סיפורי עוצמה (9)

deep ocean

New member
המממממ

בכל אופן תקרא את השרשור הזה שמתחיל פה בחלומות צלולים ההודעה האחרונה שלי תעניין אותך....אבל בשביל להבין אותה, צריך לקרוא קצת לפני.

deep ocean

New member
יש לי תחושה ש....

...... אתה יודע שהצחקת אותי במובן חיובי, נכון?! זה לא היה במובן שלילי!!! פשוט זה היה כל כך חמוד, שאתה מסביר להם שוב כאילו הם לא מבינים כלום

לא הבנתם... זה הבהב! זה הבהב!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo46.gif

נו, למה אתם לא מבינים כבר?!?!?!?!? זה ה-ב-ה-ב כלומר, בדיוק הת-ק-שר-תי אליה... עכשיו אתם מבינים?!?!

deep ocean

New member
בן חמוד בן חמוד

ומיכל עכשיו הולכת ל.................. {סוד, לא מספרת} טוב אני אספר הולכת לרקוד בעירום!!! אבל סתם בחדר שלי, בלי אנשים אבל עדיין זה יהיה כיף גדול!!!

Rebecca_y

New member
מה, יש לך כלב? ../images/Emo80.gif

נ.ב- האינטיליגנציה שלנו לא עד כדי כך נמוכה. אף אחת מהן. טוב, אולי הריגשית קצת. בעצם, עזוב. לא משנה. תמשיך לנבוח... רבקה

לא נראה לי שזה סיפור עוצמה אבל!!!

זה סיפור מוזר!!!
אז ככה בכיתה ו´ שיחקתי בהצגה של מסיבת סיום של ביה"ס, והייתי אחד מהתפקידים הראשיים, אז עשינו מלא חזרות, בקיצור היה כיף. אז ככה, לילה לפני מסיבת הסיום התרגשתי מאוד,וחשבתי מה יהיה מחר, אני מתחיל את הקטע בהצגה ראשון, מה יחשבו??? אז ככה בקיצור נרדמתי בערך בשעה 11 בלילה. אחי הבכור יניב, חזר בשעה 2 עם האוטו שלו ופתאום הוא שומע את הדלת של הבית שלי נפתחת, ואז הוא מהר הלך לראות מי זה ופתאום את מי הוא רואה??? כן כן?? את עידודודו הלוחם!!!! הוא ראה אותי עם שמיכה וכרית, והלכתי לישון על הדשא!!!! ואמרתי לו משהו כמו, יש לי מסיבת סיום, אני צריך לרקוד, ולעשות חזרות.... הוא מאוד צחק, אבל הוא החזיר אותי הבייתה!!!! עכשיו יום למחרת אני לא זכרתי כלום מזה... אני פשוט לא ידעתי שזה קרה.... אז זה הסיפור שלי אולי הוא לא עוצמה, אך הוא מוזר!!! שלכם, עידודודו הלוחם

לדעתי זה ועוד איך סיפור עוצמה!!

אבל לדעתי עדיף היה לשרשר אותו להודעה המקורית של סיפורי העוצמה ולא להודעה של מיכל...

Jerald_Admonds

New member
היי בן! מיכל!! ../images/Emo24.gif

שמתם לב לזה שחוץ מטל... אין שום הדעות משאר האנשים שהלכו למפגש פורום? בכל זאת.. *פיהוק* היה אחלה, והיום יום שבת ורק התעוררתי.. והנה סיפור עוצמה קצרצר.. לפני כמה חודשים בא אליי ידיד שלי וביקש ממני לעזור לו במשהו מאוד מאוד דחוף כי אני מתעסק בכל הקטע הזה של מיסטיקה ומאגיה. אז הסכמתי לעזור לו. התברר שלחברה שלו יש איזו בעיה בלב, והיא צריכה לעבור ניתוח שם בעוד כשלושה שבועות עם סיכוי של 30% לצאת ממנו בחיים.. אז שלחתי אל הלב שלה את העוזרת האנרגטית שלי, שתתעל אליה אור וכוח,ותעסוק בהילינג. ופעם ביום עשיתי לה הילינג מרחוק. כשהגיע הזמן של הניתוח יצרתי קישור אנרגטי ביני לבינה, ובין הידיד שלי(מרצונו) אליה. והזרמתי אליה דרכנו הרבה אנרגית חיים, כדי שיהיה לה מספיק כוח לעבור את הניתוח. בסופו של דבר, היא עברה את הניתוח בהצלחה, ויצאה מהתרדמת יום אחד לפני המצופה.. :)) באהבה שי.

Jerald_Admonds

New member
כניראה..:)

תגיד אלי.. אפשר לנצל את ההצעה שלך בשבוע הבא? ולבוא לישון אצלך אחרי אייקון ביום רביעי?

ellii

New member
אחלה..מתאים..אבל סליחה על הבורות

האיומה (מכין את עצמי לבושות כבר מעכשיו
)מה זה אייקון?!

Jerald_Admonds

New member
ו....

תודה אחי!!!! אני ממש מעריך את זה... רק תגיד לי איך ליצור איתך קשר

ellii

New member
השארתי לך טלפון ב אי מייל אז אל ..

תתבייש מדי הרבה...תתקשר...ואם אתה לא מוצא אותי תשאיר הודעה בתא הטלפון ואחזור אליך.....פשוט....לא?!
....

Jerald_Admonds

New member
אחלה תודה אחי

בדיוק הייתי בצט וזה הבהב לי בצד... שי שלחתי לך הודעה ממש עכשיו.. טלפן:) תודה!

ellii

New member
לא טלפנת../images/Emo2.gif תשמע יש לי כאן אי מייל

אם אתה לא קבלת ת´טלפון שלי באי מייל שךף...אולי תנסה לשוח את שלך לאימייל שלי.....

deep ocean

New member
בן עזרת לי להירפא!

אתמול בן שלח לי כדור אנרגיה לחלק בגופי שכאב לי כבר כמעט שבוע הוא אמר תגידי לי מחר איך תרגישי היום החלק הזה במצב בהרבה יותר טוב ממש כבר פחות כואב עדיין לא נחלם לגמרי אבל ממש במצב בהרבה יותר טוב ולדעתי בן, זה גם בגלל החוויה המתקנת שעברתי איתך אבל בסדר- אני נותנת את הקרדיט לשני הדברים! :) -תודה- אוהבת מיכל

למעלה