סיפור אמיתי

rastotman

New member
אמממ- מיץ אלוורה..

יש לך משהו נגד מציצת אצבע? רציתי לעשות עגיל בלשון [אחרי שיוציאו לי מהפה את הגודר לשון או מה שלא תהייה החתיכת מתכת שגרה לי מאחורי הלסת]- אבל החברות שלי אמרו שהפרחות עושות את זה עכשיו, ומה שפרחות עושות זה רע.

flowr..

New member
תגובה

רגע... אז לא תעשי עגיל בלשון, למרות שאת רוצה, רק בגלל ש``הפרחות עושות את זה עכשיו``?.. תראי, אני לא באה לתמוך בפירסינג וחירורי-גוף אחרים, אפילו חורים באזניים אין לי... אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא, שאם את רוצה לעשות דבר כלשהו, למה את צריכה לוותר עליו רק בגלל שאחרים עושים אותו? זה ממש כמו כן לעשות דבר מסוים בגלל שאחרים עושים אותו. אם את רוצה לעשות עגיל בלשון (סתם דוגמה) או כל דבר אחר, תעשי אותו בלי קשר לאחרים, למה הם צריכים להכתיב לך מה לעשות?.. וכן, זה בדיוק כמו לעשות דברים בגלל שכולם עושים אותם. העובדה שהם עושים עגיל בלשון אומרת לך לא לעשות עגיל בלשון. תעשי מה שאת רוצה בלי קשר למה שאחרים עושים.

rastotman

New member
מבחינה עקרונית את צודקת-

אבל, אני לא ממש רוצה שהפרחות יצטופפו סביב הפה ויבהו פנימה- ואני גם לא רוצה להיראות כמו אחת משלהם- רק בגלל שאני לא, ואולי זה נישמע משהו שצריך לצעוק מולו כל מיני אימרות מה אם כולם יקפצו מהגג בצורתן הפחות פולניות והלא פחות קלישאיות- אבל אני רוצה להזכיר שרובנו יוצא מהבית עם בגדים בבוקר, דבילי, אבל אם מיתעקשים זה גם מוכתב לנו ואנחנו מצייתים. ואם זה יראה טוב אז זה יהייה בסדר, אבל אם לא וזה גם סממן פרחי, אז זה ממש מיותר.

V. Ghost

New member
פירסינג בכף היד!!

אהלן מה קורה...זה מה שאני רוצה לעשות...ומקווה לעשות...זה יהיה על האצבע האמצעית.....ועל כרית כף היד...בחיבור בין האצבע..לכף היד.מה דעתכם ?

*may*

New member
אחחחחחחחחחח

מה אתה דפוק?! זה כואב !! חוץ מזה שזה סתם יציק לך אח``כ. תעשה במקום יותר נורמלי.

סופרמן18

New member
סיפור אמיתי

היום מסתובב איזה חייל ליד המדור שלי ונכנס לאחד המשרדים ומדבר עם המש``קים והרי ציטוט השיחה: חייל: איפה יש פה מפקד? מש``ק: למה אאתה צריך מפקד? חייל: אני רוצה להיכנס למעצר מש``ק: למה???? חייל: נמאס לנקות את המטבח אני רוצה למעצר מש``ק: אנחנו לא מכניסים אותך למעצר חייל: מה אני צריך לעשות בשביל להיכנס למעצר? אתם רוצים שאני אשבור חלון? מש``ק: מה קרה חמוד(הוא באמת השתמש במלה הזאת!) למה אתה רוצה מעצר? חייל: (מרים את הקול) אני אשבור פה את כל החלונות תכניס אותי למעצר! מש``ק: טוב... אתה יודע איפה המעצר? חייל: ליד השקם לא? מש``ק: כן, תלך לשם תדפוק בדלת, ותבקש להיכנס! חייל: תודה ואז החייל הלך לכיוון המעצר כל השיחה המטורפת הזאת עצרתי את עצמי לא לצחוק איזה אנשים מפגרים יש בעולם ערן פינת הציטוט: יש רק שני דברים שהם אינסופיים, היקום וטיפשות האדם, ואני לא בטוח לגביי הראשון(איינשטין)

N0

New member
צודק...

מה אתה רוצה שהוא ינקה את המטבח ? אפשר לחשוב שזה צבא פה. בכל מקרה תתפלא מה אנשים עושים בשביל גימלים (זה בדיוק אותו דבר) הכל מלספר לקב``ן שהם מרטיבים בלילה ועד ללהראות לו פיל. N0

אני נגד פירסינג בכל מקרה...

לחורר את הגוף שלך? ג`ייייז כדי לעשות חורים באזניים סבתא שלי דחפה אותי לחנות כזו, זה היה סיוט, עם האקדחים והכל, זה קרה בכיתה ו`, תוך חצי שנה, אחרי שאמרתי לעצמי (בהיפוכונדריות מוצהרת) ``טוב זה החלים``, הורדתי את העגילים ושבתי אליהם רק מספר פעמים, ומידי פעם סיכות בטחון עד שהייתה אינפקציה...

rastotman

New member
זאת רק אני או ש-

מישהו מבולבל העביר את התגובה שלי להודעה הכי פחות פירסומית שהייתה באיזור וזאת בעצם לא ההודעה שהגבתי עליה? כי אחרת אני דמיינתי את ההודעה שהגבתי עליה, וזה לא אומר דברים טובים על שפיות דעתי ההולכת ומידרדרת.

למעלה