לג'קלין העסיסית ../images/Emo141.gif
יללה בסדר תעבדי עליי בעיניים, למה לא, מימלא בעינייני עברית את אוכלת אותי טרי בלי מלח. תשמעי חבובה, מה זה החארטה הזו.....אפרת בתיה ????? תחליטי או אפרת או בתיה, מ'זתומרת אפרתוש בתאתוש. זה חשוב , מה, זה חשוב, כדי שאם אשורר עליך שירים שאני אדע, אם אני אתייחס לאפרתונה או בתיאנונה. זה חשוב לעניין החרוזים וכל זה.... רציתי להגיד לך, לא נעימ לי להודות בזה, אבל בשירים שלך , כאילו אני מרגיש כך, כאילו זה אני, חס וחלילה אל תאשימי את הבפנוכו של הים התיכון או כרובי מגרובי או גברברי הפורום האחרים, כאילו, סתם זה רק אני, ואני מתנצל מראש אם פגעתי בכבודה השרמנטי הרם, אבל אני רק רציתי לטעון טענה מסויימת, ואם את הטענה הזו לא תואהבי אז תזרקי לים, כאילו רק ביני לבינך, כזה ביננו, רציתי להגיד לך, ובאמת לא נעים לי להודות אבל מצד שני כן מאוד כייף לי להודות, רציתי להגיד לכבודך, שיש בשירים שלך, אלמנט מאוד מאוד..........סקסולוגי-אירוטי עם בומים על קוליים. סליחה, אני מתנצל, בפני כבודה השרמנטי והעסיסי, ואל תגידי לי שזה בגלל הפורום הזה שכולם מתרגמים את אינטימיות לבום בום בום, זה לא בגלל זה, אלא זה בגלל הצורה שאת כותבת, הכתיבה שלך משדרת הרבה.........ארוטיקה. ואל תגידי לי שזה רק במוח שלי, זה נכון שהמוח שלי חושב הרבה על לאכול אפרתונות ובתיונות למיניהן, אבל את גם נושאת באחריות לעניין, הכתיבה שלך מבליטה כלפי מעלה את הריח או הארומה הנשית שלך, ואני נורא נורא אוהב את זה. שולח לך חיבוק ומאצ'י (נשיקה מצלצלת בעיראקית).