סיפור אישי...

פראזניק

New member
סיפור אישי...

אבל אל תספרו לאיש, בשום אופן :))) אני הקטן, חולה על מוזיקה, ה"שלט" של מערכת הסטריאו אצלי, מונח ליד דלת היציאה, כדי שזה יהיה הדבר האחרון שאני מכבה כשאני יוצא, כי חבל להפסיד עוד דקת מוזיקה:))) תקופה ארוכה מאד, אהבתי מוזיקת כליזמרים, שמעתי את אותן קלטות הלוך ושובף בלי שום הפסק, ה"אוטורוורס" עבד שעות נוספות, לא בא בטענות, ואני שמחתי. יום אחד, זה פשוט יצא לי מהאף, פשוט לא יכולתי לשמוע יותר מוזיקת כליזמרים. קורה, נמאס אז נמאס. אז עברתי לסגנונות אחרים (כי מוזיקה "חסידית" עכשווית אני ממש לא אוהב), וכך חייתי עוד תקופה. היום, אני מאד אוהב מוזיקת כליזמרים. מי שחידש בי את האהבה הזו למוזיקה הזו, זה אדונינו "איש הרוח", לא יודע למה, אולי הפשיטות שבה הוא מנגן, בלי ההתחכמויות שמפיקים ומנגנים כל כך רצים אחריהם היום, לא יודע למה, אבל בזכותו אני שומע היום את המוזיקה הזו וממש נהנה. תודה, איש:))))) (אבל אל תספרו לו שאמרתי, בסיידר?)

זיסער

New member
תיקון אישי...

אתה לא שומע מוזיקה מהמחשב?
כשפראזניק היה אצלי, הוא כיבה את המחשב ולא כיבה קודם ת´מוזיקה... שאלתי אותו למה אתה עושה ככה? הוא ענה לי: אפשר לשמוע עוד כמה שניות מוזיקה לא חבל?... הוא מוקרץ מחומר אחר כנראה :)

גם לי זה קרה פעם

נמאס לי פשוט מהמוסיקה הזאת אבל לאחר זמן זה חזר ובגדול. למרות שבזמן האחרון אני שומע בעיקר מוסיקה ערבית. [פראזניק, אני בא מתולדות אהרן, ולכן הצחיק אותי שקיללת את העיתונאי ההוא. אני ממש לא אוהב את הכתבות המגמתיות, ולא את העיתון הזה]

פראזניק

New member
יידישיסט:)

[תגובת אוף: אני לא מתולדות, אבל עיתונאים זה עם שנוא, הם לא מחפשים את האמת, יא לא מענינת אותם, הם מחפשים דם, לכלוך, או יחסים אסורים, רק תן להם, בפרט אצל החרדים ווודאי אצל הקנאים החשוכים, והם רצים על זה, למרות שיש לי המון ביקורת על תולדות, המטרה שלי היא תיקון ושלהם סתם קטילה. עם גועלי העיתונאים] :)))

jack0

New member
אגב יידישיסט

כתבת בעבר, שיש לך בעיות עם קליטה של תחנות רדיו ישראליות, באיזור ים המלח בו אתה נמצא, זה בגלל שיש לך מקלט FM אם תשיג מקלט AM תוכל לקלוט תחנות ישראליות גם במקום שלך, יכול להיות שברדיו שלך יש אפשרות להעביר מ FM ל AM ואז לא תצטרך מחוסר ברירה להאזין לתחנות ערביות. גם אני הייתי נוהג מידי פעם להאזין למוסיקה ערבית, פעם לפני שנים רבות, הקשבתי לתחנת רדיו סעודית, ולפתע ניגנו שם ניגון מוכר אצלינו ששרים אותו בשמחת תורה "עוזר דלים הושיעה נא", ממש בדיוק הניגון המוכר ההוא, רק בתזמורת ערבית אותנטית עם הכלים שלהם. ובכלל לגבי מוסיקה ערבית, יש לה היופי שלה, אני אוהב להאזין למוסיקה ערבית מקורית שמנוגנת בכלים המסורתיים, לא כזו שכבר התקלקלה ונכנסו בה מושגים מודרניים. במוסיקה הערבית המקורית הסולמות הם שונים לגמרי מהמוסיקה המערבית, ולא משתמשים בלווי הרמוני, אך בגלל המבנה של הניגון והליווי, יש לה שלימות מוסיקלית משלה וההרמוניה אינה חסרה כלל.

למעלה