סיפור בהמשכים.

אוקיי, אני אמשיך, ../images/Emo110.gif

"אז איפה אנחנו?" קראה לאורנה ונצמדה אל תניס. "כנראה שבכל זאת הגענו לישראל" ענה תניס. רייסטלין, מושפע מהשרב הכבד, כרע על ברכיו והתחיל להשתעל בכבדות. "מי נייר טואלטעםדבש," פלט בצרידות. לידם נחת במהירות רבה כדור פורחכתום, וממנו זינק אלף אפל סקסיומפתה. "בוא, רייסטוש," מלמל האלף במתיקות "יש לי פרארי אדומה עם גג נפתח. הבה ניסע בה אל עבר השקיעה!" "הי!" זינק קרמון לעבר האלף " שלא תעז לקחת את רייסט! הוא שלי!" "כן?" צרח האלף "סלח לי, אבל אני לא אתן לשום לוחם שמריח כמו מרק דגים להתקרב אל רייסטוש שלי! זה יותר נבזי מהכנסת!" "אני אהפוך את הראש שלך לחביתת ירק!" בזמן שהאלף הסקסי וקרמון הלכו מכות, קם רייסטלין על רגליו, עדיין משתעל. "המקום הזה יותר גרוע משיעור ספרות," הוא אמר בסלידה "בואו נסתלק מכאן." "רייסטלין, מי זה האלף הזה?" שאלה לאורנה במתיקות, בעוד היא מנסה לעשות לאלף הסקסי עיניים " אם את מתכוונת לגנוב את דלאמר שלי, אהפוך אותך לגמדת מחילות" הבהיר רייסטלין ביובש. "הוא יוצא אתך?" עקמה לאורנה את אפה בסלידה "לא תודה.אני לא מעוניינת בהומואים." לאורנה הסתלקה בהפגנתיות, מקוה שתניס ירדוף אחריה, אבל הוא נשאר ונראה מהורהר. "רייסטלין, אתה בטוח שזה דלאמר?" שאל תניס, מסתכל על השיניים השבורות שנפלו על הרצפה " בטח שזה דלאמר!" נבח רייסטלין " תסתכל על החורים בחזה שלו.." רמז תניס "מתחזה!" שאג רייסטלין וזינק על הגוש המתערבל. עד כאן... ועכשיו המילים שלי הן:
איי-סי-קיו
לך תפליץ במים רותחים
אבשלום קור
לגעת באושר
לואיסנה לופילטו
מייאו! חתולה
אין אין אין כמו במבה!
הלפ!
גזר גמדי עם סוכר וריבה
אקונומיקה

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

רייסטלין תפס את האלף המתחזב בצווארונו. "מתחזה ארור! אני אהפוך אותך לקרפדה!" "אוף, לך תפליץ במים רותחים, לטאה", ירק האלף. הוא הסיר את המסכה ומתחתיו התגלה פרצופו של אבשלום קור. רייסטלין הפך את המומחה ללשון לערימת אפר קטנה. קרמון בא אליו בריצה. "היי, רייסטלין", הוא חייך, חושף חמש שיניים חסרות, "מצאתי תמונה של לואיסנה לופליטו!" רייסטלין ראה חתיכת נייר ועליה נערונת, שהזכירה לו יותר מכל את לאורנה. תניס דחף את רייסטלין וחטף את התמונה. "מיאו, חתולה!!!" לאורנה האומללה הלכה להתאבד בשתיית אקונומיקה. "הלפ!" צעק קרמון. "רייסט, היא הולכת להרוג את עצמה!" "למי אכפת?" רייסטלין הכין לעצמו תה מגזר גמדי עם סוכר וריבה. היה לו טעם נוראי, אבל השיעול של רייסטלין פסק מיד. תניס הסיר את עיניו מהתמונה של לואיסנה ואכל כמה גלמים צהובים קטנים. "אין אין אין כמו במבה!" והוא חזר לבהות במורדת הקטנה. 1. סכין יפנית 2. דיונון ירוק 3. סהר-פז 4. הנהלת הפורומים 5. כדורגל 6. קטנטנות 7. SaberTooth :p 8. עץ שזיפים 9. מקדם הגנה 15 10. ברי סחרוף

המשך שלי:

פתאום התקרב ערס ארצישראלי מצוי לעבר תניס. "היי, יא קוקסינל, מה אתה לבוש בשמלות, בלאט". אבל תניס לא שם עליו. הוא היה עסוק מדי בבהייה והזלת ריר על כוכבת המורדים וקטנטנות לשעבר. "מ'ביות ש'ך, יא פלוץ?" הערס המשיך, והוציא סכין יפנית. "אהה... אופס..." הוא מיד החזיר את הסכין לכיס במבוכה ופשפש שם עמוק עד שמצא את האולר הקפיצית שלו. "עכשיו, איפה היינו?" "אוי, אלוהים!" קרמון התנשף. לא היה לו מושג מה לעשות, לכן מרוב תסכול דפק את הראש בעץ שזיפים. לפתע, הופיעה סהר פז משום מקום. "הא? מה לעזאזל את עושה כאן?" שאל קרמון בטימטום. "בקרין כולם כבר מכירים אותי והתעייפו ממני. חשבתי אולי לנסות להתחיל כאן קריירה של מרפאת המגפה הכי מדבקת עכשיו- המורדים. היא עשתה תנועה מסובכת עם היד, ובהבזק הופיע דיונון ירוק, שמיד התחיל לימוס. "אהה... שכחתי את החום הנוראי שיש בישראל..." היא הוציאה מתיקה מקדם הגנה 15, אבל בשמש הנוראה של ישראל צריך 30 לפחות, לכן הדיונון פשוט נמס... "אוף! אין לי כוח לכל השטויות הדתיות והנסיות האלו! העולם יכול להסתדר בעצמו, אני הולכת לשחק כדורגל ועזבו אותי מהכל." לפתע הופיעה לה תהלוכה קטנה באמצע הרחוב. הוביל אותה ברי סחרוף, ואחריו הרבה ילדים מטור]פים עם שלטים של "איפה אתה, SaberTooth? (הערה- אני יודע שלא ככה כותבים את זה, אבל... הייתי חייב להכניס את המילה). קרמון חשב שאולי הם יוכלו לעזור לו "היי, היי, לאן אתם הולכים?" שאל את אחת מהילדות שצעדו. "אנחנו הולכים אל הנהלת הפורומים, כדי שיחזירו את המנהל הקודם של פורום רומח הדרקון, שפוטר אחרי שסיפורים סוטים הסתובבו לו בפורום." תמשיכו... 10 מלים: מייקל ג'ורדן. לוגו של פו הדב. מילון רוסי-אמהרי, אמהרי-רוסי. כופר בשמלה שחורה ארוכה וכובע צמר. וולדמורט. ישעיהו פרק ב'. קורס הקוסמים הגדול. מערכת סראונד קולנועית. ההוביט. עכבר אופטי בארבע ממדים.

ארץ ישראל עושה פלאים

המשך: פתאום רייסט הופיע בגלימותיו השחורות, ובהבזק יד כל החבורה המקורית הופיעה לידו. הערס שהיה בסביבה: "היה מי אתה חושב שאתב *וולדמורט*?" רייסט שרף את הערס כמובן. רייסט: "טוב אנחנו טסים לארה"ב". "למה???" כולם יחד. "אני רוצה לפגוש את האדם הקרוב יותר לאל ממני- *מייקל ג'ורדן* ולשרוף אותו". טאניס: "אתה יודע איך אומרים אל בשפה המקומית?" רייסט הבזיק ומילון רב-לשוני הופיע בידיו הכולל בתוכו מילונים נדירים כמו *רוסי-אמהארי-רוסי*. רייסט: "יהווה". טאניס: "המילון אומר את זה?". רייסט: "לא, קראתי את *ישעיהו פרק ב'* בדרך לישראל ושם נתקלתי בזה". דוס שעובר בסביבה ושומע את רייסט מביע את השם שאסור להביעו בקול: "יא *כופר בשמלה שחורה ארוכה וכובע צמר*, תישרף בגיהנום!" רייסט שורף אותו כמובן וממלמל "שלא ייקרא לברדס שלי כובע צמר"... והם טסים לאר"ב... במטוס הם פוגשים משווק מוצרי אלקטרוניקה שאומר: "אפשר להציע לכם *עכבר אופטי בארבעה מימדים*? או אולי *מערכת סראונד קולנועית*? *לוגו של פו הדוב?* רייסטלין: "תישרף!" ושורף אותו. תמהוני שיושב ליד: "איפה למדת לעשות את זה???" רייסט: "*קורס הקוסמים הגדול* באנסאלון שבקרין". תמהוני: "אני מפסיק עם קריאת *ההוביט* של טלקין אחרי שתיית שני בקבוקי וודקה...". וכך החבורה האמיצה שלנו נחתה בנמל התעופה קנדי שבני-יורק... מילותי: *F-17 *קוקסינל עם שיער בצבע כחול וירוק. *שפינוזה *תורת הקוונטים *וייטנאם *היפי מרוח בשמן צמחים *להרוג את על הערבים! *הצרפתים הם חרא של עם *קורות חיים *קלצ'ניקוב סליחה על הנימה האישית בבחירת המילים
.

digiash

New member
1- הצרפתים הם באמת חרא של עם

2- אהבתי איך שרייסטלים טיגן את כולם ^^ ריסט שלנו הוא כזה רולז!

Miss Pigmelion

New member
המשך....../images/Emo60.gif

בנמל התעופה הם רואים מחבל מוציא כ-17 ומתחיל לירות על כולם. רייסט בשאננות אומר מספר מילים והמחבל נשרף לו בייסורים קשים, הוא חושב לעצמו"אני לא הולך למות ע"י גובלין בצורה אנושית". בעוד הם ממשיכים ברחוב הם פוגשים קוקסינל עם שיער בצבע כחול וירוק ומזהים אותו כגדיל. חלמיש אומר בנימה רוטנת:"ידית דלת רקוב שכמותך! תראה מה עשית לעצמך!" רייסטלין ממשיך לו לעבר הבית הלבןכאשר שומע הומלס עם שלט לידו ועליו רשום:"אני המצאתי את תורת הקוונטים, עזור לי" לפני שהוא מצליח למלמל איזה לחש מופיעה סהר פז עם שקי אוכל וכסף ונותנת לו בשקיקה. קרמון שמע איזה רוכל מבר על מלחמת וייטנאם והחליט שהוא הולך להלחם בה, כן כן, קרמון הטיפש, אבל כאשר גילה שרייסט נעלם נבהל כל כך שנראה ממש כמו היפי מרוח בשמן צמחים מרוב זיעה. רייסט בתומו נכנס לבית הלבן ולא הבין מקדש לאיזה אל זה. אבל כמובן שהוא קלט לבסוף שזהו ביתו של המושל, אולי בגלל ההפגנה של "להרוג את הערבים" ושל "הצרפתים הם חרא של עם". בעודו מריץ בראשו מחשבות על שליטה בעולם, ישבה לה טיקה ורשמה קורות חיים למסעדה, בקורות חיים היה רשום: מומחית בעבודה עם מחבות ובבישול תפוחי אדמה. מקומות עיסוק קודמים: פונדק הבית האחרון. פתאום מוציא תניס קלצניקוב אימתני, חלמיש צועק:" בשם ריאורקס! מה זה הדבר הזה?" גדיל ישר מוצא בכיסו כמה כדורים של הקלצ'ניקוב ו... והנה המילים:
פרה
הנשיא בוש
עיפרון מכני
מטה מאגיוס
דאלמאר
משקפיים עם מסגרת ורודה(של דלאמאר*הצעה*אהמ*הצעה*)
כיכר הלחם
אריאל שרון (רייסט הורג אותו*אהמ*אהמ*אהמ*)
נקמתם של העכברים
מורה לשעבר של רייסט

שפינוזה הוא...

או ליתר דיוק היה פילוסוף יהודי שלא סבל דוסים. אני לא יודע עליו הרבה מעבר לזה.

אני אמשיך:

ונותן לטאניס, כדי שיירה בכולם, ובמיוחד בדאלאמר, בנשיא בוש ובפרה שלו. ואז גדיל הרכיב משקפיים עם מסגרת ורודה וזרק על אריאל שרון כיכר לחם יבשה שפגעה לו במוח וגרמה לו לזעזוע מוח. בינתיים רייסטלין נכנס לבית הלבן והשומרים הסתערו עליו, הוא הניף את מטה מאגיוס ואחד השומרים הפך לעיפרון מכני. השאר נבהלו וברחו משם. ואז הגיעה נקמתם של העכברים, הם התחילו לכרסם את העיפרון במהירות עד שחיסלו אותו. ואז הופיע במקום אנטישמי, אה...אנטימודס, המורה לשעבר של רייסט... עשר מילים: -עשר מילים -כוס-אמא של חתחתול! -מקלדת שבורה -קרמון ענק -שנורר -Esc -הזין מעץ של פין נוקיו -פיטמה אדומה -סארס המופץ על-ידי ערבים -אנחנו מושיטים יד לשלום!

למעלה