סיפור אמיתי:

Pigulim

New member
סיפור אמיתי:

כשהשתחררתי מהצבא הייתי במין כנס לימודים למשוחררים שכזה. אחת מדיילות השכזה שהיו שם שאלה אותי מה אני רוצה ללמוד. כשאמרתי שאני חושב על בלשנות, היא אמרה שזו הצטרפות מקרים מדהימה, כי היא מתחילה השנה ללמוד קרימינולוגיה. ואני עדיין מתקשה להבין איך בני סלע ברח ועדיין חופשי.

א י ל ה

New member
אם אתה

מתקשה, אז היא כנראה הייתה לא רק חכמה אלא גם יפה. יש אנשים שהאל הטוב נותן להם ה-כול.

Pigulim

New member
מה פתאום

קשה לו לסבול שאחד מקבל את הכול אז לאחד הוא דוחף כסף, כוח וכיף ולשאר הוא נותן בלשנות.

Pigulim

New member
שובב זה

מילה שימושית, שובב! אומרים אותה... טוב, כמעט ולא אומרים אותה, וחבל.

Pigulim

New member
נכון...

פסו הימים בהם קונדסאי נלוז היה מכה באצבע צרידה ומלהג.

א י ל ה

New member
אם כבר בלי ל

אז תורידי גם את ה-י'. גם לשמוליק וגם את זאת שחילקת לי בנדיבות יתר. מה יש לך את מיו"דים? את שירות לקוחות שלום שינדלר? מצילה יו"דים תועים? מחר, במשרד הפנים, שימי לב לשלט שאומר "אצלנו שביתה יום כן יום לא. היום כן".

מצטערת

מההנהלה מסרו שאי אפשר לצמצם ביודים, נערמו עודפים במחסן. דרך אגב, לפני שנה זה היה מחסור בז'. [שירות לקוחות לא מצדדים במדיניות הניהול]

א י ל ה

New member
הם נערמו

בבית אנה פרנק? כשאת אומרת "שירות לקוחות לא מצדדים", אז בעצם את רומזת שאת יותר מאחד? את רוצה לשתף את כל הכיתה?

א י ל ה

New member
אז מה יותר שווה

הראש או הזנב של האריות? <האריות של ורדי שולטותתתת!!!!!1>

בלשנות ...יענו כמו

הולמס או פוארו ??? או בלשנות את הגישה הדטרמיניסטית של באי הפורום ??? בלשאומי, בלשהומוס, בלשאנוס...אינשטיין מתרגלת לטינית לבלשנים

Dan_Kap_

Active member
בלשנות ולשון

יש אנשים שמתנסחים בצורה שהיא ממש פשע... [ אבשלום קור מכין את הקרקע למונחון לשדרן, ולמשטרת התחביר ]

למעלה