סיפור אהבה?

סיפור אהבה?

היא אוהבת אותו הוא אוהב אותה הוא נשוי היא לא היא אמרה לו : "או אני או אשתך" מה דעתכם? מה הייתם עושים? איך הייתם נוהגים?האם הייתם הולכים אחרי האהבה או אחרי הנוחות שבחיים? והסוף, לסקרנים - הוא אמר: "אישתי. למרות שלנצח תהיי את בליבי, אהובתי"

יערית

New member
סיפור מהתחת

זה מה שיש לי לומר על סיפורים "קורעי" לב שכאלו! עולם מפגר יש לנו,טוב הוא גם יפה וגם מכוער,אבל..... אין אבל! מי שמבשל בערב שבת אוכל בשבת!(חמין?) חלף עם הרוח ממש..

מאהבבב

New member
מתחת למה???

וחוץ מזה אומרים ``מי שטרח בערב שבת, יאכל בשבת``.וסתם כך ... תפרגני...גם לעצמך...גברים לא אוהבים ביקורתיות חסרת טעם...וחוץ מזה את 100 ! נו כעת את מבינה מזה לפרגן...אפי` שלא מגיע...`take it eazy` Miss Charming

שטויות במיץ.

גבר שבוגד באישתו איתך, יבגוד בך עם מישהי אחרת. וחוצ מזה למה את נכנסת בין שני זוג מקלקלת ועוד יש לך דרישות. חצופה !

צודקת איילת

מאיפה החוצפה להכנס לתוך משפחה ולהרוס אותה חשבת פעם על האישה שלו מה קורה לה לא חסרים גברים בעולם, תמצאי לך אחד פנוי אני לעולם לא הייתי נכנסת לדבר כזה ולא מאמינה באהבה עיוורת צריך לשקול כל דבר לפני שנכנסים אליו

גאקיטו

New member
צודקת אם יובל../images/Emo189.gif

מי שמתעסק עם נשואים.או נשואות ....גם הורס משפחה...וגם מקבל עונש משמיים..(וזאת לא אמירה פרימטיבית.)

איזו מתקפה?! אמל'ה

בסך הכל חלקתי משהו ששמעתי ממישהו ששמע ממישהי ששמע כנראה מהשכן וקיבלתי כזאת מתקפה, ברמה האישית.... מזל שאני לא מתערבת בין נשואים אחרת הייתי לוקחת אתכן אישית.

ראשית אם זה רק סיפור חמשירי.

אני חייבת לציין שיש לך יכולת מדהימה להכניס חיים לסיפור. עובדה היא שכולם לא יוצא מהכלל התייחסו לזה כאל סיפור אמיתי. עכשיו כסופרת את צריכה לשמוח שקבלת תגובות כה מרגשות עזות וסוערות , משום שבתגובות הללו את יכולה לפתח יופי של עלילה שיש בה מן האמביוולנטיות , הכעס , הרגש , התסכול וההשלמה וכו' ואם את באמת אומן - איש של מילים - אז קדימה יש לך יופי של חומרי גלם. קחי את החומרים הללו ובני לך סיפור / רומן לתפארת. בהצלחה ולילה טוב איילת

Rinattt

New member
אלק לנצח בליבו...

ואת עוד מאמינה לו? קרעת אותי מצחוק, 'צטערתתתת...
גם למאהבת הבאה הוא יגיד ככה, תהיי בטוחה. צודקת יערית, בהחלט סיפור מהתחת.

באהבה

אמיתית, עמוקה, כנה, מרגישה , אמיתית כבר אמרתי? יש הכי הרבה נוחות כמו בתוך פוף שמיכת נוצות מיטת מים מרגישים את הערסול?

a n a t i 3 3

New member
שיר אהבה ישן...

כן, יכול להיות סיפור אהבה כזה! אם נשאיר רגע בצד את ההתייפיפות, המוסר, הדרכים המקובלות... נוכל להודות בפה מלא שישנם סיפורי אהבה כאלה
יצאתי עם גבר נשוי, שנה וחצי של אהבה... כן, הוא היה נשוי לה ואהב אותי
היה לי טוב באותה תקופה, זה האיש שנתן לי שוב להרגיש נאהבת, זה האיש שנתן לי שעות גנובות מתוקות... אהבתי את התקופה ההיא... לא הייתי חוזרת אליה בשום מחיר בעולם

../images/Emo4.gif

אז מה הפלא שבשירשור על בגידות את נתת אישור מלא. עכשיו מבינה שאין לך שום קו אדום. מעניין איך היית מרגישה בתור הצד הנבגד...

d a n i e l s 5

New member
תסקלי אותה באבנים בכיכר העיר...

או תירי בה ודיי ! נראה לי שרק כך תנוח דעתך ....... כאילו מה......את לא חושבת שנסחפת קצת ?

למעלה