omg!!
0 00bar00 New member 8/3/11 #22 תתפלא.. בדיוק דיברתי עליו עם אחי. הוא סיפר לי שבזמנו הוא עשה סוג של סקר בעבודה שלו ורוב הגברים אמרו שהם היו עוזבים את הבחורה..הזוי אבל מצוי ביותר לצערינו..
תתפלא.. בדיוק דיברתי עליו עם אחי. הוא סיפר לי שבזמנו הוא עשה סוג של סקר בעבודה שלו ורוב הגברים אמרו שהם היו עוזבים את הבחורה..הזוי אבל מצוי ביותר לצערינו..
א ארטיימר New member 8/3/11 #24 או שהם לא אוהבים באמת. אם זה היה אמיתי, הם היו שם. זו לא היתה שאלה. כמו שילד לא עוזבים, ולא רוצים לעזוב. כי האהבה חזקה וברורה
או שהם לא אוהבים באמת. אם זה היה אמיתי, הם היו שם. זו לא היתה שאלה. כמו שילד לא עוזבים, ולא רוצים לעזוב. כי האהבה חזקה וברורה
H Hada6 New member 8/3/11 #26 כי ככה זה ושרואים גבר שמתנהג ככה,אז מסתכלים עליו בהערצה כי זה לא משהו רגיל..
ע עומק המבט New member 9/3/11 #31 זה מיוחד כי אין הרבה כאלה גברים.... מה שאין הרבה בנמצא זה נקרא מיוחד.... ומצידי תגיד מוזר..
ל ליטאי613 New member 8/3/11 #25 אני דווקא לא מופתע אצל גברים אהבה זה דבר אמיתי וחזק מיסודו. בשונה מנשים שאצלם זה הכול מונע מדברים שטחיים וחסרי ערך. אם זאת היתה אשה, הייתי מתפלא, כי זה נוגד את ערכי הנשיות להצמד לסממנים שטחיים.
אני דווקא לא מופתע אצל גברים אהבה זה דבר אמיתי וחזק מיסודו. בשונה מנשים שאצלם זה הכול מונע מדברים שטחיים וחסרי ערך. אם זאת היתה אשה, הייתי מתפלא, כי זה נוגד את ערכי הנשיות להצמד לסממנים שטחיים.
ג גימס בלונד New member 9/3/11 #29 אתה טועה אשה היא בדיוק כמו גבר באהבה. מה שכן, אשה היתה קורסת בלחצים האלה.
ל ליטאי613 New member 10/3/11 #37 אני תמיד צודק. וזה לא שאשה היתה קורסת, היא פשוט היתה מחפשת את החיצוניות והשטחיות. להבדיל מגברים שאצלם אהבה מגיע ממקום אמיתי וטהור
אני תמיד צודק. וזה לא שאשה היתה קורסת, היא פשוט היתה מחפשת את החיצוניות והשטחיות. להבדיל מגברים שאצלם אהבה מגיע ממקום אמיתי וטהור