סיפור בהמשכים

Drorrrrrr

New member
סיפור בהמשכים ../images/Emo11.gif

בגלל שמשעמם לי מאוד [מאוד] ויש לי רעיון חדש, ננסה אותו פה לראשונה. כמו שלפעמים היינו לוקחים דף בכיתה, כל אחד היה כותב שורה ובסוף היה יוצא סיפור שלא קשור בגרוש אבל עדיין משעשע. בקיצו, אני [אחרי שכולם יאשרו שהבינו] אתחיל את הסיפור ואכתוב בכותרת את שלוש המילים האחרונות מהפסקה שכתבתי. כתיבת הסיפור בנויה על אמון, ולכן מי שקורא את הפסקה ואחר כך עוד ממשיך את הסיפור- הורס את כל הסיפור, היא הוא אמור לצאת לא קשור. מי שהבין ומוכן להמשיך-
מי שהייתה לו ילדות עשוקה/ לא הבין/ לא מוכן להמשיך-
.

../images/Emo45.gif

וואי זה משחק מעולה. ככה היינו מעבירים שיעורי ספרות משעממים

shira245

New member
../images/Emo45.gif

ילדות עשוקהXD היינו משחקים את זה ביא' בשיעורי תנךXD

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif רק שאלה..

זה המשחק הזה שמישהו כותב שורה והדף מגולגל ורואים רק אותה וממשיכים וככה זה יוצא לא קשור נכון?

Drorrrrrr

New member
הנה הסבר

סיפור בהמשכים את יודעת איך כותבים? מישהו מתחיל ואז כל אחד כותב המשך. אנחנו אמנם נכתוב סיפור בהמשכים, אבל רוב התוכן שלו יהיה מעורפל. כלומר, כל אחד כותב בהודעה המשך לסיפור, אבל כל מה שידוע לו הוא הכותרת. דוגמה: דרור כותב: נושא: כמו בשבוע שעבר. תוכן ההודעה: משה היה ילד מאוד שמן, הוא כל היום אכל שווארמה והמבורגרים במקדונלדס עד שגדלה לו בטן מאוד מאוד מאוד גדולה. אתמול הוא החליט לעשות דיאטה, כמו בשבוע שעבר. אפרת מגיבה: נושא: והיא שכחה לישון. תוכן ההודעה: בשבוע שעבר היא חתכה בצלים וגילתה שאין לה בייגלה בלי שומשום. לכן היא ירדה לסופר וקנתה מספר מצרכים. אמחנם, היא שכחה לקנות שוקולד, גבינה ריבה. חוץ מהמצרכים, היא שכחה לישון.
אמנם כתבתי פסקה שלמה [בכל הודעה], אבל כל מה שאת תקראי ממנה יהיה "כמו בשבוע שעבר"/ "והיא שכחה לישון"- כי את אמורה לקרוא רק את הכותרת ולא את תוכן ההודעה. יותר מכך, את אמורה להמשיך את הסיפור רק על פי הכותרת, ולא ע"פ ההודעה עצמה [כי אותה את לא אמורה לקרוא]. מובן?

Liza1987

New member
הנה הסבר נוסף...../images/Emo13.gif

אני אסביר לך כיצד המשחק הזה מתנהל - לא דרך המחשב... אלא כיצד ההינו משחק בו בבית-הספר... מישהו היה לוקח דף שורות, ומתחיל לרשום סיפור, למשל "פעם הייתה ילדה קטנה שאהבה לשחק בלגו" סתם דוגמה... הוא רושם בשורה אחת, ממשיך לרושם בשורה השנייה ומפסיק לרושם אחרי שלוש מילים לערך שהוא רשם... כלומר, בשורה השנייה הוא מתחיל את המשפט לזה שירשום אחריו... מובן עד כאן?.. לאחר מכן, אותו אחד שרשם, מקפל את השורה הראשונה - כדי שמה שהוא כתב יוסתר מפניי מי שירשום אחריו... בסדר?.. לאחר מכן, קחי לדוגמה את המשפט שרשמתי קודם לכן... קחי את שלושת המילים האחרונות "שאהבה לשחק בלגו" - ודמייני שזה רשום בשורה השנייה.. כלומר "פעם הייתה ילדה קטנה" - בשורה הראשונה.. "שאהבה לשחק בלגו" - בשורה השנייה... מי שרושם אחרי אותו אחד שרשם את המשפט הזה... רואה רק את המשפט "שאהבה לשחק בלגו" - וממשיך כרצונו לספר סיפור... אז למשל הוא ממשיך "שאהבה לשחק לגו..." וכו'... שוב, הוא מסתיר את השורה שהוא כתב.. רושם עוד שלוש מילים.. והבא אחריו.. וכך הלאה.. המשחק כאן הוא אותו הדבר, רק שכאן, אין דף... אנו רואים מה שכתבו ב'נושא'.. וב'תוכן' לא נדע מה כתבו... ב'נושא' את רושמת את שלושת המילים האחרונות שרשמת ב'תוכן'.. מובן? הסבר מסורבל משהו.. אבל אני מקווה שהבנת אותי..

סיונתו

New member
לידיה../images/Emo70.gif

היינו משחקים את זה בביולוגיה כל הזמן... שלוקחים דף מישהו רושם שורה מקפל אותה ומשאיר רק מילה אחת בשורה למטה וככה כל אחד ממשיך עד שנגמר הדף ואז פותחים ורואים מלא מלא- יהודית זונה, יהודית בלינקי ביל אני שונא ביולוגיה.....
בצפר...

למעלה