סיפורי 700 גרם...

סיפורי 700 גרם...

הפניתי אל הפורום פגית חדשה בת שבועיים שנולדה במשקל 758 גרם . סביר להניח שהם כעת סמויים איתנו - אנא שילפו סיפורי 700 גרם כדי לעודדם...

../images/Emo65.gifשלום לסמויים....

אני גלי ואני אמא של מאור שנולד 1 ק"ג ( אומנם לא 700 ג"ר אבל בכ"ז קטן...). מאור נולד בשבוע 27 להריון , שהה 3 חודשים בפגיה. חודש וחצי מאור היה מונשם והיה חולה מאוד. אחרי 3 חודשים יצאנו מהפגיה עם ילד בריא וקטנטן. כיום מאור בן 4.5 ותודה לאל הכל בסדר איתו
אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שיש לכם, ( ובהתחלה יש המוןןןן שאלות, שלא תמיד מקבלים עליהם את התשובות מהצוות הרפואי ), כל אחד יתרום לכם מהנסיון האישי והפרטי שלו. בינתיים, אני מצרפת לכם קישור לסיפורי הלידה שלנו, שי שם לא מעט סיפורים מרגשים ומעודדים. מאחלת לכם שתעברו את התקופה הקשה הזו כמה שיותר מהר ועם המון תמיכה ועידוד מכולם. מחכים לכם כאן גלי כל שנבקש לו יהי...

שלום לכם../images/Emo39.gif

גיא נולדה בשבוע 25.5 ימים במשקל 744 גר' אינו 3.5 חודשים בפגיה בשנידר היו הרבה עליות ומורדות התקופה הזו לא קלה אבל החשוב הוא שהיום גיא בבית בת שבע חודשים ( מתוקן ארבע חודשים) והיא ילדה מדהימה וכיפית הבעיה היחידה שיש לה זו מחלת ראות קלה אז היא מקבלת פעמים ביום אינאלציה. השמח לעזור ולעודד עם תרצו אני ישלח לכם את הטלפון . ביי ביי ובהצלחה לבנת

אמנם לא 700 אבל לא רחוק

איה שלנו נולדה בסוף שבוע 25 845 גרם. מעקבים מדיקות וכרגע (טפו טפו) הכל בסדר, חוץ מאסתמה...שווה כל גרם!!!!

745 גרם, הולך?

אלה, בת חצי שנה עוד שבוע, נולדה 745 גרם בשבוע 26 והיום היא בונבונה כובשת, מחייכת ומקשקשת, עם ריפלוקס שהיה קשה אך הולך ומשתפר, ושוקלת 4.900.

../images/Emo65.gif../images/Emo124.gifחצי שנהההההההההההה

הלוווווו מה קורה כאן, האם אנחנו מזדקנים הרבה יותר מהר ממה שאני חושבת?? היא פשוט מקסימות האלה הזו אזה תמונה יפה.... גלי כל שנבקש לו יהי...

איזו מ ט מ ט מ ת !!!!!!

תראי איזו גדולה היא!!!!! מדהים!!! ממש ממש מזכיר לי את יודעת מה... אני חסר מילים!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאינה.............

איזו מקסימה!!!!!!!!!!! ו"שמנה"! (טפו,טפו. טפו). בת-אל הגיעה בגיל ש נ ה למשקל של 5.5 ק"ג. מתי נפגש ממש? "מתה" כבר לפגוש את הבובות שלך!

480 ג"ר הולך?

בת-אל נולדה בשבוע 26, 480 ג"ר. היום היא בת 4.5 , ומשגעת פילים. סיפור מפורט בסיפורי הלידה.

../images/Emo65.gifשלום לסמויים...אני מקווה

שהסיפורים שלנו עודד אותכם קצת. מקווים לשמוע ממכם בקרוב. גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה