סיפור אישי

סיפור אישי

שלום לכל אנשי הפורום "להרגיש טוב", קוראים לי אור, כבר חודש שאני נכנס לפורום הזה וקורא את ההודעות שאתם כותבים אחד לשני, בכל פעם שאני נכנס אני כותב הודעה אבל אף פעם לא שולח אותה. למה? כי אני חושב שזה לא יעזור! אז הפעם אני כן שולח - ואתם לא חייבים להגיב, אני רק חייב להוציא את מה שיש לי בלב. הכל התחיל לפני חודשיים, מישהי שלומדת במכללה שלי התחילה איתי. ראיתי אותה לפני אותו יום, חשבתי שהיא חמודה ויפה אבל לא למעבר לזה. די הופתעתי מהעובדה שהיא התחילה איתי (בצורה ממש חמודה וביישנית), התחלנו לצאת, והתחלתי להרגיש שאני מתאהב בה - כשסיפרתי לה איך אני מרגיש היא הקשיבה וחייכה ולא אמרה כלום. שנפרדנו באותו יום קבענו שהיא תתקשר למחרת כשיהיה לה פנאי. היא לא התקשרה וגם לא ביום שלמחרת. אז התקשרתי אני, לא היתה תשובה אז השארתי לה הודעה, היא לא חזרה אלי - אז למחרת התקשרתי שוב - לא היתה תשובה ושוב השארתי הודעה. ביום השלישי התקשרתי אליה - והיא פשוט ניתקה לי ואז לא התקשרתי יותר... מיותר להגיד שנפגעתי, לפחות "תגידי שאת לא מעונינת יותר, את גרמת לי להתאהב בך...,את התחלת משהו... לפחות תסיימי אותו כמו שצריך... אני לא ביקשתי את כל זה..." תמיד חשבתי שיצר האדם רע מיסודו (גם של גברים וגם של נשים) ותמיד חשבתי שגברים יותר רעים כי הם אלימים ופוגעים ולא איכפת להם, וכנראה שטעיתי ... נשים יכולות להית הרבה יותר מסוכנות ורעות מגברים. גברים לפחות לא מסתירים את זה, אבל נשים מסתתרות מאחורי האהבה והעדינות והרכות והפגיעות... טוב, כיוון שאין לי מוסר השכל אני אסיים עכשיו, כי אני ממש לא רוצה לכתוב את כל מה שאני חושב על המין השני... אור

הו, אור, אני כל-כך מזדהה איתך....

זה בדיוק מה שאני חווה..... אני כל-כך שמח שהחלטת להוציא את מה שעל ליבך. יש לי כמה סיסמאות לחיים טובים, אבל אני מעדיף לשים אותם בצד כרגע ולכעוס. מה, אסור לי לכעוס... מותר לי, ואני כועס, מאוד, ולכל חברי הפורום היקר: אני כועס!!!! דויד.

ג.

New member
למה כועס? ../images/Emo12.gif

אגב, הי דויד - נדמה לי שטרם דברנו...

למה? כי אני אנושי ../images/Emo46.gif

ובני אדם כועסים לפעמים.... אני כועס על עצמי. על החלק הנשי שבי שפוגע בחלק הגברי שבי. דבר הבא לידי ביטוי בחיי האישיים בכל מערכות היחסים שהיו לי. אבל, אני אהיה בסדר....

ג.

New member
אור

שמחה שכתבת. לא כדאי לעשות הכללות. אני נפגעתי ע"י בן המין השני, איכשהו בתת מודע יצרתי הכללה שגרמה לי להימנע מקשרים עם גברים ככלל למשך זמן מה ובהמשך היו השלכות נוספות. היום, הרבה זמן אחרי - אני מבינה, אבל מכאן ועד הסרת המחסומים... אל תבנה אותם!!!!!!! אל תכליל ממקרה פרטי, חבל לאבד זמן ולהימנע מקשרים נפלאים אחרים שעשויים להיווצר. עיין קצת בהודעות האחרות הנשלחות כאן מחדש ותראה כמה כולנו מפחדים אבל רוצים להתקרב... כנראה שזה טבעי (לפחד ולרצות), אז אל תשליך את ה"לרצות" מהמשוואה. נ.ב. לא כל מי שאנחנו גורמים לו להתאהב בנו - זו כוונתנו - התאהבות מתרחשת והיא לא תמיד תלויה ברצון של מי מהצדדים (או בהתכוונות מסויימת; ברצון לפגוע). ובכל זאת אני שולחת לך
של עידוד ואהדה (בתקווה ש"תרצה" לקבל...

ג-יקרה

ממש לקחת לי את המילים. אחת הבעיות שלנו כאשר אנו נפגעים ישר מתחילים להרגיש רע ומכלילים. נכון אור היקר שלנו כאן בהחלט נפגע ועל כך זו ההרגשה שלו אני בהחלט לא חלוקה אבל אור היקר האם בגלל קשר שנכשל ולא משנה מי אשם או לא הוגן בכלל תמנע מעצמך ליצור קשרים אחרים נפלאים כי תמלא את ליבך בטעות יסודית במעין כללים נשים הן כך וכך...אסור בהחלט האיסור. בכל תחום בחיים הכללות הן מקור כל הצרות רחל-נשמה שחייבת כבר לפרוש למיטה. לילה קסום לפורום הנפלא וברכת ברוך הבא לאור אלינו למשפחה

זהרי

New member
לך אור הכוכבים

לא ארבה במילים רק... היא לא הבינה שלא חשוב מה היא מרגישה אלא מה השני מרגיש ובזה היא טעתה בגדול אורי...תבין שאם היא עושה לך את זה אז אוליי היא לא היתה ראויה לאהבתך ומוסר השכל רק למד מזה שהעיקר זה מה שבשטח ולא מה שנדמה בשטח זהרי

אורלי_ל

New member
היי אור

יש גם אנשים כאלה. יש כל מיני אנשים. אל תוותר על האהבה וההידלקות בגלל חוויה שכזאת. עוד יהיו חוויות אחרות יפות וגם לא... יש כל מיני.
אני לא מבינה את ההשלכה שעשית על כל המין הנשי, גם אני קיבלתי יחס כזה מגברים ואין מה לעשות יש כאלה ויש כאלה. כשנפגעים וכואבים זה לא כ"כ משנה אם אתה גבר או אשה. תגובה כזאת של הצד השני נובעת מפחד, אולי הצעת לה אהבה שהיא לא היתה מוכנה לעמוד בה, אולי באמת לא היתה מעוניינת וזה רק משחק, אולי חזרה בה ולא דחתה אותך ישירות כי לא רצתה לפגוע (אבסורדי נכון?
)

אור

אל תתיאש. יום אחד היא תגיע. תן אמון. עשה מאמץ. אתה יכול. היא נמצאת שם איפה שהוא... רק אם תאמין באמת, היא תגיע

עליך להאמין שקשר אלוהי יכול להתקים

אם אינך מאמין שקשר מושלם יכול להיות, לא תגיע לקשר כזה. אם באיזשהו שלב בקשר, תפחד לאבד אותה, הקשר אבוד. עליך להאמין, אחרת הפחדים שלך יתממשו. זהו חוק מרפי. חוק מרפי אומר: "אם יש סיכוי שזה יכשל, אז זה יכשל..." ומה דעתך לאמץ חוק חדש: "אם יש סיכוי שזה יצליח, אז זה יצליח!" רק מנסה לעזור, דויד.

לא התכוונתי לעשות כזאת הכללה...

קודם כל, שמחתי לקרוא את התגובות שלכם. לא התכוונתי לעשות הכללות (למרות שכנראה עשיתי...) כשכתבתי את ההודעה כל כך כעסתי - כי זה כואב, כואב שאדם שכל כך אוהבים פוגע בך ... מאחל לכל מי שפה, בוקר טוב ויום נפלא אור

למעלה