סיפורי עוצמה

סיפורי עוצמה ../images/Emo41.gif

ספרו על משהו עוצמתי שעברתם לאחרונה
סיפורי עוצמה זה בעצם כל דבר יוצא דופן שקרה לכם...
או משהו שקרה שהוא שונה מהשיגרה הרגילה שלכם...
או משהו מיוחד שאי אפשר להסביר במילים או דרך ההגיון....

DradefulDad

New member
התכוונות

עסקתי באנרגייה של התכוונות (גם המעבר הקסום) ופספסתי את האוטובוס בתחנה (הייתי קצת קדימה) אז רצתי לכיוון התחנה הבאה וברגע שהאוטובוס עבר אותי ולא הייתי קרוב לתחנה הרגעתי את הספקות תוך כדי ריצה ע"י התכוונות להגיע לפני שהאוטובוס יצא מהתחנה,הספקות ירדו ופתאום אשה צעקה חזק לנהג שיעצור ואז עוד שני אנשים צעקו שיעצור בגללה , ואז האוטובוס חיכה לה (ולי) והספקתי לעלות.

בבקשה../images/Emo24.gif

הייתי בבנק מסויים לפני 3 שנים לערך עוד לפני שהתחלתי בכל הקשור לריפויי נעמדה מולי אישה זקנה ונתנתה לי פרח , אז הייתי בתקופה ממש לא טובה. פיזית , נפשית, מנטלית. רציתי לומר לה תודה אך היא נעלמה. ועוד משהו: הייתי עצובה, עקב אחרי כלב לבן גדול, דומה קצת למלאך. ופשוט כל פעם שעצרתי הוא היה מאחורי. הלכתי , ניסיתי לראות מה יקרה אם אני יכנס לקנות סיגריות... והוא עדין היה שם כשחזרתי. והוא לא שלי. אני קוראת לזה ה"מלאכים".

../images/Emo23.gif המלצה למי שער בשעות הלילה ..

בשעה 00:30 בערוץ 3 בכבלים. תוכנית מדהימה, שנקראת מהדורה מוקדמת. מומלץ ביותר זוהי תוכנית רוחנית, מיסטית. בתקווה שלעולם לא יפסיקו אותה. אז תראו...

mimeli

New member
קניתי נעליים..../images/Emo9.gif

עד שילשום זה היה נראה לי מסימה בלתי אפשרית. עד אז הייתי באמונה, שקשה לי למצא סוג טוב, שאני אוהבת ובמחיר טוב... חיפשתי כבר כמה חודשים נעלי חורב(ובנתיים הסתובבתי עם נעליים שעברו עלי ב"ירושה" מאחותי..פשוט, כי אחרי כל לידה הרגליים שלי גדלות בבערך 1/2 מידה..מן תופעה מוזרה כזאת שקורה לכמה נשים.המדענים מכרירם אותה, אבל עוד לא הצליחו להבין למה זה קורה). פשוט לא מצאתי. או שלא אהבתי את הדגמים או שאת המחיר(כנראה אני עדין לא מאמינה שמגיע לי נעליים ב300 שקל ומלא..).וגם כשאני אכן מוצאת לי סוג שנראה לי, הייתי זקוקה ל"הארכת זמן" כדי לחשוב על זה..לא הייתי מסוגלת לקנות ישר.(בגדים כן, אבל נעליי..?) לא יודע, איך שיחררתי את המחסום הזה..אבל עובדה: עברתי ברחוב והצצתי לתוך חלון ראבה..ושם הם היו- הנעליים "שלי". מתוך סקרנות ניגשתי למוכר ושאלתי אותו כמה הם עולות, משוכנעת שיגיד מחיר שמעל 200/300 ש"ח..אבל הם עלו פחות מ150 ש"J! נכנסתי למדוד, עדין עם המחשבה:בטח לא יהיו לי נוחות.. אז..לא היה לו במספר שלי את הצבע (שחור) שרציתי., רק בחום.ועד שילשום חום זה לא היה צבע שאפילו הייתי שוקלת ללבש או לנעול..בקיצור- אחרי שהראה לי דגמים אחרים, שלא אהבתי, הלך להביא נעליים בדגם "שלי", בשחור, מן המחסן..ב1/2 מידה מתחת למה שהכי טוב לי..אבל הם לחצו. ואז..מדדתי את הנעליים החומות שוב..והיה לי ברור שזהו! אלו הנעליים שלי! לא היססתי, לא לקח לי זמן לחשוב...פשוט קניתי. ועוד מה..תוך כדי המדידות, המוכר הוריד לי את המחיר בעוד 20 ש"J..בלי שביקשתי(אני לא טיפוס שמסוגל להוריד מחירים או להתווכח..) אתמול כל היום הייתי בהלם מעצמי..לא רק שהצלחתי למצא נעליים, בעיקר מהקפיצה שעיתי כדי להגיע לזה..

למעלה