סיפור בהמשכים 2!!!

• פותח הנושא s B k
  • פורסם בתאריך

s B k

New member
סיפור בהמשכים 2!!!

הכל התחיל הכפר קטן בשם "דוק", היה זה לילה גשום, וגשם זלעפות. ואז פתאום הוא בא משום מקום, הוא היה...

s B k

New member
אני מגיב רק כדיי שזה יישאר למעלה

תתעלמו מהתגובה הזאת...

boolbool boy

New member
הוא היה

החילזון פיצ'קאפ! הוא מצציל את כולם, עוזר לכולם, עושה לכולם אך ורק טוב! אלב בינתיים הוא מנסה עכשיו כבר שעות ספורות לעלות למרפסת שבא הוא מתגורר...

המשך..

לרוע מזלו.. הכל היה רטוב מהגשם שירד.. הוא לא הצליח לעלות למרפסת שבה הוא מתגורר אך נזכר שמתחת לשטיח שבכניסה יש מפתח הוא פתח את דלת ביתו ו.....

לילשוש

New member
ו...

וראה את אוזה ובץ מפרפר נחמד, עושים את זה באמצע הסלון על השטיח המיובא משוויץ! הוא היה המום מהמראה המזעזע הזה שהיה מול עיניו, אך החליט...

boolbool boy

New member
הלך לקנות אחד חדש

הוא ידע שחני נחמיאס מוכרת ראשים בחדר שלה אז הוא נסע אליה עם הקדילאק שלו אך אבוי...

לילשוש

New member
הלך משם

ולבסווף פגש מישהו עם דסק מגע שיחבר לו את הראש שוב~! אך אבוי! אותו איש היה בעצם...

boolbool boy

New member
רפי גינת!!

שלא עמד בפיתוי וטרף את החילזון!! ("דמינה על המשקל" אעלק...) ואז רפיל'ה הלך ל...

Wake Up Trix

New member
....

התחיל לו כאב בטן מאוד חזק,והוא נכנס לסרטים. לאט לאט התחיל לצאת לו מהתחת משהו גמיש ורך... ואחרי שהכל יצא,הוא החליט לקרוא לזה בשם,הוא החליט לקרוא לו ".....

ג'לי...שאותו אנו אוכלים בארוחות ב

תור קינוח אלא שבדיוק שרפי אמר ג' נכנסו שני לוחמים פורטוגזים ופוצצו את השירותים,רפי ניצל אבל...

boolbool boy

New member
אבל ג'לי הקטנטן...

לא החזיק מעמד....
רפי גינת רצה לנקום! אז הוא הלך לרדוף אחרי הלוחמים הפוטוגזים, ואז...

s B k

New member
לפתע!!!

חני נחמיאס באה ומאיימת להוציא לו את הראש מהמקום!!!!! רפי בורח משם במסוק הפרטי שלו... שלפתע מבחין...

s B k

New member
ל...

למחבוא הסודי שלו מתחת לאדמה, שם הוא הוא יכול לאתר את כל אויביו... אז חשב במי אני רוצה לנקום...ואז הגיע להחלטה! הוא החליט לנקום ב?

למעלה