סיפור אישי

סיפור אישי

אני היום בגיל 33 עישנתי 15שנה.! 10 שנים אחרונות הרגשתי חרדות התקפי פניקה וכו`. נעזרתי בתרופות וכל חצי שנה משנה תרופות. ואף רופא ולא פסיכולוג לא נתן הסבר מה המקור הבעיה !ועכשיו הפלא הגדול חליתי בשפעת חודשיים ויותר ולא יכולתי לגעת בסגריה שלא ברצוני. וכשאני בריא אני מוצא את עצמי ללא שום פחד וחרדה . כמובן שלא הוספתי ליגוע בסגריה ולא היה קשה לי להפסיק כלל וכלל מה שאני זוכר בעבר להפסיק זה היה נורא ומעצבן ולא נסבל. ואני אחרי שנה שלמה היום בידיוק ללא שום תרופה וללא סיגריה והרגוע שיש בבני אדם. 15שנה זרקתי לזבל ביי

ההחלטה טובה מאוד אבל....

אני רציתי לשים את הדגש על הקשר החזק שבין סיגריות לחרדות וכו` ולמתח. בניגוד גמור למה שחושב האדם המעשן שזה מרגיע. אחרי שגמרתי מהחרדות והבנתי מה היתה הסיבה להם שאלתי את הפסיכיאטר למה הוא לא חשב על זה ולא אמר אפילו איזה לי רמז קטן ורק דחף לי תרופות. ותשובתו הגאונית היא אני רק שמעתי פה ושם סיפורים כאלו אבל אין מחקר על זה. אם לא הייתי מקבל שפעת. שללא רצוני הפסקתי לעשן כנראה שעד היום אני הייתי מעשן. זכיתי לקבל הסבר חי מה גורמות הסיגריות.! ד"א לשים דגש שלא היה לי קשה להפסיק לעשן אחרי שהבנתי למה זה גורם

thegreengirl

New member
קשה מאד לדעת מה יש בתוך הסיגריה

אף אחד לא בודק את זה, לא ניתן לדעת בוודאות... מי שמעשן יודע שפעם בזמן מסויים אתה מדליק סיגריה והסיגריה מתחילה להתפוצץ בפיצוצים קטנים כאלה... לכן תדעו מה יש בפנים... להימנע!!!!

למעלה