סיפורי עוצמה (9)

סיפורי עוצמה (9) ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

סיפור עוצמה הוא מקרה אמיתי לחלוטין שקרה למישהו אחר (לא לנו) מקרה שכרוך בהפעלה של "עוצמה" מצד המספר. הוא מספר לנו על כך - ובשבילנו זה סיפור אך בשבילו זו פשוט המציאות העובדתית. מהי הפעלת "עוצמה"? שלוש הגדרות לא-נכונות, בנסיון פאתטי להסביר את שלא-ניתן להסביר: 1. הפעלת עוצמה היא כל מה שעשינו שחורג מהבנת השכל; 2. הפעלת עוצמה היא כל מה שנראה לנו בלתי-אפשרי אך הוא כן בוצע וכן התממש על-ידינו; 3. הפעלת עוצמה זה מצב שבו פעלנו כמכשפים.

טוב נו, אספר...

(או כמו שאלי אמר פעם: "מי אני שאשפוט... מצד שני אשפוט". בכלל, אני נורא אוהב את ההומור שלך, אלי! פעם כתבת ל"עז" בכותרת של ההודעה: "...ע"ז. מר עז?!
" וזה נורא הצחיק אותי! רק שתדע!) טוב, אבל אני מספר את זה באי-חשק, רק שתדעו: ידידה שלי התקשרה אלי עם כאבי בטן נוראיים אז אבחנתי אותה ורפאתי אותה (אני מקווה... נראה מחר...) תוך דקות דרך הטלפון כי לאנרגיה אין מרחק. יופי, סיפרתי. סיפור עוצמה, כן, יאללה.

deep ocean

New member
נכון נכון לאנרגיה אין מרחק

סיפור עוצמה אבל עם העוצמה שלי, אבל של אחרים-וגם בן מעורב בזה בעבר הרחוק מאד, כשעוד הפורום הזה בכלל לא נפתח, נפגשנו אני ועוד אנשים בפורום אחר. באותו היום לפני המפגש סחטתי מעצמי כל טיפת אנרגיה, וממש לא הקשבתי למה שהגוף שלי רוצה. בקיצור-חזרתי מחברה שלי כשאני מרגישה שעוד שנייה אני הולכת להתעלף. ממש כך! לא ברור איך נהגתי את הדרך חזרה, ממש כמו רובוט. זה מסוכן התחלתי לחוות עכשיו את התחושות שוב ברגע שהתחלתי לכתוב אותן שניה אני צריכה לנוח. טוב נחתי קצת, אני עדיין מרגישה חולשה. אני אמשיך בקצרה בקיצור אני הרגשתי ממש רע מבחינה פיזית עכשיו אני לא זוכרת למי טילפנתי קודם לבן או להילר שלי בכל אופן-ביקשתי משניהם שיעזרו לי להרגיש טוב אה, דיברתי אחרון עם ההילר שלי אחרי שסיימתי לדבר עם ההילר שלי חשבתי מחשבות חיוביות וכנראה שהמחשבות שלי, בן וההילר עשו את שלהם והרגשתי שוב בסדר! הייתי ממש במצב רע ותוך חצי דקה הרגשתי כמו חדשה! זה הכל להיום.... :)

ellii

New member
מי אני שא עז בן?!../images/Emo5.gif מצד שני א עז

וגם העזזזז.....מממאאאאאהההההה ממממממאאאאההההה מממממאאאאאאהההה ממממממאאאאאאהההההה

טוב, נו, בסדר, אז אני אספר עוד אחד

אמממ... כן, או-קיי. יש בתל-אביב רחוב יפהפה ומקסים בשם רחוב הגלבוע. רחוב קטן וירוק כזה, למרות שנדמה לי שבשנים האחרונות הוא קצת דהה או משהו. בכל אופן, לפני כ-10 שנים, המתנתי שם על ספסל לחברה שלי. בעת שהמתנתי, יצרתי קשר עם צמח-עציץ שהיה שם לידי. אמרתי לו (לא בקול) שאני מרכין את חשיבותי העצמית בפני ושילמד אותי משהו. אז הוא הראה לי "את הרחוב כמו שהוא נראה באמת"... הרחוב הפך לפתע למלא חיים. הכל זהר. במיוחד כל הדברים החיים, אבל גם דברים דוממים נגהו במעין נוגה מוזר. אני זוכר שחשבתי לעצמי: וואו, ככה זה נראה תמיד, אבל אנחנו כאילו הולכים עם מעין משקפיים שמסתירים מאיתנו את המציאות כפי שהיא והופכים אותה לאפורה ומשמימה. היופי של הרחוב היה עוצר נשימה. העצים ממש דמו לאשכולות של פנסים צבעוניים, זוהרים, מדהימים ביופיים. הרחוב פשוט זהר - ואני תהיתי איך אפשר להלך בעולם כזה מבלי להיות מאושר.

סיפור עוצמה שקרה למיכל ולי -

זה קרה בשני חלקים. *** חלק ראשון: *** בתחילת הכרותנו ברשת, עוד לפני שנפגשנו, בצ´אט הראשון שלנו, שוחחנו שעות אני חושב והיה קטע שהלכתי לשירותים והיא חכתה והשתעממה ואז היא התחילה לכתוב דברים כמו: "אוף... משעמם לי... נמאס לי..." וכאלה - ואני עדיין לא הופעתי. ואז היא פתאום התחילה לכתוב שהיא תספור מ-10 עד 0 ושאם אני לא אופיע היא תנתק. ואז היא התחילה: "10 9 8..." וכאלה, בזה אחר זה - ובדיוק אבל בדיוק כשהיא הגיעה ל"1" - הופעתי. זאת היתה השניה שהתיישבתי מול המסך וראיתי מה קורה וכתבתי לה מהר: "הי". וסוף מסך הצ´אט נראה היה בערך כך: deep ocean: 3 deep ocean: 2 deep ocean: 1 היי! :בן טל-שחר (זה כמובן היה הפוך, מימין לשמאל, אבל לא הצלחתי כאן!) מדהים, הא?!?! בדיוק באותה שניה!!!! *** חלק שני: *** זה מה שקרה לנו עכשיו, פחות או יותר, בצורה שונה: היא נכנסה לצ´אט הפתוח שאני חיכיתי בו והזנחתי את המסך בעודי מסייר בהודעות אחרות (לא ידעתי שהיא תיכנס בכלל) ואז היא התחילה לכתוב "10... 9..." וכאלה ובדיוק ב-1 היא נזרקה החוצה מהצ´אט! המחשב זרק אותה!!! חה!!!!!! סיפור עוצמה או לא סיפור עוצמה?!?!? תחשבו על זה שיש מאות ואולי אלפי שניות בזמן הזה - ושדווקא בשניה הגורלית והמשמעותית מתוך אלפי שניות זה קרה!!!

deep ocean

New member
סליחה יש לי תיקום קטן

הפעם ספרתי מההתחלה לסוף 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 בפעם הקודמת אכן ספרתי מהסוף להתחלה 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 אני ממש מגוונת , הא? בפעם הבאה הספירה תהיה מ- 20 עד 10!!

deep ocean

New member
אני תיכף משתגעת!

ניסיתי ספירה שונה בהתחלה ספרתי מהסוף להתחלה אחר כך ניסיתי מההתחלה לסוף וכאשר הגעתי ל- 16 התחלתי להתרכז בפנים ולהגיד בן תסתכל על המסך ובאותו הרגע נותקתי זה שוב כתב לי תקלה טכנית די נמאס!!!!!

deep ocean

New member
הטלפון שלי היה עכשיו על SILENT

והוא נמצא ליד המחשב, אבל סתם מונח שם, כי לא רציתי להעיר אף אחד פה, אז הוא על "השתק". לפני כמה דקות משהו אמר לי להסתכל על הטלפון חהחחה אני רואה את השם שלך על הצג! ענק!!!!!!!! בקיצור עוצמה+עוצמה=עוצמה גדולה חהחהחחה :)

pif

New member
רציתי לכתוב את זה שלשום, וויתרתי.

אתמול קראתי את ההודעות שנוספו והבנתי שאין לי ברירה אלה לכתוב אז כתבתי וכתבתי וכתבתי עד שנמחקה ההודעה. לא מזמן חזרתי הביתה, ואמרתי לעצמי שאני חייב. אז זהו סיפור העוצמה המשוחזר והמשוכתב שלי. לפני שבוע בערך, שבוע וקצת. הגעתי למשמרת לילה מודאג למדי. חברה שלי נסעה יום קודם לירושלים, והיתה אמורה לחזור בערב שלמחרת. כבר באותו בוקר הייתי להוט מאוד להתקשר עימה, ונותרתי מעורער קצת כשלא הצלחתי לתפוס אותה בטלפון. באותם רגעים יחסתי מעט מאוד חשיבות לרגשות שלי, אבל ככל שהתקדם היום, התחושות העמיקו. בשעות אחר הצהריים הייתי על קוצים ומבולבל, משעדיין לא שמעתי ממנה. ידעתי שהסוללה שלה היתה בסופה עוד יום קודם לכן, וגם אם כי אנחנו לא מדברים יום יום, היה לי ברור שהיא תטלפן. גם בגלל נסיבות נסיעתה, גם בגלל אופי שיחת הטלפון האחרונה, וגם בלי שום סיבה... היה לי ברור שהיא תתקשר. זה היה השלב שבו היא אמורה להתקשר. מאוחר יותר באותו היום הייתי כבר בחרדות של ממש. ידעתי שיש באפשרותה לטלפן ללא טלקרט מטלפון ציבורי. ידעתי גם שאם הכל כשורה היא נמצאת בקרבת טלפון. עוד ידעתי שטיב הקשר ביננו הוא כזה, שלא מאפשר מצב שבו אני אדאג כל כך והיא "תתעלם". בכלל עצם העובדה שהצלחתי לחוש רוע בעוצמה כזו הציקה לי מאוד ואותתה לי שמשהו אינו כשורה. אני אמור "לדעת" אם הכל כשורה. ולא ידעתי זאת. לא ידעתי בכלל. התחלתי לעשות טלפונים להורים שלה, ולפשפש בזיכרוני בנסיון למצוא טלפונים של אנשים שעשויים לדעת איך להשיג אותה. לא מצאתי. לא טלפונים, ולא את ההורים. בשלב הזה עצרתי, השלכתי את הכל על הפולניה שבי, סגרתי עם עצמי שהכל בסדר ולא היה לה זמן, או עיתוי נכון לצלצל, אספתי את עצמי ואת תחושת המרור שבחזי ונסעתי לעבודה. משמרת לילה מסתיימת מבחינת המטלות, כשעתיים מתחילת המשמרת (2:00 בלילה). זה הזמן שבו אני מתישב על המחשב ומשוטט לי בפורומים. באותו הלילה, בחור אחד שאני לא זוכר את שמו, נתן תרגיל כזה להקרנה עצמית (אם זה נקרא כך) משהו עם התבוננות חזקה בחדר ובסובב אותנו, עצימת עיניים והמשך התבוננות בחדר... בשלבים מאוחרים יותר התבוננות בנו, ואולי (אם הבנתי נכון) התבוננות בסביבה כלשהי. העבודה והגלישה השכיחה ממני את "מאורעות" היום. גלשתי בפורום אומנויות לחימה, גלשתי בפורום הזה, עשיתי את התרגיל, קראתי הת התגובות......... כשסימתי, התחלתי לאט לאט "להתעורר" מההסחה, ולשוב ולחוש את חוסר תחושת קיומה... חוסר תחושת קיומה..... חוסר תחושת קיומה......... באותו רגע החלטתי שאני חייב, אבל חייב לסיים עם העניין הזה. ושאני לא יכול, ולא מוכן להעביר שניה אחת ארורה עם חוסר הוודאות הזאת. ושאני אעשה זאת באמצעות התרגיל. "נסעתי" עם הכסא למרכז החדר, הזקפתי את ישיבתי, ופקדתי על עצמי את התרגיל, ואת עצימת העיניים. העיניים נעצמו לי ממש ממש אבל ממש לאט. אני זוכר עדיין את רצף התמונות והמחשבות שרצו לי בראש, תוך כדי עצימתן. ראיתי את ראשה מוטל לאחור, פיה מלא צמר גפן, כמו סבתי ז"ל, בשעת זיהוי הגופה לפני הקבורה. הספקתי גם לחוש בוז לתמונה הזאת, ולהתחקות אחרי התהוותה במעמקי תת המודע שלי, כשהעפעפיים היו במחצית דרכן. הספקתי לזהות גם את הדאגן הכרוני שבי, כשאריות בנוכחות של אימי בחיי..... ו א ז בדיוק בשניה שנעצמו עיני לחלוטין שמעתי צילצול! העיניים נפתחו במכה, ונחתו על הטלפון שהיה מונך מולי על השולחן, הצג היה מואר, ומוזן באותיות שכתבו את שמה. זו היתה היא. הכל היה בסדר גמור. היא היתה נרגשת למדי למצוא אותי נרגש מדי. התבדתי, לשמחתי. הכל היה עוצמות נמוכות שלי. זהו סיפור העוצמה שלי. אני יודע שאיפה שהוא בדרך, רציתם שהוא יסתיים אחרת. אני מקווה שבכל זאת הרגשתם את העוצמה שבו, אני כן. סליחה אם הארכתי, לא ידעתי שזה יזרום כך. אם הייתי יודע, הייתי כנראה מוותר. שלכם, נתי.

deep ocean

New member
זה מדהים!

רצנו שזה יסתיים אחרת?? למה?? ממש לא!!!!!!!!!! נפלא!!!!

היי, pif, סיפור נהדר! זה פעם ראשונה

שאתה כותב כאן, לא?... אז ברוך הבא!!!!
כיף שאתה פה ונפלא לדעת שהיית פה גם קודם ואפילו עשית תרגילים... שלך באהבה, בן

deep ocean

New member
לדעתי צריך להסביר להם שוב

כי אולי הם לא הבינו :)))))))) אני רואה את השם שלו מהבהב על הצג, כלומר, בדיוק שהוא התקשר!... עכשיו הבנתם כבר?
בן- עשית לי עכשיו את היום הרסת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה