סיפור אישי

timiהאחת

New member
מנהל
סיפור אישי

היי בנות אני ותיקה כאן בפורום ורציתי לשתף אותכם בסיפור אישי.

לפני שלוש שנים אימי חלתה בסרטן ונפטרה, שנה לפניה אבי נפטר ז"ל, הם היו הורים מקסימים ויקרים!!!
ועד עצם היום הזה קשה לי לעכל בכלל שהם נפטרו, והם מאוד חסרים לי.

בחודש 7/2013 לפני שלושה חודשים, בעלי הרגיש כאבים מתחת לצלעות בצד ימין, והרופא אמר לו שזה שום דבר,
והתעקשנו ובעלי הלך ביוזמתו להתאשפז בבית חולים בכדי שיעשה בדיקת סיטי במהרה, בזימון תורים נתנו לנו תור מאוד ארוך לסיטי.

ובבדיקת סיטי נתגלה שיש לבעלי גוש סרטני והוא רק בן 40!!! ואנחנו זוג מאוד קשורים אחד לשני, כמו נשמות תאומות.
כל כך קשה לי עם כל המצב, אבל מנסה לתפקד כרגיל, לנקות, לכבס, לבשל, ולהתחיל להיות פעילה כאן בפורום.

פתחתי הודעה זו אומנם זה פורום בישול, במידה וחס וחלילה מישהי או מישהו מרגיש כאבים והרופא שולח אותו הביתה, אל תותרו.

אצל בעלי המצב גרוע ביותר, עשו לו בדיקת פד סיטי שזה צילום שרואים את כל הגוף מבפנים, ויש כבר המון גרורות בכל הבטן, ועצוב מכל שאי אפשר לנתח או להוציא את הסרטן הכל מפושט. כיום מקבל טיפולים כימותרפיים שעצרו את המחלה...ומקווה שזה ככה ימשיך,...עצוב לי, שהוא מרזה וזה משגע אותי לראות את כתפיו רזות...אבל בכל כוחו הוא מנסה לאכול כמה שיכול..והולך לעבודה...

מקווה שיאריך ימים, סליחה שהעמסתי בקריאה אבל הרגשתי צורך לשתף.

בישולים נעימיםֿ, ולכולנו רק בריאות.

יום נעים.

timiהאחת

New member
מנהל
מתכון לאורז מלא שעועית ירוקה וגזר גמדי

מצרכים:

2 כוסות אורז מלא עגול - מומלץ של חברת הרדוף.
כוס גזר גמדי.
חופן שעועית ירוקה.
2 בצלים קצוצים.
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום.

ההכנה:
1. לקחת סיר רצוי רחב לטגן את הבצל עם כל הירקות, שכל הירקות כבר מאודים יפה, לפזר כורכום,
מלח גס, פלפל שחור, ולהמשיך לטגן לעוד 4 דקות בכדי שהכורכום ייספג היטב בבצל, ובירקות.

2. לשפוך 3 כוסות מים לסיר, כאשר המים רותחים להוסיף את האורז, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עד שהאורז
מתרכך.

גיוון:
ניתן להוסיף תבלין כמון כאשר מטגנים את הבצל, ושלוש חתיכות שום...
או להכין רוטב אדום:
לטגן בצל, להוסיף 3 קוביות עגבניות טריות, להמשיך לטגן עד שהכל מתרכך, להוסיף רסק עגבניות, מים.

יפה שלי כמה מכות

ליוותי אותך בסבל עם ההורים אך ללות אותך גם עם סבל בעלך?
ממש בא לי לבכות

את כל הבריאות מאחלת לו קודם כל בשבילו בשביל הילדים ובשבילך.

תמשיכי להיות חזקה כמו שאת והגדול שבשמיים יעזור, אמןןןןןן

אתיקולה

New member
רפואה שלימה לבעל

תהי חזקה בעזרת ה" הוא יהיה בסדר הרבה תפילות שהיה לך כול טוב בחיים

אילנית12

New member
אוי..תהיה חזקה ואל תאבדי

תקווה

kriz

New member
מחבקת אותך חזק

נשמע קשה מאוד.

מאחלת לך ולאישך שיאריך ימים ושיחיה באיכות חיים טובה.

ממליצה לך לבדוק לגבי בדיקה גנטית לגידול. מדובר בבדיקה פרטית שעושים דרך חברת טבע-אונקוטסט, שולחים את הבדיקה לחו"ל ושם בודקים את המרקם הגנטי של הגידול ומנסים להתאים את הטיפול הטוב ביותר לסוג הגידול.

נכנסתי כדי לשאול שאלה

ואז נתקלתי בהודעה הזו שהיתה ראשונה כאן. אמנם אני לא גולשת כאן בדרך כלל, ולא מכירה אותך, אבל בתור יהודיה, אני מרגישה ערבה לכל יהודי/ה אחר/ת. כואב לי לשמוע, הלוואי והייתי יכולה לשנות משהו, ממש בא לי לבכות
. אוי עד מתי הצרות האלה? עד מתי נשמע על חולים ועל תאונות דרכים? על אסונות וצרות שלא ידענו ולא שמענו בדורות הקודמים?..

אני מקווה שהוקל לך שסיפרת ומאחלת לבעלך רפואה שלמה. אם תכתבי את שמו ושם אמו (את יכולה במסר), מבטיחה בלי נדר, שנתפלל עליו ונקרא תהילים לרפואתו.

בשורות טובות ינשאלללה!

אני בת 32 וחליתי בסרטן השד עם גרורות בגלל שלא

נבדקתי בזמן כשהרגשתי גוש בחזה, זה היה יכול להיות שפיר כשהרגשתי אותו, אני גם דורשת מכולם להבדק אם מרגישים שמשהו לא בסדר, בבקשה תעשו את זה!!! הנה רשומה עם קצת מידע על כך:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2674712

למעלה