סיפורי קניות...

סיפורי קניות...

אז היום הסתובבתי לי בהדר שבחיפה ( למי שלא מכיר זה כמו אלנבי בת"א) בקיצור חיפשתי חולצה יפה לערב ( כי בקרוב בת - דודה שלי מתחתנת ) וממש לא מצאתי בכל הרחובות שמלאות בבגדים. בכל אופן לאחר התייאשות קלה אמרתי מילא נכנס למשביר נשלם קצת יותר לפחות אולי נמצא משהו ובאמת ניסיתי כמה חולצות במשביר שנראו על הקולב כאלו מקסימותתתת,אבל עליי הם פשוט ניראו זועהההה! הבד שלהם היה כזה דק ולא נמתח וזה הבליט לי כל קפלפלון שצץ לו !! ואז באמת כבר התייאשתי לגמרי... ופיתאום צצה לה חנות ( שדי שכחתי מקיומה ) בשם "פרימה קלאס" , ניכנסתי בידיעה שבטח גם שם אני לא אמצא אבל..... מצאתי! חולצה שחורה עם דוגמא יפה של כוכב עם שוורלים כאלה רחבים שבכתף היא גזורה טיפה..ממש נחמד אהבתי והשווה ביותר שהיא עלתה 100 ש"ח בלבד.. אז כפי שאומרים סוף טוב הכול טוב !! רויטל מיאווו חתולה

DREAM111

New member
תתחדשי

וואלה נשמעת חולצה מדליקה. אולי תוכלי לעשות אותה על הדוגמנית הוירטואלית שכולנו נוכל להתמוגג
את רואה עושים סיבובים סיבובים ובסוף אופס במקום שהכי לא מצפים מוצאים. העיקר שיהיה במזל טוב ורק בשמחות.

דוגמנית וירטואלית

הממ.. דבר ראשון תודה על הפירגון . ניסיתי פעם להיכנס לאתר של הדוגמנית הוירטואלית אבל משום מה הוא היה תקוע. אני אנסה..אבל לא מבטיחה !!! יום מעולה !!! רויטל

סיפרתי לכן על החנות הזאת לפני כמה

חודשים. זו רשת חנויות שאני יודעת על סניפים שלה גם בת"א (בחוץ ליד עזריאלי), בקניון חדרה ובקניון אורות. יש להם גם מכנסיים עד מידה48 +- ויש להם כמה וכמה חולצות חביבות במידות גדולות. המחירים שם לעתים מאוד מאוד נדירות עוברים את ה-100 ש"ח. כדאי לנסות. פעם היו להם מידות הרבה יותר גדולות (אני זוכרת תקופה של עד 56) אבל כבר לא.

למעלה