סיפור אהבה?

צד אפל

New member
לה אין מה להפסיד

אז אמרה, הציבה אולטימטום, עכשיו שתאכל את מה שבישלה, מחר תבוא עוד מאהבת,

r e d head

New member
בהרבה סיפורים כאלה

זה מתאים בדיוק כמו שזה התחיל. הנשוי חיפש רומן ולא זוגיות כי יש לו כבר כזאת. ופנויה שנכנסת לקשר עם נשוי לא באמת רוצה יותר, אחרת לא היתה לוקחת אותו מלכתחילה.

ומה כל כך מיוחד בסיפור הזה?

הוא אוהב אותה ,היא אוהבת אותו ,בלה..בלה..בלה.. "לנצח תהיי את בליבי ,אהובתי"..... חה..חה.. עד העונג הבא. נקסט!

קליל 1

New member
פרדוקס..

ונניח שיעזוב את אישתו בשבילה.. ומחר ימצא לו מישהי אחרת..צעירה ויפה יותר..חכמה ונועזת יותר.. היא גם כן תאמר לו.."או אני או אישתך"..אז ילך אליה..ויעזוב אותך.. למה הלך הזרזיר אצל העורב?

סיפור לסרט הודי..

להביא טישו? ... לשניה לא שופטת אותך... הייתי שם. אבל לאחר שיצאתי משם.. לא מצליחה להבין נשים {כמוני בעבר} ובכלל.. למה להכנס לפרשיה כל כך כואבת וחלוקה. במקרה הזה... ללכת החוצה..במיידי, לא אהבה לא נוחות- שם אין נוחות בכלל!!! לא כינים ולא ביצים.. רק כאב מפח נפש... ושאף אחד לא יאמר לך שאת הורסת בית..כי את לא.. הוא יוצא מזוגיות הרוסה.. את שם לקבל את החלקים..לאסוף את השברים.. ולא משהו אחר. יומרני מצידי...אבל הייתי אומרת לך שגם אהבה אין שם... אולי מצידך..אבל בטח לא מצידו. כי אחרת.. לא היית כותבת את השורות האלה.

עם בגד איתה, לא היה בוגד בה?

הם לא צריכים אולטימטום כדי להמשיך לבגוד. גם פה נתנו להם אישור. שיבגדו. ימצא אחרת. נוח להשאיר את העוגה שלמה ולאכול אותה. אז הוא ישכח אותה מחר יתחיל עם אחרת ימשיך לבגוד ויחזור לאשה הכובסת, המבשלת , המגהצת, המטפלת, והוא.. ילך אליה מתי שבא לו ואיך שניראה לו. זו שנתנה אולטימטום טפשה טפשה טפשה. עם בגד איתה, לא היה בוגד בה?

מיקי 43

New member
כמה אנרגיות

בשביל אדם שמועל באמון האיש הזה ומי שמסייע לו בעניין קרי אותה " גברת" לא ראוי ליותר מאשר בישלת תאכל חרא. קצר ולעניין

עצם העובדה

(או שמא העצם של הכלב???
) שהוא הולך עם המאהבת, צריכה להדלק אצלה נורה אדומה שהאיש לא אמין. אם אדם כזה לא הייתי נשארת דקה. בוגד נשאר בוגד

שוטי הנבואה..

"כל אדם ועולמו ולכל אדם כל העולם ופה נגמר אני אתה מתחילה ההבנה מי... כי הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן .."

שחR

New member
היא ידעה למה היא נכנסת

היא צריכה לדעת מתי לצאת. ברגע שהיא אומרת "או אני או אישתך" היא סיימה את תפקידה כפילגש. יש מחיר לכל תעלול ושניהם ישלמו אותו. שלך, שחR

סיפור אהבה-הבהרה

נכון. כתבתי מן סיפור חמשירי - למה לקחת כמובן מעליו שאני דמות בסיפור? למה לגדף באופן אישי? קצת צובט בלב לקרוא מילים שמופנות ישירות אלי, שכנראה היו מיועדות למחוז אחר. ואני רק כתבתי מן סיפור חמשירי כדי לשאול את דעתכם, כדי להבין איך נוהג העולם, במקרים שכאלו (לשם ההבהרה: לא אכחיש שהנושא מסקרן אותי ברמה האישית) ואולי עכשיו אני יודעת - העולם, ברובו, שופט??

../images/Emo13.gif שנה טובה עם חיוך

אולי לא תגובה ישירה אבל זה מה שעולה לי בראש בעקבות מה שכתבת אז... ככה זה - שנה של

קראתי את השירשור..

וניראה לי שכל התגובות התייחסו לזו שעליה נכתב סיפור - חמשיר.... למה א ת לקחת את זה באופן אישי...?

בחייאת...

קראת הכל??????????????????
יש לך סיכוי טוב שאשכור אותך לפטרל לי פה כשאני בסייסטה... תמיד אז קורה משו...ואני מפסידה.

כמעט הכל....(-:

אבל .... מפה ועד לקחת דברים באופן אישי ולהיפגע...לא ניראה לי... אם הייתי נעלבת מכל תגובה שקיבלתי פה....ואח"כ פותחת שירשור "העלבות"....אז הייתם קוראים הרבה שירשורים שלי.... אנשים קצת רגישים פה לאחרונה... כניראה זה סימן שהחגים בפתח... צום קל.

למעלה