סיפור אמיתי

סהר בן1

New member
סיפור אמיתי

קראתי מה הולך כאן אבל לאף אחד אין סיפור עם מפגש עם רוחות לכן אני אספר כאן חוויה שהייתה לי בתור ילד זה קצת ארוך אז תקראו בסבלנות לפני הכל אני מגדיש שאני רציני בסיפור והוא אמת לאמיתה כשהייתי ילד בערך בגיל 12 קרה לי מקרה מאוד רוחני בעניי קצת הקדמה לנושא אני בן למשפחה מאוד מכובדת ודתיה שעלתה ממרוקו סבי היה אחד הרבנים הגדולים שם אני מיותר לציין לא אדם דתי אבל אבי שיחיה דתי וגם לו יש מאות סיפורים לגבי רוחות או שדים בכל מקרה לעיקר הסיפור כמו שאמרתי הייתי אז בגיל 12 בערך וזה היה ליל הושענה רבה (סוף סוכות למי שלא יודע ) לפי היהדות אומרים שבלילה הזה השמיים נפתחים לכן המאמינים מתפללים כל הלילה ותוקעים בשופר חוויה מרתקת בפני עצמה באותו לילה כשהלכנו לבית הכנסת אני ואבי ראיתי מולי שני אנשים רגילים למראה שמתווכחים בינהם לא כל כך הבנתי על מה אבל זה היה ויכוח של איש אחד והאיש השני רק שתק וחייך כשהתקרבנו יותר אילהם שמענו אותם מדברים על נשמות מי יחיה ומי ימות ולמה ומתי להפתעתי אחד מהם היה כולו לבן עם עניים כחולות והשני כולו היה שחור עם עניים אדומות כשאמרתי לאבא שלי תראה על מה הם מתווכחים באותו רגע ממש האיש שהיה כולו לבן נהפך להיות אדום כמו השמש ועלה למעלה לשמיים עד שנעלם ואילו השני הפך להיות שחור עד שלמעשה התפוגג אני כמובן לא יכולתי יותר ללכת מההלם ואבי הרים אותי והתחיל לרוץ לבית הכנסת כשדיברנו עם הרב שהיה שם שגם הוא חבר משפחה הוא אמר לנו שיש לנו מזל גדול מאוד שכן ראינו את אליהו הנביא ואת השטן מתווכחים בניהם מי מהנשמות ילכו לאן נכון שהסיפור הזה נשמע מצוץ מהאצבע אבל אני היום בן 27 אדם משכיל לפי רוב הדעות ועד היום החוויה הזו לא יוצאת לי מהראש אם למישהו יש הסבר אחר אני מאוד אשמח לשמוע מה גם שיש לי עוד המון סיפורים כאלה משום מה תמיד אמרו לי שיש לי אנרגיות שלא מהעולם הזה ותמיד אבל תמיד ניצלתי ממוות בטוח בהרבה מיקרים שבהם הייתי בטוח שזהו אם מעניין אתכם לשמוע עוד תבקשו ואני בשמחה אשתף אתכם זהו זה הכל מחכה לתשובה אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הסיפור הזה

חשוד אך מעניין

למרות שנשמע מוזר כי לכאורה ראית אותם כישויות מוחשיות אני נוטה להאמין לך. לא דיברת על זה עם אבא שלך?...ובכלל, אני אשמח לשמוע סיפורים נוספים.

gaobot

New member
אין הסבר אחר.. אמיתי

אחרי דברים שראיתי ושקרו למשפחה שלי אני כ"כ מאמין לך שכאילו דה דבר "רגיל".. תגיד לי, יש לך חלומות נבואיים או בעלי מסר? אתה מצליח לקרוא אנשים זרים כמו ספר? אתה מרגיש שיש רוח טובה שמלווה אותך לכל מקום? יש לך טלפתיה או העברת אנרגיות בינך למישהו קרוב במשפחה? עוברות לך לפעמים מחשבות ודמיונות שמתגלות כאמיתיות? אם כן.. אז יש לך אנרגיה מיוחדת ורק אתה תחליט מתי לפתח אותה.... ספר עוד דברים.. אתה נשמע מאוד דומה לי..

סהר בן1

New member
האמת היא שאתה צודק

יש לי כל כך הרבה מקרים של חלומות נבואיים שאני ממש מפחד מהם מה גם אין לי בעיה להבין מי עומד מולי ממש בשניות הראשונות ותמיד אבל תמיד אני מרגיש מישהו לידי חשבתי שאני לבד בעניין הזה אבל נחמד לדעת שלא

מסופקני...

אני אגיד לך מה... כשהייתי בן 17 בערך, ראיתי עצם בלתי מזוהה מעופף בגובה רב בצורה לא אווירודינמית (=לא כמו מטוס, מסוק או כל גוף בליסטי מוכר). לא ראיתי את הצורה שלו אלא רק את הפנס שלו. הוא החליף צבעים בפראיות, בין כחול, לאדום, לצהוב, ואז פתאום הבהיק בעוצמה רבה בצבע לבן, ועף לכיוון החלל במהירות רבה. מאוחר יותר גילית שהיה מדובר בעפיפון שקבוצת ילדים חיברה לו פנסים. הצבעים היו פרי דמיוני, ההבזק אור היה כתוצאה מהזוית שלו כלפי, ואת הקטע שהוא עף לתוך החלל כנראה דמיינתי, כי הוא בעצם נפל אל הרצפה. שתי האנשים שראית היו אנשים רגילים והיתה ביניהם שיחה לא רגילה. את ענייני הצבעים, וענייני התעופה שלהם אתה בדית בראשך באופן לא מודע, עד שאתה מאמין שזה אכן קרה. זאת תופעה מוכרת. אני מציע לך לדבר עם עוד אנשים שהיו יותר צלולים ממך באותו ערב וזוכרים מה באמת קרה שם. בהצלחה.

gaobot

New member
אני לא חושב שהוא מנסה להרשים

רוב המגיבים יענו לך בזלזול.. הרבה מהנושאים בפורום על סיאנס הם לא רגילים לקרוא סיפורים כאלה... ולא כולם באו ממשפחות דתיות אני בספק אם ידעו מי היה אליהו הנביא.. למרות זאת ספר עוד משהו, נשמע מעניין

loli dolly

New member
../images/Emo182.gifאליהו הנביא=

נביא ה' שעלה עם גופו לשמיים בסערה לעיני אחד היורשים שלו.. אממ... אלישע? אה והוא גם מי ששותה את הכוס יין בפסח
אתה צודק שקשה להאמין לסיפורים של יהדות, כי גם קשה להאמין לסיפורים של נצרות והאיסלם.

ואם תקבלו אמונה תתחילו להאמין..

יש צורך גם לניתוב המחשבות בנוסף לאמונה, ואין הדבר שטיפת מוח.

ההסבר שקיבלת נכון אך..

נשאלת השאלה: האם אביך ראה מה שראית, כך, מי שראה, המסר מעניין אותו על מקרה שהתרחש בתקופת המקרה. עם אהבהת הבן השלישי

loli dolly

New member
../images/Emo182.gifאין לי ממש אמונה בה'

לכן אין לי סיבה להאמין לך.. אבל כמובן, הכל יכול לקרות בעולם שלנו. אין לי ממש אמונה כי אני לא שומרת מצוות, אבל אני באמת חושבת לפעמים שיתכן כי ה' באמת קיים ובאמת שומר עלינו מלמעלה. ואולי מה שראית היה איזשהו סימן לכך שאתה מישהו? אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת. אבא שלך ראה את זה גם איתך? אבא שלך ראה את זה גם? אם ה' רוצה לשלוח אליך סימן הוא ישלח לא לעיני כולם.. אממ.. אז עוד אפשרות שמה שראית בעצם לא היה סימן, אלא במקרה. זה לא ממש הגיוני, כי למה המלאך והשטן ידברו על כדו"הא כשיש להם מספיק זמן לדבר מלמעלה? אבל גם יכול להיות שחלמת את זה? גם אני לפעמים לא מבדילה בין מציאות לחלום. הכוונה שלפעמים חלומות דווקא מעבירים מסרים לחיים.. ואולי זה סתם חלום פשוט.. כשהייתי בת 5 חשבתי שיש לי מרשמלו גדול בחדר שמנסה להרוג אותי
.. היה לי איזה חלום מוזר אחד..

I am a freak

New member
תאמין בעצמך.....

זה מה שיחזיק אותך. לא סתם המציאו את המושג "עיוור בגלל האמונה".... הפריק.

Dark faith

New member
אויש, די לזלזל...

כולנו בפורום מאותה סיבה- שאנחנו מאמינים בישויות כאלו או אחרות. אז שמישהו בא ומספר לנו סיפור מדהים ונכון מוזר וקשה לעיכול...למה קשה כל כך לאמין??? אני חושבת שזה מעיד על ספקנות במה שאנחנו מאמינים. גם לי קשה להאמין, אבל אני חושבת שזה אולי יותר מהסיבה שאני מפחדת לדעת שזה אמיתי. אני חושבת שאם על כל סיפור שבאים לכאן אנשים ומספרים ומשתפים אותנו- ואנחנו לא מאמינים, הדבר מצביע על חוסר אמונה שלנו בישויות. (ומי שלא מכיר אותי, הייתי כאן לפני כמה זמן בפורום...חזרתי לביקור
)

I am a freak

New member
ברוכה השבה- גברת ../images/Emo13.gif

כן כן, את... הגולשת ממין נקבה- שאני זוכר שהיא ממין נקבה. [אה! אני זוכר...] הפריק

למעלה