סיפור אמיתי...געגוע

עדן2012

New member
סיפור אמיתי...געגוע

אני רוצה לשבת עליך על הספה בסלון, שנינו לבושים מתחילים להתנשק נשיקות עדינות בשפתיים,
נשיקות עדינות בצוואר, מתחבקים.
אתה מוריד לי את החולצה, מלטף לי את החזה מעל החזיה, מנשק, עולה לצוואר ומישם לשפתיים.
מורידה לך את הגופיה השחורה שאני כל כך אוהבת כשאתה לובש אותה, מעבירה ידיים על החזה, על הפיטמות,
צובטת טיפה ואתה מתכווץ קצת מהכאב, עוברת לזרועות, על הקעקועים המדליקים שלך, הידיים שלך כל כך סקסיות.
מנשקת לך את הצוואר, מלקקת, גם את האוזן, נושכת קצת ונושפת לך לתוך האוזן, יודעת מה מדליק אותך, אתה נאנח.
מרגישה אותך כבר קשה בין הרגליים זה מרטיב אותי עוד יותר, מתחככת בך קצת, אתה תופס לי את התחת ומצמיד אותי
לזין שלך. אני גונחת והנשיקות שלנו הופכות לעמוקות וסוערות יותר. הלשון שלך עמוק בפה שלי, חסרי נשימה.
אתה מוריד לי את החזיה ובלהט מכניס את פיטמה שלי לפה שלך ותופס את הפיטמה השניה בין האצבעות, מלקק, מוצץ,
נושך, צובט, עובר משד אחד לשני, גורם לי לגנוח ולהיצמד עוד יותר אליך. אנחנו ממשיכים ככה עוד כמה זמן, כלכך חם לי אני
רוצה להרגיש אותך בפה שלי. אני יורדת על הבירכיים בין הרגליים שלך, מורידה לך את המכנסיים. מלטפת אותך בחזה, עולה
ויורדת עם הידיים על כל הגוף שלך ומנשקת כל הדרך מהצוואר, אל החזה ואל הבטן עד החיבור עם התחתונים.
מורידה לך את התחתונים והזין המושלם שלך קשה ולח בקצה מולי, כל כך מפתה, הריח כלכך נעים. הריח שלך,של הגוף שלך
שעושה לי חשק ללקק כל מילימטר בגוף המדהים שלך! אני מעבירה אצבע על הזין מהביצים ועד הקצה אוספת את הטיפה
השקופה בקצה על האצבע ומכניסה לפה מתענגת על הטעם וזה מטריף אותך. "תכניסי אותו לפה" אתה אומר לי ולמרות שאני
רוצה לשחק בך עוד, אני לא יכולה להתאפק מלטעום אותו. מעבירה ליקוק מהביצים ועד הכיפה, אתה מלטף לי את השיער בציפייה.
בבת אחת מכניסה את כולו לפה ומוצצת חזק, אתה גונח ודוחף את האגן שלך למעלה לקראתי. כמה שאני אוהבת לשמוע את הקול שלך.
כמה מציצות ארוכות וחזקות ואני יורדת לביצים, מלקקת מסביב ומכניס כל ביצה לפה אתה פותח את הרגליים ואני מלקקת בחיבור
בין הביצים לרקטום שלך, אתה גונח, תופס את הראש שלי ומצמיד את הפנים שלי יותר קרוב לשם. אתה פותח את הרגליים יותר
ומרים אותן קצת, אני יודעת מה אתה רוצה, הריח והטעם שלך מטריפים אותי ואני רוצה לטעום אותך למטה יותר ואני רוצה
לראות אותך מתפרק לרסיסים. תוך כדי ליקוק אני יורדת למטה יותר ויותר ואתה גונח יותר ויותר עד שאתה משחרר צעקה ואני מגיעה
לרקטום שלך. אתה מתכווץ על הלשון שלי, זו הרגשה משגעת. אתה לא מצליח להתאפק ונוגע בעצמך, מלטף את הזין לאט. אני לא
מסכימה לך ומכניסה אותו לפה. קשה לך לשלוט בעצמך, אתה מזיין לי את הפה ואני מוצצת חזק, עם יד אחת מלטפת את הביצים
והיד השניה מלטפת לך מסביב לרקטום, מידי פעם מכניסה טיפה את האצבע פנימה. אתה כל כך קרוב, אתה צועק ואני מפסיקה ושוב יורדת
ומלקקת כל הדרך עד לנקודה ההיא שמשגעת אותך. אתה אומר לי שאתה קרוב ומתחנן לגמור, אני כל כך רוצה את זה.
שוב, מכניסה אותו לפה כמה שיותר, מוצצת חזק ותוך כדי עם היד משפשפת באותו קצב עם הפה והיד השניה האצבע רטובה על
הרקטום מלטפת במעגלים ומידי פעם מחדירה רק את הקצה.
אתה מתכווץ לי את האצבע, יודעת שעוד רגע זה קורה, אתה לא מצליח לדבר ברור, גונח, צועק, מזיין לי את הפה.
אתה תופס לי חזק את הראש, לא מצליח להזהיר אותי שאתה גומר ואני יודעת שאתה רוצה את זה בפה שלי.
שתי מציצות חזקות ואתה משפריץ לי ישר לגרון. אתה באקסטזה מטורפת לא שולט בעצמך, כל הגוף שלך מתכווץ ואני מרגישה אותך
על האצבע, הרגשה מדהימה. גומר בכמויות אדירות, חלק אני בולעת בטעות ואת השאר אני משאירה בפה. אתה לא זז, עדיין
מחזיק את הראש שלי צמוד לזין שלך, אני סוחטת אותו במציצות עדינות יותר ומוציאה. אתה עדיין מנסה להסדיר את הנשימה,
קצת בהלם מכל מה שקרה הרגע. ואני בנתיים הולכת לשירותים לשטוף את הפה.
אני חוזרת ואתה מנשק אותי ולא יודע כיצד להודות לי.
אתה מרים אותי על הידיים ולוקח אותי לחדר השינה. משכיב אותי על המיטה ומוריד לי את התחתונים.
אני נוטפת וכלכך מוכנה מכל מה שעשיתי לך מקודם. אתה נשכב מעלי ואנחנו מתנשקים, מנשק לי את הצוואר ושוב את החזה,
יורד לבטן וממשיך למטה. מעביר אצבע על הכוס שלי, מרגיש את הרטיבות וגונח ואז מנשק אותי על הדגדגן.
הגב שלי מתקמר, אתה שולח לי זרמים בכל הגוף. מלקק ומוצץ את הדגדגן שוב ושוב. אתה מחדיר אלי 2 אצבעות, מלטף אותי
מבפנים וממשיך למצוץ את הדגדגן. עם היד השניה אתה מלטף לי את הרקטום. השילוב הזה מדהים, כולי מתפתלת וגונחת, נוטפת לך
על האצבעות ואתה ממשיך עוד ועוד. אני כל כך קרובה, יד אחת מצמידה את הראש שלך לכוס שלי והיד השניה מושכת בסדין, הרגליים
שלי רועדות, אתה מרגיש אותי קרובה ומזיין אותי מהר יותר עם האצבעות, מתמקד על הנקודת ג'י ומוצץ חזק יותר את הדגדגן.
זה קורה, אני צועקת ומתכווצת חזק עליך, עפה ומתפרקת לרסיסים בידיים שלך. אתה ממשיך בליקוקים עדינים יותר ושוב מגביר את
הקצב ומביא אותי לשיא נוסף.
אתה עולה מעלי, מוכן שוב, קשה בשבילי. מפסק לי את הרגליים, מרגישה אותו בפתח, מתחכך בי קצת ולאט לאט מחדיר אותו.
הרגשה עילאית, ממלא אותי עד הסוף, ניצמד אלי ומנשק.
מתחיל לנוע, קדימה, אחורה, פנימה, החוצה, מהר יותר ויותר. שנינו גונחים חסרי נשימה, כל כך טוב, כל כך חם וקרוב.
אתה עוצר והופך אותי לדוגי, התנוחה האהובה על שנינו ושוב חודר בפראות, קצב מסחרר. תופס לי את התחת ומפליק עוד ועוד,
אני כל כך אוהבת את זה. היד שלי על הדגדגן מלטפת את עצמי, כל כך קרובה ואתה ממשיך מפליק ומזיין חזק ועמוק.
אני גומרת עליך בצעקות, על הזין המדהים שלך, אתה עוצר לרגע ומתענג את ההתכווצויות שלי, משכיב אותי על הבטן וננעץ
בי חזק פעם אחת ועוד פעם עד הסוף וגומר בתוכי.

נכתב מתוך, זכרונות, געגוע וחרמנות מטורפת!

גילגיל!!!!!

יה מעתיקנית!

למעלה