אותי עכשיו אה סליחה רוברטו

אנחנו לא שמנים
חח אז רוברטו אומר אביחי מה משחק עכשיו צריך לעשות חזרות אל תיהיה עצלן!! יש לכם קליפ בדרך! אביחי: אה וואלה טוב אז בואו נלך כבר והם אומרים...

יאאלה זזנו ?

בנתיים בחזרות לקליפ אדם אושרי ואביחי מרגישים לא טוב אז רוברטו אומר להם מה קרה ? ואז הם עונים לו ..... :

למעלה