סיפורי מרצ ...

yoyo90

New member
סיפורי מרצ ...

פעילי הנוער מאזור המרכז - כ 30 פעילים ... התרכזו בחדר קטנצ´יק בקומה שלוש ברח´ המסגר 30 ... שרו את שירי האיחוד הלאומי ... (למי למי האיחוד הלאומי) ומחאו כפיים לקולות ש"ס וחבריהם ...אז בקיצור אכלנו פיצות הדבקנו הרבה מדקות להכנה למסע... והיה סבבה... רשמים ותגובות מוזמנים להיכתב .... וגם אני פותח בזאת שירשור של מי בא למסע .... אני כבר אכתוב על כך כבר בהודעה הבאה ....

yoyo90

New member
השירשור....

אני ביום שישי מגיע לצומת של ת"א ב 14:00 וביום שבת לפעילות... אני לא יישן ........ בעצם במחשבה שנייה למי אכפת בדיוק אם אני אהיה ?! תשרשרו אתם ...

afon

New member
היה אחלה!!! אבל הבטן שלי כואבת...

מרוב סוכריות קופצות!!! והמשקה ההוא היה ממש מגעיל!!! חוץ מי זה היה באמת כיף ומצחיק!

Carl Freeborne

New member
דייי!

מר רוני פרומן אמר שהסוכריות עושות כאב בטן, אז למה לא הקשבת?

Alexco

New member
כן היה כיף../images/Emo6.gif

אחרי זה נותרנו לשבת כמו חבורה של הומלסים במרכז מרצ ודי לעצבן שם את האנשים עם הרעש שלנו עד שגירשו אותנו בבושת פנים אל הממחטה (תמח"ת)

[אורן]

New member
מישהו מוכן להסביר לי

ושאר האנשים שלא הבינו... על מה לעזאזל אתם מדברים???

Alexco

New member
בקצרה

הגענו למקום, נתנו לנו מלא סוכריות קופצות ומשקאות אנרגיה ואנחנו הדבקו עליהן את המדבקות של מרצ. עשינו את זה הרבה הרבה עד שהתחילו התשדירים ואז כולנו ראינו את התשדירים. ואז אכלנו פיצה. חלק הלכו הביתה, וחלק נשארו במקום. ולבסוף גם האחרונים הלכו.

ימיממה

New member
../images/Emo5.gifהסוכריות האלה פשוט נוראיות

אולי בגלל שאכלתי 80 היה מאד נחמד, אבל גמרו לי את כל הפומלה... הבית של תמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snapis

New member
יא הבית של תתמר!

איך אתם מדברים על הסוכריות הם היו טעימות והם גם עשו את הלשון שלי כחולה! ובאסה לך! מי האנשים האלה שאכלו לך את הפומלה!
נכון!

ימיממה

New member
איתמר יא דיסלקט זה לא יפה לאכול...

לאנשים פומלות ועוד לי לי לאכול לי פומלה זה כמו לקחת ריטלין לדיסלקט שהפשע הזה לא יחזור על עצמו!!!!!!!!!!!! דיסלקט!!!!!!!!!!!!!

snapis

New member
זה סקס סמים ורטלין!

לא מה שאצלך! חח מעולה! תביאי רטלין למסע~! ואת יודעת מה אני יביא לך פומלה למסע! אוף! למה את לא על האי סי קיו! אי אפשר לדבר בפורום!

למעלה