סיפורי עמים....

shlomogarbi

New member
סיפורי עמים.... ../images/Emo62.gif

המלחמה הבלתי פוסקת על השליטה באדמה הירוקה היתה לרועץ ליושבי ארץ PDA. שלושה עמים תחת 3 דגלים נלחמו על אדמת הדיו הקטנה וספגו אבדות רבות.... כל פעם שנראה שצד אחד זוכה, מיהרו היריבים להפיץ קודים מוזרים ברדיו ששיבשו את המאזן הכספי של המתחרים ופגעו במאמצים המלחמתיים.... עכשיו הפתרון בידיכם.... מהו הלנצ´ר האהוב עליך? אם SILVER ראוי ביותר בענינך שרשר 1 בכותרת! אם את הבכורה הענקת Launch´em- שרשר 2 בכותרת ! אם LauncherIII יושב אצלך חזק שרשר 3 בכותרת ! אם אין לך לנצ´ר או שאתה מרגל ממלכה אחרת - ישר לגרדום!
על האדמה הזאת יכול לשלות רק מנהיג אחד

shlomogarbi

New member
1

טוב אני הראשון, ואני לא מחליף את סילבר לעולם! קל פשוט עם שליטה טובה על הקבצים ועם מראה של מיליון דולר.. הא כן, הרבה סקינים ואיקונים חגיגה לעיניים!

שלמה, סיפור מפחיד! האם בהשפעת

התאונה נכנסת למצב רוח קרבי....קוראים לזה: Aftershock......

shlomogarbi

New member
1 2 או 3?

מנשה אתה מתחמק....?! לא אסגיר אותך בחיי זה ישאר בינינו....

1

די חברה. תהיו רציניים. ברור ש"מסך כסף" הוא ה"משגר" הטוב ביותר. משגרים אחרים כמו "שגר´ותם" ו/או "שגרן ג" מתגמדים לעומתו... איל וובר (רב שגרן).

לא ידעתי שישנם כל כך הרבה מזוכיסטים

המאוהבים בסילבר. קוראים לזה אהבה ביזארית..... סתאאאאםםםםם. בכל מבחן אובייקטיבי שישקלל עלות מול תועלת וביצועים בלאונצ´רים, אין ספק שבמקום הראשון, בבדידות מזהרת ניצב קוממיות, האחד והיחיד שאין בלתו והוא - ה ל א ו נ צ´ םםםםםםםםם. מנשה לוינצ´ם.

ולאד, אני מקווה שאתה מבין שאמרתי

מזוכיסטים בצחוק ולא ברצינות. אני מכיר בזכותו של כל אחד להתאהב ולהיות גא בכל העולה על רוחו. ובכלל, הגעתי למסקנה שבעולם התוכנות לא פעם מה שקובע הוא טעמו האישי של המשתמש ולא רק איכות טובה יותר או פחות של התוכנה. מנשה.

eff7

New member
אני יודע שאני מכניס ראש בריא ../images/Emo66.gif

למיטה חולה - אבל לא יכולתי להתאפק ניסיתם למדוד את השגרן (אהבתי
) בתפקידו כשגרן? למשל: - כמה איקונים מוצגים על המסך בו זמנית? - כמה תנועות נחוצות כדי להחליף קטגוריה מוצגת? - כמה תנועות נחוצות כדי להזיז תוכנה לקטגוריה אחרת - כמה פעולות נחוצות כדי לראות את עוצמת הסוללה? את כמות הזכרון התפוס? - כמה תנועות נחוצות להגיע ל-prefs, ל-security ? נראה לי שסילבר יוצא אחרון לפי המדד הזה

eff7

New member
Launcher III כמובן ../images/Emo45.gif

ואני באמת אשמח לשמוע מה אני (או אתה) מקבל ב launch´em שלא קיים ב-launcher III ולא סתם רשימת תכונות נוספות אלא באילו תכונות נוספות אתה באמת משתמש?

למעלה