סיפור אמיתי....

לו לו

New member
האם מדובר בעזרא ?

או אחיו התאום אליק ?

לו לו.איזה בחורה כבר יכולה לקנות לי

או לחשוד בי. כתוב לי על המצח שאני בחור תם וישר, אף בחורה לא היתה חושדת בי אם אני הייתי.

תם וישר, יושב אוהלים...

עזרא יקירי, לאחר שהספקתי להכיר אותך באופן אישי, אני חייבת להודות שאתה אכן איש עדין נפש, נעים הליכות, מתורבת, מסביר פנים, וזה ממש לא מסתדר לי עם מה שאתה כותב פה לעיתים...

שושקה-../images/Emo24.gif

תודה מתוקה. דווקא לא נעלמתי. פה.... ושם..... אני משרבבת מילה או שתיים, אך האמת שירדתי בכמותהתגובות פה... ושם...!!!

../images/Emo24.gifסיפור אמיתי

דרך אגב אהבתי את הרעיון- חיזור גורלי. מה דעתכם??????????? מסכן החבר שלך, אבל אולי לא.

ספיקטו

New member
חוץ ממך שושנה

אבל לפי התגובות שלך בפורום, את בטח פולנייה מזוייפת, יעני לא אורגינל. כי את באמת נשמה טובה. אז קבלי ממני

תשובה לספיקטו - פולניות-בהמשך לסיפ

ספיקטו יקר כנראה שיש לך נסיון מר עם פולניות. אני מכירה כמה וכמה שהן נחמדות. חוץ מזה פולניה.

קורין1

New member
זה מעיד על חוסר אמון...

מה אני הייתי עושה במקום החבר???? תלוי בקשר שיש בניהם... אם זו בת זוג שהיא גם בת זוג מעבר לרקודי עם, הייתי משוחחת איתה על הנושא ולפי זה הייתי מחליטה מה אני עושה בהמשך. אם זו בת זוג רק לרקודי עם, ואני לא רוצה משהו מעבר לזה, הייתי שוקלת פעמיים אם להמשיך לרקוד איתה או לא!

סיפור אמיתי

יש לי שאלה אליכם חברים יקרים. לא חשבתם לרגע שלמטבע יש שני צדדים, אנחנו שמענו רק את סיפורו של החבר של החבר ומה קורה לסיפור של החברה אותו לא שמענו ולכן ההתיחסות היא רק לסיפורו של החבר של החבר. אולי היו לה סיבות משלה לעניין.

פולניה.קנאה וחשדנות ,זאת מחלה קשה

שיכולה להירפא רק בעזרה מקצועית ברמה גבוהה, רק פסיכולוג טוב יכול לרפא את המחלה הקשה הזאת. לעזאזאל הכסף . קשה מאד לחיות בזוגיות עם בחורה כזאת, אני לא אומר שהוא צריך לזרוק אותה, אבל היא חייבת ללכת באופן דחוף לטיפול ארוך. בדרך כלל הבעיה הזאת מתחילה עוד בילדות. כאשר ההורים הזניחו אותה, הבעיה הזאת ליוותה אותה במשך חייה והיו לה הרבה אכזבות מחברים שבגדו בה כל העולם היה נגדה, תמיד שמו לה רגליים גם בלימודים וגם במקום העבודה , עכשיו היא "זהירה", התאכזבה מהאנשים, כעת הוא קניין שלה ורק שלה אסור לו להסתכל על החורות אחרות, אסור לו גם לדבר עם בחורות אחרות, הוא כל הזמן במעקב. לא אתפלא אם לא תשלח אחריו בלש פרטי. לא לוקחת עוד צנסים, מספיק התאכזבה מהסביבה. לא סומכת על אף בן אדם, תמיד נדמה לה שמסתירים משהו מאחרי גבה ולא אומרים לה את כל האמת, היא רוצה לדעת הכל על בן זוגה ורוצה לדעת טוב טוב את רחשי ליבו להבחור כזה אין ולא תהיה שום פינה פרטית משלו אם בעתיד יתחתן איתה, הוא יהיה מסכן. היא לא תתן לו לרקוד עם אחרות , גם אם היא לא מתאימה לו בתור בת זוג לריקודים,

למעלה