סיפורי קמצנים!!!!!!!

miki69

New member
סיפורי קמצנים!!!!!!!

נראה אותכם מעלים כאן סיפור על קמצנות, אבל אמיתי בבקשה , אפתח מאחד טרי מהבוקר על הבוקר אני מטפל ברכב , הולך למחסן ניתקל באחד השכנים יורד מדירת הגן שלו עם מנגל דולק??. מה ??? אני יורד לכבות אותו בחדר זבל..... תגיד ,אין לך צינור מיים בגינה שאתה יורד לכאן??(יא אמאמא של הקמצנים??) לא אין לי(שקרן הרי אתה משקה את הגינה) חוץ מזה כאן זה לא עושה סתימה בביוב(אההה לא עושה ליכלוך בגינה שלך מלכלך לכל הבניין) הפינאלה,יענו שורת המחץ . רבע שעה הנ"ל שוטף את המנגל, לפתע אני נתקל בו שוב עולה לדירה, המנגל מלא בפחמים, תגיד לא ירדת לשטוף את המנגל??? כן, עונה מר קמצני אז למה המנגל מלא בפחמים? מר קמצני עונה: כי ככה אפשר להשתמש בהם שוב!!!!!!!! נשבע לכם ,אמיתי לגמרי

אפרופו קמצנות טרי טרי בדיוק אני

בא לכתוב! תגובה שמצאתי את הבעיה! אור תבורך שעלית על הבעיה שיש לי באוטו! אז כמו שאמר אור הסיבה שבורח לי הצינור של הטורבו זה בגלל הבאנד! אבל בגלל שאני לא מספיק חכם נתקעתי ביום חמישי פעמיים, יום שישי פעמיים, והיום בדרך לבית חולים בלינסון שוב נתקעתי והפעם ישבתי על זה שעה בגלל שסוף סוף הבנתי שאני מחזק את הבאנד והוא מסתובב על פארש! חחחח אבל זה לא בדיוק בגלל שאני קמצן! זה בגלל שאני דפוק כ``כ! שקוע בעבודה ובגלל זה מזניח את הבונבונירה! מחר על הבוקר באנד חדש! עם עוד אחד נוסף כמו שאור אמר לי לעשות! אור התותח תודה.... פעם הבאה אני מיד מקשיב לך

תקרא לזה איך שאתה רוצה! אני קורא

לזה עצמאי שתודה לאל עמוס בעבודה, בחורף אצלינו בתחום מאוד שקט, ואז יש זמן לשבת על כל פיפס באוטו. ד``א.... אם זה היה קורה בדיסקו היא הייתה ממשיכה לנסוע? חחחח

הנווד1

New member
אם זה היה קורה בדיסקו

הוא לא היה ממשיך לנסוע,אבל אם מחליפים צינורות ובנדים בזמן זה לא היה קורה...חחח

הנווד1

New member
בטיול בירדן

יצאנו מואדי רם ,והיינו צריכים למלא אויר בגלגלים,במרחק קצר משם היה פנצ'רמאכר,נסענו אליו וכל אחד נתן לו 1 דינר,בא אלי אחד מהגי'פאים ושואל "כמה אתה נותן לו?" עניתי דינר ...והוא ענה אני כבר המלא לבד עם הקומפרסור שלי

במבי15

New member
סיפור מלפני חודש בערך...

אני עובד בנמל ת"א ליד חוף מציצים עכשיו יש אפשרות חניה שלא בתשלום זאת אומרת לא להיכנס לשטח הנמל <15 ש"ח> ולא להיכנס לחניונים הפרטיים <10ש"ח> זקן עם לאנד-קרוזר ארוך מנשא להיכנס לחניה ופיתאום מגיעה צעירה עם רנו קליאו שניכנסת לו לחניה בשניה הוא מיתעצבן יוצא אליה ואומר לה בנימוס יש לציין שזאת החניה שלו והוא עובד על להיכנס עליה הצעירה עונה לו "בישביל זה צריך להיותר צעירה וחוצפנית" והולכת היתעצבן הזקן ניכנס לקרוזר נסע קדימה מעט העביר למהלך אחורי פול גז שבבבבר לה את הקליאו היא חוזרת בצעקווות והוא רגוע עונה לה "בישביל זה צריך להיות זקן ועשיר" ואני עומד מטרים ספורים משם והיתי בשוווווק כול הסיפור לכך לא יותר מ7-8 דקות... וכול זה בישביל לא לשלם את ה10 או 15 ש"ח חניה -סיפור אמיתי לגמרי- עופר

noki4

New member
חחחח בדיחה ישנה

אני עוד זוכר אותה מהתקופה שלזקן היתה מרצדס 500 ולצעירה היתה אוטוביאנקי, לדעתי הזקן כבר מת והצעירה כבר סבתא

למעלה