סיפורן של נעלי בית

קשתית2

New member
סיפורן של נעלי בית

מתנצלת שממעטת לפקוד את הפורום. ככה זה שאת יחידנית המגדלת שלושה ילדים קטנים. בכל מקרה רציתי לשתף אתכן עם אנקדוטה שקרתה לי הבוקר בחנות הנעליים והאמת העלתה חיוך גדול על פניי. נכנסתי לקנות לבני הבכור בן השלוש נעלי בית. ביקשתי לראות את ההיצע והמוכר הוציא לי שני זוגות נעלי בית במידה המבוקשת בגוון כחול - האחד עם רוכסן והשני עם וולקרו (הנדבק הזה). שאלתי אין בצבע חום (שבפנטזיה שלי אני רואה נעלי בית המגפר במשבצות חומות, סטייל נוח בשירת הסירנה), ושאלתי אולי תקבלו בהמשך, אז הוא אמר שיש להניח שלא, כי היום כולם מעדיפים כחול ולא חום, ובטח שאני מהדור הישן אז השבתי בחיוב, כנראה באמת אני מהדור הישן, ואז הוסיף אז מה את מעדיפה את הרוכסן או את הוולקרו, את הרוכסן השבתי, ועל זה הוא אמר גם זה מוכיח שאת מהדור הישן. אז גם זה פן של הורות מאוחרת, שמאד מאד שעשעה אותי. שבת שלום.

myfirst1

New member
סיפור נחמד! אבל מה שעלה לי לראש

זה - איך היא מתמודדת עם גידול 3 ילדים לבד?? WOW! בטח זה דורש הרבה ארגון ותכנון מראש... בקשר לנעלי בית - אנחנו קנינו נעלי בית עם רוכסן ולא עם הנצמד, פשוט בגלל שסנדלים קנינו לו נצמד והוא מהר מאד גילה שאפשר להוריד את הנצמד ולהעיף את הסנדלים לכל הרוחות. אבל מסתבר שגם רוכסן קטן עליו וגם הנעלי בית האלה לא נשארות על רגליו זמן רב... עכשיו צריך לחפש פתרון איך לחמם את הרגליים שלו בחורף, כי גם גרביים הוא מעיף ממנו בשנייה.

קשתית2

New member
מתמודדת מתמודדת (ולפעמים) מתמוטטת

האמת, מחזיקה מעמד עם עזרה מהמשפחה וגם בתשלום.

naamamayahalom

New member
היי אמא'לה

אם הגדול בן שלוש אז ... בני כמה הפצפונים הנוספים? אני אמא מעריצה וחסרת אוויר....

טילי רוב בריאות

וכנראה גם אני מהדור הישן הבנים שלי שניהם נועלים נעלי בית , חומות, משובצות עם רוכסן כאלו של... קיבוצניקים. וקניתי אותן בחולתא-

טילי2

New member
קשתית, את יודעת אני מעריצה מס 1 שלך

אני עם השנים שלי רצוצה בסוף היום. באשר לנעלים, אין ספק שאלו עם הריצרצ נשארות הכי על הרגלים ובאמת עם הנעלים הראשונות של הבנים שלי קנינו גם נעלי קיפי, על שם נעלי הקיפוד ברח' סומסום(הבנים שלו צולמו לתוכנית טלויזיה אמריקאית של ילדי כל העולם צופים ברחוב סומסום והם התקשו להבין למה לביג ברד, שהוא הקיפי בארה"ב אין נעלי קיפי.) עכשיו יש להם נעלי בית של טיגר ואי יה מפו הדוב. מה שלמדתי הוא שאם הם אוהבים את נעלי הבית הם נשארים על הרגלים. אגב נעלים הזהרו מחנויות עודפים. מעשה שהיה כך היה: קניתי לבנים נעלי חורף בחנות נמרוד לפני שבועים השבוע אחד הזוגות כבר קרוע והם התנהגו ממש מגעיל, לא החליפו על המקום, אלא לקחו את זה לבירור. הענין הוא שלא ראיתי שזו חנות עודפים רק לאחר המעשה. הכי מפתיע הוא שמי שקנה זוג אחד במחיר מלא, יכל לקנות עוד זוג בחמישים שקל מתוך ערמה שהיתה בחנות. הגדול קיבל נעלים במחיר מלא והם אלו שנקרעו והקטן קיבל מתוך הערמה והם נראים שלמות ומארוחות ימים.

קשתית2

New member
נעלי הבית של קיפי

באמת מישהו אמר לי היום שאלה נקראות נעלי קיפי. דרך אגב גם אני קניתי בנימרוד - אבל לא בעודפים (שזה היום בקניון הדר, נכון?) אלא במלחה - ומקווה שיחזיקו מעמד. והם תמיד לוקחים לבירור - גם בחנויות שאינן עודפים.

טילי2

New member
קשתית, אנחנו יכולות לקבוע במלחה או

בהדר ולזמן את הטף. יש לך את הטלפון שלי?

קשתית2

New member
אני באמצע השכבות

אבל אבדוק בתיבת המסרים (כזכור לי יש לי) ואשמח ליצור קשר.

פתרון נגד ילדים קונדסים, שיודעים

לפתוח כל נעל. קחו מחט עבה, או סכין עם חוד.(לא להיכנס לפניקה). עשו חור מתחת למקום שלשונית הרוכסן נתקעת בו ,כאשר סוגרים את הנעל. ממש על הבד של הנעל. כך בצד ימין ובצד שמאל של הנעל. השחילו בחור שרוך נעל שמותאם לילד. ואז אחרי שסוגרים ברוכסן, סוגרים בקשירה כפולה את השרוך. כך בכל אופן, מנעתי מהשובב שלי לפתוח את נעלי הבית שלו. אוהו וכמה הוא התאמץ.......... היום הוא כבר חייל אבל אני עדיין צועקת: תיקח מעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה