סיפור ארוך בהמשכים

סיפור ארוך בהמשכים

11 בבוקר מנער קורי שינה אחרונים אחרי שיטוט בלילה הארוך, שולח יד לטלפון לידי מחייג לרועי, הלו? קול נשי חלש מעבר הקו אני מסתכל במסך הטלפון, המספר האחרון הוחלף, אני מיתעשט מהר מושך את השיחה, חבל שזה ייגמר בטעות וזהו .......12:15 אז להתראות היום בערב ב8, אני מיסתכל במראה תלוש מהשינה מחייך גרושה בת 31 אני בן 20 היא סקרנית ורוצה רק להיפגש, מצידי? ברבע ל8 אני מוצא את עצמי בכניסה לגינה ציבורית חשוכה משהוא, מסתובב באיזור קר בחוץ, אני מחייג למיספר, עקבים מאחורי אני מיסתובב, מטר שבעים וחמש רזה מתניים צרות חזה מחוטב וגדול שיער שחור פזור פנים של מלאך בהירות, נתונה במיני קצרצר מקטיפה מגפים קצרות ומעיל ארוך, אני בוהה בה מתקדמת לעברי ליאור? אני מתעורר ליאת? כן היא מחייכת, אני צועד אחריה לספסל שבצד, את ניראת יותר טוב מימה שחשבתי, כן היא ממשיכה והשיחה ממשיכה, אתה חמוד היא זורקת פתאום, תודה אמרתי מחייך קצת מיד ההמשך->

המשך..

כמה זמן את גרושה אני שואל? ארבע שנים היא עונה, הגבר האחרון שנגע בי היה לפני שנה, רצו אותי רק בגלל המראה אתה מבין? אז ניתקתי קשר איתם, רוח קרה מנשבת לה, ריח של גשם באוויר הראש שלה קרוב לשלי אני רוכן ונושק מעט לשפתיים היפות, היא עצמה עיניים רצתה להימשך עוד אני נסוגתי, ממשיכים לדבר יש לי שתי בנות היא אומרת השבוע חופש הם אצל הגרוש נסעו לטיול, גוף מיתקרב לגוף, היד שלי נישלחת לברך שלה מלטפת נוגעת בשולי חצאית המיני, היא מחייכת, הגוף מיתקרב יותר יד שניה מלטפת בשערה ובגבה, אני מיתקרב לפניה מיסתכל בשפתיים שמתחננות ומנשק אותה, שפתיים עם שפתיימ הלשון לא איחרה, ובתאווה התנגשו לשון בלשון, הסתובבו היא זזה מעט ישבה עלי וכשפניה מולי התנשקנו ארוכות תוך כדי שאני מזיז את ראשה, יד נישלחה לעבר החזה נוגעת לוחצת, נאספת לעבר הפיטמה ואני צובט חלש, גופה רטט מעלי היא מחייכת, ואני מרגיש איך הזין שלי גודל לו לאט מתקשה, כשהיא יושבת עלי מרגישה אותו המשך מיד

חלק 3

היא יוצאת מעלי עומדת אני יושב בספסל מסתכל בגוף המדהים, בוא היא אומרת עולים, דקה של הליכה מחובקים היא אומרת הגענו, בנין יפה מסודר, היא מוציאה מפתח פותחת את הכניסה, קומה3 היא לוחצת, אני מיסתכל סלון מסודר יפה פרוזדור מוביל לאן שהוא, אני נזרק לספה תרגיש בבית היא אומרת, היא מורידה את המעיל, אני מיסתכל עליה חצאית מיני והסריג הצמוד שבא לך לבלוע, רוצה לשתות משהוא? תגיד? היא אומרת אני קם אליה בחיוך לשתות? רק אותך, היד שלי נישלחת מאחורי גבה מצמיד אותה אלי מנשק צמוד ורטוב שולח יד לעבר הישבן החטוב מלטף, מעביר יד בין רגליה מרגיש רעידות קלות, היא ניצמדת אלי, מיתחככת עם הכוס באיבר שלי שכבר עומד, ידי נכנסות מתחת לחולצתה מאחור פורמות את החזיה, מלטפות את הגב ומגיעות לשדיים, אני מרגיש את החום שלה בין השדיים, אוחז בפטמות צובט קלות כל פטמה, היא נאנחת קלות, היא קורסת על הספה שבסלון שוכבת על הגב כשהיא מפילה אותי עליה ולוחשת תמשיך... המשך מיד

חלק 4

היא שוכבת על הספה אני יושב לצידה יד אחת בתוך הבטן מלטפת מעסה את השדיים לאט, יד שניה מרימה את הסריג חושפת בטן חלקה מרים עוד קצת ושני שדיים מלאות ופיטמות גדולות זקורות, אני מביט בהם מצמיד פה, ומוצצ בתאווה את הפיטמה הקרובה עם היד השניה צובט את הפיטמה השניה, אני מפסיק מרים את ראשה, ומוציא לה את הסריג, שמתעופף מיד לאחד הכיוונים בסלון, אני מביט אל רגליה מתחככות זו בזו היא בוערת ורוצה אני יודע ידה נישלחת לעבר מכנסי נוגעת באיברי הטפוח ממששת בתאוותנות, אני מעיף את הנעליים ממני כשהיא מפשילה את מכנסי, אוחזת באיברי הזקוף ומוצצת בחוזקה, אני נאנח אוחז בראשה, היא מפסיקה כשכל האיבר בתוך פיה ורק הלשון מעקיפה אותו, תוך כדי שהיא מלטפת את ישבני ואת הביצים, אני יוצא מהפה שלה רוכן לעבר שמלת המיני מכניס יד מתחת לתחתון ונוגע ברטיבות מרגיש אותה, ביד השניה מוציא מימנה את נעליה, אני מלטף את רגליה ומושך את שמלת המיני שלה באיטיות המשך מיד

5

אני מפשיל מימנה את החצאית רגליה זזות מגורות, עוזרות לחצאית להיזרק מימנה, רגליים חלקות זוהרות מתגלות מולי, כשרק תחתון חוטיני אדום מכסה את האושר שבין רגליה. אני רוכן לעבר בין רגליה, כשיד אחת מטיילת מאחורי תחתוניה ונוגעת בכוס הרטוב, לשוני מתחילה ללקק את יריכה היא זזה איתי מתמכרת נהנת, אני מיתקרב לכיוון הכוס שלה, עוצר בחיבור של בין רגליה מעביר ליקוק רופף, מוצץ לתוכי,אוחז בשתי ידי בתחתוניה, וכשלשוני מענגת בטבורה וביטנה, אני מפשיל את החוטיני, אני מיסתכל באיברה שפתיים בשלות חלקות, פתוחות משהוא, היא שולחת יד לגעת בעצמה אני תופס בידה מרחיק אותה, מקרב את לשוני נוגע מלקק את רטיבותה, טועם את נשיותה היא עוצמת עיניים גונחת לאט זזה מכוונת אותי למקום, אחרי שלקקתי את רטיבותה אני מתמקד בדגדן הנפוח, ולשוני נוגעת בו מלקקת בתאווה, וזרמים של עונג גולשים בינ רגליה, אל תפסיק היא צועקת, וידי צובטת בפיטמתה, היא מגבירה את תנועתה ואני ממשיך ללקק אותה המשך

6

היא ממשיכה להצמיד את איברה לפי, כשהיא גונחת באושר בלתי נשלט וידי צובטת פיטמה ומחליפה בין הפיטמות, היד השניה שלי עוברת לישבנה היפה מטיילת שם ועוצרת בחור שלה שגם הוא רטוב משהוא, אני שם אצבע אחת מול החור של התוסיק שלה לא מכניס, רק מעביר פותח אותו מחכה שהיא תגיע לעונג מספיק, אני רוצה אותך היא צועקת ואני רק מלקק בתאווה, ואז מכניס את אצבעי באיטיות מאחור היא גונחת מופתעת כואבת מצמידה את הכוס שלה לפה שלי כמנסה לברוח להתרחק, אני מורח מנוזליה על התוסיק שלה מאחורה, ומצמיד עוד את האצבע, היא צועקת עוד ולאאאא , אני מרחיק את פי מהכוס שלה והיא מצמידה אותו אלי בתאוותנות אני מלקק אותו עוד, ושם את האצבע עוד בתוסיק מתחתיה, מכניס טיפה לתוסיק, הכוס שלה ניצמד אלי ללשון מנסה עוד לברוח, אני מלקק מהר ולא מתרחק היא נכנעת בעונג וקורסת כשהאצבע מוחדרת לתוך ישבנה בצעקה אדירה, היא מותשת כואבת אבל בעונג מניעה את אגנה באופן מושלם, המשך מיד

7

וכך כשאצבע אחת מאחור ואני מלקק אותה בטירוף אני שולח שתי אצבעות ומכניס מקדימה, מוציא אותם ומכניס מהר, אני רוצה אותך היא גונחת, ואני מוציא ומכניס את האצבעות לפי תזוזות אגנה תוך כדי ליקוק , זה בא היא גונחת והקצב מוגבר, כן אל תזוז זה בא היא משתוללת, כשהאצבע שתקועה לא מאחורה מתחילה לזוז היא כבר לא שולטת גופה זז לפי קצב אחיד רק הגניחות שלה ממלאות את האוויר, אני ממשיך ללקק כשפרץ נוזלים פורץ לתוכי איברה ניצמד כולו כמבקש להיבלע וצעקות ארוכות ניפלטות מפיה אני מוציא את האצבעות מהכוס, וצובט את הפיטמות שלה בחוזקה, היא גונחת והנוזלים עוד זורמים ממנה, אני מוזיז את אצבעי בישבנה היא נאנקת אגנה זז במהירות, אנחות אחרונות והיא עוצרת מתנשפת מזיעה כולה רטובה ומחייכת, אני מוציא לאט את אצבעי מישבנה מוצץ אותה טועם אותה אני רוכן לעברה היא מאושרת רגליה פתוחות רוצה אותך היא לוחשת אני מדביק לה נשיקה רטובה אוחז באיברי הטפוח ומלטף איתו את שפתי הכוס המשך .

8

אני רוצה אותך בתוכי היא מתחננת איברה פתוח רטובה כולה, אני רוכן מעליה נושק לה, האיבר שלי עומד מגורה רוצה רק לפרוק אני אוחז בו ומעביר אותו בין שפתי הערווה שלה תכניס ניפלט מפיה, אני מעביר אותו שוב עוצר בפתח איברה מרגיש אותה רוצה, מכניס אותו לאט אל איברה היא נאנחת ואז מכניס את כולו לתוכה, היא גונחת, ואני זז בתוכה נצמד אליה כולי קורס לעבר אוזניה וגונח שם בשקט כשאני מוצץ את תנוך אוזניה, ואז אני מרגיש את הלחץ בתוכי איך איברי מתקשה שוב בתוכה מתעצם רוצה לפרוק, היא זזה איתי ביחד, מצמידה את איברה, שואבת את כולי אליה ידי נישלחות לעבר פיטמותיה, צובטות קלות, היא שולחת את ידה משפשפת בדגדגן שלה מגבירה את קצב תזוזתה אני כבר לא יכול לשלוט היא נאנחת עודד ,וגומרת כשאני מיתפוצץ בתוכה, ממלא אותה, אני נכנע לה ומשתטח עליה שאני נאנח משוחרר אבל מלא תאווה, שולח יד לעבר הכוס שלה, מעלה יד רטובה ומלקק, היא מיסתכלת על חרמנותי רואה שאני מיתמכר אליה.. המשך...

9

אחרי שהיא גמרה פעמיים ואני בתוכה פעם אחת, אני מלטף ביד את איברה מוציא יד רטובה ומוצץ מתמכר אליה, אל הטעם שלה אל גופה רוצה אותה עוד, אני רוצה עוד מימך אני פולט תשבי עלי אני מיתחנן בחרמנות, היא מיסתכלת עלי נהנת מההתמסרות שלי לגופה הודפת אותה מעליה אני נשכב על הגב עוצם עיניים עייף משהוא מרגיש את רטיבותה בתוך פי ומוצץ מלקק אותה לא מבדיל בין החור של איברה היפה, לבין התוסיק שלה החלק, כשהיא זזה מעלי יושבת בתוך פי, ואני מוצץ אותה בולע אותה, היא מיסתכלת על איברי מושיטה יד לעברו כשהיא יושבת על פי משחקת עם הזין קצת משחקת בביצים ואז רוכנת אליו מכופפת אותו לצד, ומלקקת את הביצים באיטיות הזין שלי מתקשח כל גופי מכור אליה, מלקקת את חיבור הזין ואת הביצים אני רוצה מהר לפרוק להרגיש אני שולח את ידי משפשף את איברי שאני גונח בהנאה, היא נותנת לי להמשיך עוד קצת ואז אוחזת בידי ושומטת אותה לצד, לאט לך היא אומרת, המשך מיד

10

איברי מתקשח לו לאט היא שולחת יד אוחזת בו, ואני לוחש בבקשה אני רוצה אותך ורק הכוס שלה בתוך פי היא לא מתייחסת היא רוכנת לעבר איברי שמה את שפתיה על הפין, הפתח של איברי ומוצצת כששני ידיה משחקות בביצים שלי אני גונח מתמכר, רק ישבנה בתוך פי שולח יד לעבר שדיה מלטף אוחז בהם גונח כן אני שלך ואז היא מעבירה ליקוק לאורך הזין שלי ומפסיקה, הזין שלי זקור אני מנסה לשלוח יד לשפשף אותו והיא אוחזת את ידי ומצמידה לשדיה, לא נותנת לי לגעת, אני רוצה אותך אני לוחש, היא קמה מהפנים שלי, מסתובבת לעברי כשאני שוכב על הגב מנשקת אותי בפה אוחזת בידים שלי ומצמידה לי אותם לעבר הבטן שלי, לא נותנת להם לגעת, אני רוצה כ"כ רוצה אותה רק שתיגע בו , אני גונח מהנאה בבקשה, עוצם עיניים מחורמן כולי. פתאום היא מתרוממת מעל איברי, פותחת את רגליה ויושבת עם הכוס שלה על הזין שלי, אני גונח מכל נגיעה, ומנסה לזוז בתוכה כשהיא מעלי, היא יושבת עלי חזק ככה שכולי בתוכה המשך מיד

11

לאט לך היא לוחשת עוצמת עיניים ומוזיזה את אגנה באיטיות עלי, כן אני גונח כן תמשיכי, אני מנסה לזוז עם הזין שלי להיכנס לתוכה והיא יושבת עלי חזק לא נותנת לי לזוז, אני נכנע לה, ורק היא זזה באיטיות מעל הזין שלי ואני גונח כל פעם, לאט היא לוחשת ואיברי מתקשה בתוכה אני רוצה לפרוק כולי דיי אני לוחש לפתע היא יוצאת ממני משפשפת בידה את איברי אני גונח, היא רוכנת ומלקק את הביצים שלי אני שולט בעצמי לא לגמור להנות ממגעה, ואז היא מכניסה את איברי לתוך פיה מוצצת במהירות תוך כדי שהיא מתעסקת לי בביצים עם ידיה אני נכנע לה קורס תחתי, וגומר לה בתוך פיה היא לא מפסיקה מוצצת עד הטיפה האחרונה, אני עוצם עיניים גונח באיטיות, היא מפסיקה למצוץ אני מרגיש אותה מתקרבת לתוך פי נצמדת מנשקת, אתה טוב חמוד, גם את יקירתי, והיא נשכבת עלי נירגעת מחייכת, אני מחייך נושק ללחייה נירגע עוצם עיניים ונירדמים חבוקים

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום אנונימי מהמרכז.

וברוך הבא

למעלה