סיפור אמיתי....

סיפור אמיתי....

יש לי חבר שרוקד ריקודי עם , יש לו בת זוג קבועה , כותב בפורומים לריקודי עם – בקיצור בשפת החבר'ה בחור "מסודר". אבל מה.... זה משעמם מידי נכון....? אז הולכת בת הזוג שלו ונרשמת אף היא בפורום לריקודי עם – כמובן מבלי לגלות את אוזנו – ומתחילה לשלוח לו מסרים אישיים ופיתויים כבדי משקל על מנת לבחון את "נאמנותו" של בן זוגה ולבדוק אם אין הוא מפלרטט עם בנות זוג אחרות ואם אין סכנה שתמצא את עצמה ערב אחד ללא בן זוג. ידידי ורעי , היה כה נבוך מהצעות החיזור שקיבל , עד כי כמעט ולא שיתף פעולה עם "המחזרת האלמונית" – למעט דברי נימוס לא מחייבים. מעשיה של בת זוגו נודעו לו בדרך מקרה - והוא היה נסער ונרגש מאד מהמקרה........והיה חייב לשוחח עם מישהו על העניין . קיבלתי את אישורו לכך ואני מעלה את המקרה לשיחה בפורום ולשמוע את דעתכם בעניין.... אילו הייתם במקומו של ידידי..........כיצד הייתם מגיבים על כך ??

קודם כל - אני צריכה מייד להחליף שם

איך אומרת ורדה רזיאל ז'קונט? - תזרקי אותו!!! אז, גם אני הייתי נוקטת בגישה זו: מפסיקה לרקוד עם אותו מטרד, ובטח לא מתייחסת אליו. לא בדברי נימוסין, ולא במבט (אפילו לא בטעות), כיוון שאלו נתפסים כרצון לקשר. לא מגיבה למסרים אישיים, ובהחלט מתלוננת בפני מנהלי הפורום!

../images/Emo204.gif אם הסיפור אכן אמיתי.....

אני הייתי נמלט{ת} כל עוד נפשי בי.....
זה ריקודים - כאילו, אמור להיות כיף כזה..... לא סוג של בעלות כזו או אחרת....
{ואגב, אאל"ט, אלמונית התכוונה "זרוק אותה!!"...
}

משהא

New member
אדם רוקד הצד השני של המטבע - מעניון

אפתח בכך שהייתי שמח לו זה קרה לי. תחשבו על כך גברים יקרים ובנות המין היפה קצת יותר לעומק. א. בת זוג שאוהבת את בן זוגה ורוצה בו לאורך זמן. איזה כיף... ב. יש "אקשן" המתח גובר, דברים טובים הגוף משחרר, והרבה יותר זוהר. ג. אין לי כל ספק שאני הייתי מגלה זאת תוך פרק זמן קצר. אני משתף את בנות זוגי בראשי פרקים על הנעשה והנאמר בפורום ופליטת פה אחת או חוסר עניין באחר היה מסגיר אותה מיד בקלי קלוטו. אבל לא הייתי מגלה והייתי ממשיך....... ד. יש בפורום התכתבויות וקשרים שהולכת השולל בהן היא פי כמה. ולא אזכיר נשכחות ולא אגלה פרטים ידועים, המבין יבין. ה. צריך להצטייד בקצת חוכמה ונסיון חיים, לא להתפתות ולבדוק כמו בכל שטח בחיים כאשר הסיסמה היא - "אל תעשה מה שאתה חושב - חשוב מה שאתה עושה"............ ריקודים שמחים אורי גבעוני

לאלמונית החמודה.בשנים האחרונות ורדה

רכשה נסיון בחיים ונזהרת יותר. עכשיו היא נזהרת מהמשפט תזרקי אותו, כנראה שהרבה בעלים באו אליה בתלונות, שעל כל שטות קטנה של הבעל , אמרה לאשה, תזרקי אותו.

אילו הייתי במקומו של ידידך

הייתי בהתחלה קצת בהלם מההתנהגות של בת הזוג שלי לריקודים. זה באמת מוזר כי היא מתנהגת כאילו אני בן זוג רומנטי שלה... (וגם לו באמת הייתי , זה לא מצדיק את הדבר) המעשה שלה מראה על קינאה, חשדנות, רכושנות, חוסר אמון, חוסר בטחון זה קצת חונק ומפחיד... ומוציא את כל ההנאה מהריקוד איתה. אבל, למרות שנפגעתי ולאחר שישבתי עם עצמי ונרגעתי , אני אנסה לדבר איתה על זה ולשאול אותה מה הביא אותה לנהוג כך, אספר לה גם מה היא גרמה לי להרגיש ואחר כך אשקול את המשך קריירת הריקודים שלי איתה.

שושנה טוב שהזכרת לי......

אני כבר כתבתי לרומייה על החוויות בפורום. למשל - כשהיא שמעה שיש רוקדות עם צפוניים ארוכות, שסורטות את הבחורים, שמתבלבלים בצעדים - כמעט בתעלפה. אמרתי לה , שפגשתי את עזרא בבית שימוש, ראיתי שיש לו סריטות בכל חלקי הגוף. הוא התחבא , כאילו עומד ליפול טיל קאסם. בחוץ עמדו 4-6 בנות, שואלות כל מי שיוצא מבית שימוש - אם עזרא נמצא שם. אני שיקרתי - ישמרני האל- אמרתי, שהוא לא נמצא שם.. אני כתבתי שלט על החזה . שכל בחורה אשר נעזבה על ידי בן זוגה - שתבוא אלי. אל תכעסי עלי - זאת מצוה. יש כאלה "שמשתמשים וזורקים". חאראם. רחמנות על הבנות בנחמדות האלה. אז מה אם יש להן ציפורניים ארוכות. עזרא אמר שלפעמים , הן מלטפות אותו בצפורניים. אללה יסתור. אחד שאל אותי למה הבנות מתנפלות על הבנים. לא ידעתי מה לענות לו. אולי זה חלק מהתרבות של ריקודי עם. הבנים רגועים ושקטים. לא מרימים את העין, כאשר בנות חשופות שת - עוברות על ידם. איזו תרבות מכובדת. אני לפעמים - מציץ. חוטא לפעמים. אבל האחרים , כמו אליק או רק דן. אדישים לגמרי. מה שיעשו - לא מתגרים. הצעתי להם לפנות לרופא סקסולוג. זה רופא מומחה למה שאנחנו עושים במיטה. אני כותב וחולם על הרגע , שאפגוש אותך. יו יו ... כמה אני בוער. הם ספרו לי על בחורות מתקפלות, שאפשר להכניסם לאוטו במושב האחורי. 5-6 בנות ביחד. למה הם עושים זאת - עד היום, אני לא יודע. אך רומייה - כמה אני מתגעגע אליך. זאת שאני רוקד אתה - מזכירה לי אותך. בחיוך ובג'יחרה. יש לה קולו, דמיקולו. היא מנענעת - גם כשלא צריך. רקדתי אתה "לנגב את הדמעות" - כל הזמן בכתה ונענעה את התחת. היוצר בכלל לא אמר, שצריך לבכות בריקוד. טוב מספיק היום. חושב עליך עד שיגעון. סעדיה רקדן ראשי

פולניה.למה אולי?אולי היא לא בסדר

אולי אצלה משהוא משובש בהרגלי החיים שלה. אני בטוח שהבחורה הזות זקוקה בעצמה לפסיכולוג התנהגותי.

למעלה