סיפורי סן-פרנסיסקו

gragulla

New member
סיפורי סן-פרנסיסקו

עליתי על ה-BART חזרה לשדה התעופה, לאחר שנפרדתי מלינדן בכניסה לתחנה, התיישבתי ואז קלטתי שהכל התחיל לפני בסך הכל 8 ימים בדרך ל-BART, ביציאה משדה התעופה. אז מאחר והבטחתי למנהל הפורום כאן סיכום, להלן קורותיי בשבוע הזה שברובו למען האמת הוקדש לעבודה (ואת הפורמט אני אקדיש ל-Yaniv-DC). יום שישי לסן-פרנסיסקו הגעתי ביום שישי מלוס-אנג'לס, אחרי שהחלה לחלחל בי ההכרה שמציאת משרה מכובדת לשנה הבאה הולכת להיות משימה קשה יותר ממה שציפיתי. בהמתנה למזוודות נחו עיניי על עלם חמודות מצידו השני של המסוע, ובעודי בוחן אותו מכף רגל ועד ראש גיליתי שהוא בוחן אותי. מתוך הרגל מיד תהיתי מה הניק שלו באטרף, כדי שאוכל לפנות אליו. הובכתי ומיד הסטתי את מבטי אל המסוע, בדיוק כדי לגלות את המזוודה שלי מתגלגלת לעברי. הורדתי אותה, והעפתי מבט שוב לעברו השני של המסוע, אבל הוא כבר לא היה שם. ברם, בעודי הולך לאיטי לעבר ה-BART שתוביל אותי ל-Downtown הוא הופיע מולי שוב, אלא שהפעם הוא צעד לעברי. "Do you know what train should I take to get to Berkley?", הוא שאל אותי. כמובן שלא ידעתי, אבל מאד מהר הבנו שאנחנו עולים על אותה הרכבת והתחלנו לדבר. סטיב (זהו שמו) גר ב-LA ובא לבקר את אחיו בברקלי. דברנו לאורך הנסיעה, ולפני שירדתי החלפנו מספרי טלפון. הוא אמור להגיע לעיר ביום שלישי וקבענו להיפגש. יום שבת לאחר בראנץ' וטיול בעיר עם מנהל הפורום (שבהזדמנות זו אני רוצה להודות לו ולבן זוגו על אירוח יוצא מגדר הרגיל) החלטתי שצריך ללכת לרקוד ולהשתחרר מעט מן העומס שאפיין אותי בזמן האחרון. דפדפתי בין העיתונים שאספתי בקאסטרו ובחרתי לצאת לרקוד ב-STUD. כשהגעתי המקום היה עדיין ריק ועל הרחבה רקדו מספר בודד של אנשים ואחד מהם, שרקד לבדו, הרשים אותי במיוחד ביכולות הריקוד שלו. בחנתי את התנועות שלו, נפעם. לפתע הוא הפסיק לרקוד, ושמתי לב שהוא עצר כדי להסתכל עליי. החלפנו חיוכים ואז הוא ניגש אליי והציג את עצמו. לינדן. לא עברו דקות בודדות ומצאנו את עצמנו מתנשקים בלהט במרכז הרחבה ואת סוף הלילה בילינו בביתו. הסיפור עם לינדן רק התחיל ונמשך גם בלילה שאחרי ובכלל במהלך הימים הקרובים. בימים האלה למדתי להכיר את לינדן יותר לעומק, אבל זה כבר משהו שיכנס כפוסט לבלוג שלי, כי הוא ראוי לזה. יום ראשון סיימתי את יום של טיולים בעיר והרמתי טלפון ללינדן. מאחר והוא היה מרחק הליכה מבית המלון שלי החלפתי בגדים וקפצתי אליו. הוא די עצר אותי בדרך לסקס (כאילו דה, בשביל מה באתי?) אבל ישבנו לנו מחובקים, חלקית מתמזמזים חלקית מדברים, במשך כמה שעות. גיליתי בחור מקסים ואיש שיחה מעניין ומאד נהנתי למרות שסקס באותו הערב לא יצא מזה (וכבר היה מאוחר ללכת למצוא משהו חלופי בעיר). יום שני ביליתי לי בנעימים עם מנהל הפורום ובן זוגו. שוב תודה רבה על החברה. ערבה לי עד מאד. יום שלישי בשלישי סטיב התקשר וקבענו שנלך לארוחת ערב עם טוני, חבר שלו, ובן זוגו (שניהם מקומיים, אבל אחד מהם ישראלי לשעבר). הוא קפץ אליי למלון ומצאנו את עצמנו קורעים את הבגדים אחד מן השני, אלא שדרכנו למיטה נקטעה בטלפון מטוני, שהמתין עם הרכב מתחת לבית המלון שלי. לאורך כל הערב נמרחנו אחד על השני, כאילו אנחנו מתכננים להמשיך גם אחרי, וכל ההתנהלות הזאת הייתה מוזרה לי, כי דבר דומה קרה לי עם לינדן, אלא שכאן היה ברור שזה עסק ללילה אחד בלבד (לא שעם לינדן זה משהו הרבה יותר ארוך...). בכל פעם תחושת ה"זוגיות הזמנית" הזאת שמקבלים בחו"ל מפתיעה אותי מחדש, אך השתדלתי להנות מהרגע ולא לנסות לחשוב על הרציונאל יותר מידיי. את המלאכה, שקטעה ארוחת הערב, השלמנו אחריה. שכבנו אחרי זה עוד שעה ארוכה על המיטה ודברנו. הידיעה שמדובר ב-traveling sex, אפשרה לנו באמת לספר אחד לשני דברים על עצמנו, שאני לא חושב שהיינו מעיזים לדבר עליהם במצב אחר. יום רביעי חזרתי בלילה לחדר, בלי סטיב ובלי לינדן, והחלטתי שצריך לנצל את המומנטום. למרות שציפה לי יום עמוס למחרת יצאתי לסיבוב ברים. לאחר מספר מקומות די ריקים הגעתי ל-The Bar בקאסטרו. גם כאן לא לקח הרבה זמן עד שמצאתי את עצמי מתגופף עם איזה בחור לטיני שהתיישב לידי, אלא שלאחר מספר דקות נטשתי אותו משהבנתי שהוא שיכור מידיי בשבילי, והנשיקות שלו היו לא בפוקוס לחלוטין (ועבדכם הנאמן רגיש לנשיקות איכותיות). משהתנתקתי מהלטיני, שכעס על הנטישה הפתאומית, ראיתי בפינה השנייה של הבר איזה חתיך שיושב לו לבדו. פניתי אליו והתחלנו לדבר, שיחה שגם היא הפכה מאד מהר למזמוז משולהב יצרים על הספה בפינת בר. את הלילה סיימתי אצל ולדימיר, שאם אסכם במשפט אחד בוטה את הלילה הזה – ולדימיר היה הזיון הכי פרוע שהיה לי. יום חמישי התעוררתי אפוף אצל ולדימיר, ומיהרתי לחזור למלון כדי להתארגן ליום עבודה. כשנכנסתי לחדר מצאתי הודעה מלינדן, שהודיע לי ששיריין עבורי את חמישי בערב וביקש שאבוא אליו. ואכן, משנסתיימו עיסוקי שמתי פעמיי לביתו של לינדן. בילינו ביחד ערב קסום, שבין סקס אחד למשנהו ישבנו ודברנו, ראינו סרט, הכנו אוכל. האמת היא שבאיזשהו שלב הוא בישר לי שהוא התאהב, והרגשתי עם זה קצת לא בנוח. הזכרתי לו שזה לא ימשך עוד הרבה זמן, אבל הוא הודיע לי שלא ממש אכפת והוא רוצה להנות מהתחושה הזאת באותו הלילה. ימים שישי-שבת בשישי בבוקר ליוויתי את לינדן לעבודה, ונפרדנו בהנחה שכבר לא יזדמן לנו להיפגש כי בשישי בערב היו לו תכנונים. אלמלא קלקול הקיבה שתקף אותי בשישי בערב שזרק אותי למיטה מוקדם, הייתי כנראה שומע את הטלפון מלינדן. אבל את ההודעה שלו, שהשתנו לו התוכניות ולמרות שהוא יודע שאני אוטוטו נעלם הוא עדיין היה רוצה מאד לראות אותי, שמעתי רק בשבת בבוקר, כמה שעות לפני הטיסה. וכך לאחר שעשיתי check-out קפצתי ללינדן וביליתי איתו את 4 השעות האחרונות בעיר. נסענו לאיזו גינה ליד הקסטרו ושכבנו שם מחובקים, משתעשעים אחד עם השני בשמש, כשסביבנו עוד זוגות הומואים שנהנו ממזג האוויר האביבי. לאחר סקס פרידה בביתו הוא ליווה אותי לתחנת הרכבת, ונפרדתי ממני שם. וכאן אני חוזר לנקודה בה התחלתי, ב-BART לשדה התעופה. ובכן, למה אני כותב כאן את כל זה? קודם כל כי הבטחתי למנהל הפורום לעדכן כאן (ואני שוב אודה בהזדמנות זו לו ולבן זוגו על אירוח שהיה באמת מעל ומעבר למה שציפיתי ועל העזרה שלהם בהתנהלות בעיר. למרות מה שזה נשמע גם הספקתי לטייל בעיר ואפילו לעבוד לא מעט). שנית, מה שקרה לי בשבוע הזה כל כך לא אופייני לי שהוא העלה המון שאלות בכל מיני רבדים. בשאלות שזה מעלה על עצמי אני מנסה לדוש כרגע, וזה כנראה יעלה בזמן הקרוב בפוסטים בבלוג שלי. אולם זה גם העלה בפניי שאלות על ההתנהלות של הקהילה בארץ, ואותם אני העלתי בפורום בו אני כותב בקביעות "גאווה וזוגיות גאה" (119), ודווקא כישראלים בחו"ל מעניין אותי לשמוע את דעתכם בשרשור שהתחיל שם. דבר אחד בטוח – יצא לי כבר לראות לא מעט ערים בעולם אבל העיר הזאת עולה על כולן.

odedee

New member
העיר הזו אכן עולה על כולן.

שמח שנהנית, גם לנו היה כיף, נורא נחמד לפגוש אנשים שמוכרים רק וירטואלית. בעצם, בכלל נחמד לפגוש אנשים. אז אני מבין שאתה חוזר לישראל עם ליבידו קצת יותר רגוע
. מקווה שבאמת תמצא דרך להשיג פה משרה מכובדת. אני חושב שהשהות פה תתרום לך, אני יודע שלנו זה קרה. אני חושב שפה יותר קל מבחינת דייטים ומערכות יחסים כי יש קבלה רחבה של גייז. בעיר שבה אף אחד לא מניד עפעף אם אתה מנשק את החבר שלך ברחוב, יותר קל להכנס לפאב ולהתחיל עם מישהו. וזה לא צריך להיות פאב של גייז. פה אם במקרה תתחיל עם סטרייט רוב הסיכויים הם שהוא לא יתרגז ולא ייפגע, אולי אפילו ירגיש מוחמא. בישראל זה עדיין לא המצב, וזה גורם לאנשים להיות זהירים יותר כשמתחילים עם מישהו, זה מאלץ ללכת רק למקומות של גייז כדי לא לטעות חס וחלילה, וזה גם מקדם את אתרי האינטרנט - שם כל אחד כותב בדיוק מה הוא מחפש והסיכוי לפדיחות קטן יותר. אולי עם הזמן זה ישתנה - בסך הכל קורים המון דברים מבחינת קבלה של הומולסבים בישראל, ואני חושב שרובם חיוביים. וטיפ - אפשר ורצוי לקרוא לי עודד, לא כתוב לי "מנהל הפורום" בת"ז

בדיוק רציתי לשאול מישהו...

אם כבר מדברים על סן פרנסיסקו- אני בעלת אזרחות אמריקאית וחושבת על נסיעה לארה"ב בסביבות ספטמבר הקרוב (אחרי אירועי הגאוה העולמיים אצלי בבית...) הציעו לי עבודה בסן פרנסיסקו ב10$ לשעה, משרה מלאה כך שאעשה כ-400$ בחודש. ממה שהתרשמתי באינטרנט אפשר למצוא דירה נחמדה,עם שותפים כמובן, בסביבות ה 500-600$ לחודש, השאלה היא מה יוקר המחיה בעיר הזאת? האם אפשר לחיות ממשכורת כזאת? העבודה בשעות אחר הצהרים והלילה, מה הסיכוי שלי למצוא עוד עבודה בשעות הבוקר? איך התחבורה שם? האם מישהי (או מישהו...) יכולה לספר לי איך הסצינה הלסבית בעיר? ובכלל... איך שם, בסן פרנסיסקו? או בקיצור- should i? אשמח מאד לכל מידע, קישור, סיפור או תגובה...

odedee

New member
ברוכה הבאה!

אני לא ממש מתמצא בסצינה הלסבית, אבל אני חושב שבדומה למקומות אחרים הבילויים הלסביים מועטים יותר בהשוואה לאלה של הומואים, אבל עדיין לא חסר. אני מניח שהתכוונת ל-$400 לשבוע שהם כ-$1700 בחודש - ברוטו. זה שכר נמוך מאד - סן פרנסיסקו היא העיר הכי יקרה בארה"ב. דירה נחמדה, אפילו עם שותפים, תעלה בדרך כלל יותר מ-$600 לאדם. אולי אפשר לחיות מ-$1700 ברוטו, אבל בטח שלא לחסוך - ואלה יהיו חיים לא קלים. אם כדאי או לא זה מאד אישי. לטעמי, העיר נהדרת. אני מציע לך להכנס לפורום עוברים לארה"ב (456), יש שם המון חומר בנושא.

TrigATUSA

New member
אחלה סיפור

שמח שנהנית בעירנו המעתירה אני כמובן הייתי מת לשמוע עוד על "הסקס הכי פרוע בחיים"
כמובן שאסור לשכוח שגם פה יש חסרונות לאנשים, באפשרויות הדייטינג ובכלל... אפרןפות גם אני הייתי ביום שבת ב Dolores Park (זה מול הבית) אז אולי בעצם נפגשנו

ro99

New member
No offence, אבל את מוכנה להסביר?

כי לי זה נשמע כמו סיפור חופשה די רגיל של הומו בעיר שעשועים..
שמעתי כבר די הרבה ואריאציות על הנושא מחברים שונים. You should get out more...

forglemmigej

New member
אני יסביר למה

קודם כל הוא מנסה לכתוב כמו יניב אבל אין לו את הקסם וקלות הכתיבה של יניב וכמו שאמר ישו מה שלקיסר, שייך לקיסר
זה אלף כל. בית כל ההשתרללות הזו מה הוא רוצה לספר פה שהוא גבר-גבר? לא קונה אותי ,זה מתאים לילדים בני 15 לדבר ככה : ז****י את ההיא וז****י את ההיא (או ההוא במקרה הזה). יש פורום בדיוק בנושא הזה ,וכמובן שכל מה שכתוב שם כמו שהתאור של המתבגר הנ"ל צריך לקחת בערבון מוגבל, מוגבל עד מאד. ובמחשבה שניה אולי בגלל שאני נמצאת במערכת יחסים מאד יציבה ומספקת קשה לי להתחבר לספורים כאלו שאגב לדעתי ברוב המקרים רק גורמים לחור בלב. אני יודעת כי הייתי שם.

ciccio

New member
פורג'

זה פורום גאווה בחול וגאווה עד כמה שינסו להפוך אותה לתרבות, דבר שאני לוקח בערבון מוגבל מאוד, יוצרת לאנשים בסיס משותף שעניינו הוא משיכה מינית. הקשר ביני לבין רוב הכותבים והקוראים פה זה המשיכה שיש לנו לבולבולים. תעטפי את זה במילים יפות פחות או יותר זיון זה זיון. וזו לא בוטות, זו סה"כ מילה. ואם את מתעקשת על סגנון כתיבה אין דבר כזה בית כל. ואני אמשיך להביע את הגעגוע שלי למוני שכולם ככה נראה נהנים לשנוא... אה ועוד משהו אנשי סן פראן, הטראמים הכתומים עדיין בשימוש פה, זכרון חביב שלי זה שהמארחים שלי פשוט נעמדו מהג'יפ כשהוא עבר וצרחו צ'או מילאנו!

ro99

New member
אבל את לא הוא... ../images/Emo150.gif

ואף יותר מזה, את בהחלט לא הומו סינגל. את פשוט את. אולי לך סיפורים כאלו גרמו לחור בלב, אבל לא לכולם זה עושה את אותו הדבר. אין לך שום דרך מחוץ להתרשמות הסובייקטיבית שלך לדעת אפילו אם לרוב זה עושה חור או קרע או סריטה בלב. גם אני במערכת יחסים מאוד יציבה אבל הייתי גם בתקופות של זיונים ללא גבולות והלב שלי עדיין במצב סביר (יחסית לגילי...). למה זיון ללא משקעים רגשיים צריך לעשות נזק? חוץ מזה, Each to his own. התרומה שלו לפורום מקומה בדיוק בפורום גאים בחו"ל. יותר מזה, הוא התבקש בפרוש לכתוב דווח. כפי שכבר אמרתי לך, אולי את נוטה לא להאמין לדבריו, אבל לי הם נשמעים מוכרים וחביבים. חוץ מזה, אנחנו לא השב"כ פה וזה שמשהו אומר לנו שזה קרה בד"כ מספיק לנו. אם תשימי לב, אף אחד מהאנשים פה שיודעים עניין (ואפילו אלו שפגשו אותו בזמן הטיול) לא מטילים ספק באמיתות דבריו. לי אישית זה נראה מאוד לא מנומס לקרוא למשהו שקרן. כנ"ל לגבי טעם וריח. הוא לא מתיימר לכתוב פה מלחמה ושלום אלא מדווח על הטיול שלו כפי שהתבקש לעשות ע"י עודדי. ולסיום, הו דה פאק איז יניב? פיספסתי פה איזה דוסטוייבסקי במקרה?

TrigATUSA

New member
שבוע לפני פסח

ואת כבר Bitter Herb מה כואב לך? אולי תלכי לעשות מסג' מרגיע?

ciccio

New member
מרור?

מה זה אבי ביטר הרב? אצלנו קוראים לזה לאכול ארוחת בוקר עם חומץ... אמרות איטלקיות אה ויש עוד אחת יפה את הבוקר טוב רואים מהבוקר טוב...

ciccio

New member
סן פרנסיסקו

לפחות בפעם הראשונה הופכת אותך למתבגר שכל דבר מפתיע גדול משגע מ א מ ם. ואתה מתחיל לדבר כמו האחיות פיק. סתם, אבל אני גם נשארתי מפה פעור מהביקור המאלף שהיה לי בסן פראן, ואם היית שואלת אותי אחר כך הייתי מספר לך בהתלהבות כאילו ביטלו את הבית ספר בגלל הצפה לשבועיים אין שיעורים! תודה למורים! והסטאד אחלה מועדון למרות הלוק והשם המזעזע

למעלה