סיפור אהבה?

שלי 9

New member
מיכלי ברשותך..מי שמך לשפוט אותה ?

אולי כשהיא ניהלה את הרומן הזה , היא היתה צעירה ולא בשלה והצורך שלה לקבל אהבה וחום היה חזק מהתובנות המוסריות שקיימות אצלה היום? אולי היא נשאבה לסיפור הזה לא במודע כתוצאה מחסכים עמוקים..? אולי הוא היה חלקלק והיא התאהבה בו עד כלות,עד שכוחה לא עמד לה להתנגד..? מה את בכלל יודעת עליה ועל עולמה הפנימי ומה הביא אותה לנהל רומן עם גבר נשוי..? אני באופן אישי סולדת משיפוטיות מוסרנית שקשורה לתחום שבינו לבינה ולתחום המיני,יש פתגם חכם שאומר "אל תדון אדם עד שתגיע למצבו"..מומלץ ליישמו לפעמים..

../images/Emo6.gif

לא התאפקתי דניאל'ס
, פשוט "שמעתי" אותך אומרת את זה "וראיתי" את הבעת הפנים חחחחחחח

קטי30

New member
סיפור בגידה../images/Emo88.gif

ונגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שיש בסיפור שלך מעט מן האמת ונגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שאת באמת במצב הזה חושבת שאם ובמידה זה נכון הגיע הזמן לצאת מהבועה הרי הדפוס הוא קבוע היום הוא איתה מחר איתך מחרתיים עם אחרת תקראי לזה אהבה אני קוראת לילד בשמו ב ג י ד ה בקיצור אשליה אחת גדולה. ולקינוח: "יודעים אנו עד כמה אכזרית היא האמת, בדרך כלל, ותוהים אם אין באשליה משום נחמה רבה יותר" (אנרי פואנקרה) אחלה שבוע

N D R

New member
זה סותר?

האין בגידה שיש בה אהבה? האם האהבה חייבת להמשך לנצח? ועוד ועוד...

קטי30

New member
הכל תלוי בעיניי המתבונן

בשבילה אהבה בשבילי בגידה כל אחד רואה את פני הדברים בצורה כזאת או אחרת אומרים שכשם שפרצופיהם שונים דעותייהם שונות ואני הבאתי את דעתי עכשיו הובנתי
ובכלל בקשר להמשכיות/ נצחיות באהבה
מאיפה הבאת את זה
אישית מאמינה ששום דבר אינו נצחי.

N D R

New member
התכוונתי שלאדם יכולים להיות מספר

מחזורי אהבה ברצף צפוף ולא כל חדש הוא בגידה בקודם ויתכן גם שלבסוף, אחד מהם ישרוד עד זיקנה

פנטזיה- כל עוד לא במציאות

כל עוד האהבה הזו נשארת על הענן הזה של לאהוב את המאהבת אבל לחיות עם האישה זו רק פנטזיה. לנצח בליבי, אהובתי וכל המילים היפות הן תפאורה שמקשטת את ההצגה של המשולש הרומנטי. גם כשלהצגה הזו יש מערכה ועוד מערכה נפלאה וסוערת היא חוטפת מכות אנושות מהמציאות. כמו לפזר על המחאות ללא כיסוי ולגלות שצריך לשלם בשביל מתי שהוא ושההוצאה לפועל מדפקת על הדלת.

maof

New member
נצח...

המציאות קובעת את כללי המשחק את המשך הדרך
והיתר חרטא ואפילו לא הכרחית מעוף

היא צריכה להודות לו

הוא לפחות היה "הוגן" איתה והבהיר לה שאין לו כוונה להיפרד מאישתו. יש כאלה ששנים מושכים את המאהב/ת ומבטיחים להם שיום אחד יהיו ביחד, כאשר אין להם שום כוונה שכזו. שתאמר לו תודה, שתלמד ותמשיך הלאה.

למעלה