המשך שלי:
פתאום התקרב ערס ארצישראלי מצוי לעבר תניס. "היי, יא קוקסינל, מה אתה לבוש בשמלות, בלאט". אבל תניס לא שם עליו. הוא היה עסוק מדי בבהייה והזלת ריר על כוכבת המורדים וקטנטנות לשעבר. "מ'ביות ש'ך, יא פלוץ?" הערס המשיך, והוציא סכין יפנית. "אהה... אופס..." הוא מיד החזיר את הסכין לכיס במבוכה ופשפש שם עמוק עד שמצא את האולר הקפיצית שלו. "עכשיו, איפה היינו?" "אוי, אלוהים!" קרמון התנשף. לא היה לו מושג מה לעשות, לכן מרוב תסכול דפק את הראש בעץ שזיפים. לפתע, הופיעה סהר פז משום מקום. "הא? מה לעזאזל את עושה כאן?" שאל קרמון בטימטום. "בקרין כולם כבר מכירים אותי והתעייפו ממני. חשבתי אולי לנסות להתחיל כאן קריירה של מרפאת המגפה הכי מדבקת עכשיו- המורדים. היא עשתה תנועה מסובכת עם היד, ובהבזק הופיע דיונון ירוק, שמיד התחיל לימוס. "אהה... שכחתי את החום הנוראי שיש בישראל..." היא הוציאה מתיקה מקדם הגנה 15, אבל בשמש הנוראה של ישראל צריך 30 לפחות, לכן הדיונון פשוט נמס... "אוף! אין לי כוח לכל השטויות הדתיות והנסיות האלו! העולם יכול להסתדר בעצמו, אני הולכת לשחק כדורגל ועזבו אותי מהכל." לפתע הופיעה לה תהלוכה קטנה באמצע הרחוב. הוביל אותה ברי סחרוף, ואחריו הרבה ילדים מטור]פים עם שלטים של "איפה אתה, SaberTooth? (הערה- אני יודע שלא ככה כותבים את זה, אבל... הייתי חייב להכניס את המילה). קרמון חשב שאולי הם יוכלו לעזור לו "היי, היי, לאן אתם הולכים?" שאל את אחת מהילדות שצעדו. "אנחנו הולכים אל הנהלת הפורומים, כדי שיחזירו את המנהל הקודם של פורום רומח הדרקון, שפוטר אחרי שסיפורים סוטים הסתובבו לו בפורום." תמשיכו... 10 מלים: מייקל ג'ורדן. לוגו של פו הדב. מילון רוסי-אמהרי, אמהרי-רוסי. כופר בשמלה שחורה ארוכה וכובע צמר. וולדמורט. ישעיהו פרק ב'. קורס הקוסמים הגדול. מערכת סראונד קולנועית. ההוביט. עכבר אופטי בארבע ממדים.