סיפורי מוות

Nihau

New member
סיפורי מוות

מצב רוח מורבידי למדי מוביל אותי כמו מדרגות אל הגרדום לכתוב הודעה עגומה זו. האם אי פעם מתו לכם דמויות? מה הרג אותם? באיזה נסיבות הן מתו? מה הן לא הספיקו לעשות בחייהן? האם היה לסיפור המשך אחרי המוות -לדמויות (המתות) ולשחקנים?

drall

New member
אוי וי

היה לי פעם קוסם שבפגישה השניה נרצח על ידי שודד בגלל שלקוסם היה מטאטא מעופף. גופתו הושלכה במדרונות מיוערים ונקברה בסופו של דבר על ידי שבט אורקים נודד. יהי זכרו ברוך. אם אני זוכר נכון , קונדאקט נרצח על ידי כוהן כלשהו מהחבורה בעת שניסה להשיג איזו אבן קדושה לאלים. זה היה בקוטב הצפוני של עולם בשם מנטאר. אישתו של קונדאקט בגדה בו ולא הצילה את חייו כי מסתבר שהיתה סוכנת חשאית של האימפריה הטלפית. למרבה המזל קונדאקט הוא חקובון , לכן כמובן אם הוא היה נשאר מת , הוא היה קם לתחיה בלילה הבא בתור שרקן או שואב נשמות או אולי ספקטר. (לדעתי הוא היה אז ברמה שישית) זה היה יכול להיות בעייתי לגבי המשך המשחק . לכן השה"מ החליט ששלטונות החוק בקיסרות הרלוונטית , יקימו את קונדאקט לתחיה כדי לחקור אותו לגבי גורל האבן הקדושה. קונדאקט בילה יומיים או משהו במרתפי כלא המכשפים של האימפריה כשהאלים הוורוניים שאבו אותו להרפתקה האחרונה שלו , עם החדקרן וכל זה.

DDN

New member
נחסך ממני.

אני לא מחשיב כ"דמות" דמות ששוחקה במשחק חד-פעמי או דמות ששוחקה במערכה של מאנצ'קינים או שחקנים/מנחים חסרי דמיון. דמות שממש שיחקתי, במערכה ממנה נהניתי, טרם מצאה את מותה, לשמחתי הרבה.

Sabre Runner

New member
גם ממני

למרות שכן תכננתי על זה כמה פעמים ואפשר להגיד שגריפטור, הדמות שלי ממלחמות המאנצ'קינים, מתה כמה וכמה פעמים (אבל הוא לא ממש נחשב); עדיין לא נהרגה לי דמות שבאמת השקעתי בה. למרות שאני באמת מקווה להגיע לזה מתישהו. אין סיום יותר טוב לדמות טובה מאשר סצינת מוות עשויה היטב. ובכלל אין על סצינות מוות אם הם כתובות טוב ולא נשלפות קקילשאות מהמותן.

רמץ

New member
רק בכנסים

פרופ' לארכיאולוגיה שמת מדום לב אחרי שראה קצת יותר מדי אמת בשביל בן אנוש במשחק קת'ולהו (הוא זכה לראות התגלמות של ניירלת'וטפ ולאבד את דעתו כליל בשברירי השניה שקדמו למותו). אלף עלום שם ומקצוע (אמנזיה) שנהרג יחד עם שאר החבורה הארעית שלו ע"י קוסם מרושע ללא גלגול הצלה לפי גחמות השה"מ לאחר שסירב לחפש עבורו אביזרים נוספים. איזושהי נבואה רמזה שאי ציות שכזה יציל חיים רבים אולם לא טרחה לציין את ההשלכות על חיי הסרבן. וכך נמנע מאותו קוסם לזמן את השד הנורא שאפשר היה לזמן רק במועד המתאים - אך באיזה מחיר... צק צק צק.

לי מתו כמה פעמים

אכילס, הדמות הראשונה ששיחקתי, מת בקרב נגד לוחמי עילית אורקים אכילס גוניור, הדרואיד שלי, מת במפולת, ולאחר מכן חזר לחיים בעזרתו של כוהן גמד החיות המלווות שלי גם מתו- הזאב בקרב נגד הפיראטים, הינשוף- נהרג בתורנות השמירה שלו בידי סמור, הנץ שלי- נהרג בידי כאשר שלחתי אותו לסייר קצת מלפנים, הכלב- נהרג בידי עוגים שהשליכו עליו סלעים

נבט כהן

New member
רק בתור שה"מ

ואני זור מוות אחד של דמות. זה היה קמפיין סטארוורס מופרע, והדמויות היו במרכז מלחמת גוג ומגוג בין שני גזעים עליונים- אחד שמיצג את הטוב המוחלט והשני את הרוע המוחלט (לא זוכר כבר את השמות של הכל.) השביל שהנחה את המשחק היתה נבואה שאמרה שהדמויות יגיעו לגזע הטוב ומשם לא זוכר מה, אבל זה לא עקרוני. הם היו באמצע קרב בכוכב נידח, ואחת הדמויות ירתה עם 6 תותחים על האויבים שהיו במערה. הנבואה מרה שהאויבים האלו יחיו. כשהוא ירה את הטילים נפלו 6 זקיפים מהמערה וחסמו את הטלילם (זה היה תוך כדי רעידת אדמה, זה לא *כל כך* מופרך.) הדמות היהתה בהלם טוטאלי, היא לא האמינה בנבואה, וכשהם הגיעו לגזע הטוב הדמות הזאת התווכחה איתם ואמרה שהנבואה המטורפת הזאת לא נכונה, לקחה את האקדח שלה וירתה לעצמה בראש. זה היה מאוד דרמטי, מאוד תואם את הדמות, ומאוד טוב מבחינתי (כי זה סיים את הקמפיין בצורה טובה.)

DIDGIN

New member
כשהייתי ממש קטן

גרמתי לדמות להתאבד כי רציתי לשחק משהו אחר. חוץ מזה הדמויות היחידות שמתו לי הם קלונים, וכל אחד מהם מת מספר פעמים (פעם שיחקתי אחד שממש מת את כל השש).

Sabre Runner

New member
לא יודע כמה זה נחשב אבל...

לפני כמה שנים שיחקתי את Magic משחק המחשב. המלא. הישן. ממש נכנסתי למשחק. שיחקתי מכשף לבן וניצחתי הרבה אחרים. עד שהגיע הקרב מול 'הולך-המישורים'. מי שמכיר את מג'יק יודע שאלה הכי גרועים. זה היה אמור להיות הקרב שהולך להכריע את גורלו של כל המימד. אני הייתי עם 40 נקודות חיים בערך והוא עם 99. אחרי כמה סיבובים, הצלחנו להשתוות על בערך 10 לכל אחד. ואז הוא שלח עליי התקפה שידעתי שלא אוכל לעצור. עשיתי רק מה שכל בן-אדם טוב היה עושה - Eye for an Eye. למי שלא יודע, Eye for an Eye הוא קלף שמעתיק אל השולט על מקור נזק את כל העוצמה שמקור הנזק גורם לי. אני נהרגתי בתהליך אבל לקחתי איתי את ה-Planewalker. המשחק החשיב את זה כניצחון וקיבלתי את סצינת הסיום. אני לא חושב שאי-פעם נהנתי כל כך לשחק משחק מחשב.

kitte

New member
...

אלכסנדרו - הדמות הראשונה שלי שמלווה אותי הרבה זמן - נרצח בפעם הראשונה ע"י מתנקש שרצח אדם שאלכס ניסה להגן עליו. בפעם השנייה הוא נהרג ע"י אדם-זאב. בפעם השלישית הוא התאבד בירייה. ברביעית קפא למוות. בחמישית נרצח אחרי שבוצע בו לינץ' על רקע דתי. בשישית נחנק למוות. בשביעית הוא קפח את חייו ואיבד את כל הקלונים שלו בשניות הראשונות של משחק פרנויה. כיוון שהוא היה בין הגילאים 15 ל-16 בזמנים הללו - חיים קצרים שנקטעו רב הזמן במשחקים עם מאנצ'קינים - הוא לא הספיק לעשות הרבה בחייו. אבל נכון לעכשיו אני עדיין עומלת על כתיבת סיפור החיים שלו, ואני מתכוונת להשאיר אותו בחיים. אבל כGM, לרב אני זו שמובילה את הדמויות אל מותן.

Nihau

New member
אוי, הסוף העלה לי רעיון מזוויע...

מנחים כקברני דמויות.... אוווך

DDN

New member
כמה פעמים מישהו יכול למות?

אצלי מוות זה סופני. אני מקווה שאף אחת מהדמויות במשחק שאני מריץ לא ימותו, אבל אם ינהגו בטיפשות יתרה. .. .

kitte

New member
הדמות היחידה שלי שהמוות שלה הוא לא

סופי הינו אלכסנדרו, שכן אני מרבה לשחק איתו במשחקים של מאנצ'קינים עם רצונות רצחניים במיוחד. אבל כמובן, מבחינתי דמות שמתה באופן סופני היא דמות שבסוף סיפור חייה מתה, אלא אם כן מדובר בדמות לכנסים או בדמות למשחק ארוך-טווח שאני יודעת שלא אשחק עם הדמות מעבר לו. ואם כבר קבורת דמויות עסקינן, לפני כשנה בערך שיחקתי במשחק שבו אם דמות של שחקן נהרגת דמות אחרת מחליפה את מקומה עד סוף המשחק, והדמות השנייה נאלצה לקבור ולערוך טקס קבורה לראשונה^^;

Nihau

New member
../images/Emo16.gif ד"ר טלית אבשלום נפטרה הערב

הערפדית הגנגרלית (סלוברי) נפטרה בנסיבות מצערות הערב. בסה"כ בת 28 שנים, 7 מתוכם כערפדית. לאחר שעברה עינויים קשים בהם גופה ונפשה נשרפו בידי מלאכים שזומנו בשם כוונות טובות ומטעות לחלוטין היא נשברה ולקחה את חייה. יהיה זכרה ברוך אמן. (השמות שוחקה במשך שנתיים רצוף, הראשונה שלי שאי פעם מתה במשחק עומק ארוך טווח. הייתה לי ההרגשה שזה יגיע ולכן פתחתי את הפתיל. תודה לכולם)

Nihau

New member
תיקונים מטופשים...

מטעות צ"ל מוטעות השמות צ"ל הדמות גרררר

רמץ

New member
גנגרלית סלוברי?

הסלוברי הם שבט נפרד, למיטב ידיעתי. אולי התכוונת ל"גולקונדה" (המצב בו ערפד הביס את החיה שבו - מצב שסלוברי רבים הגיעו אליו).

Nihau

New member
לא, אני יודעת על מה דיברתי.

היא התחילה כגנגרלית ואז המנחה אמר שהיא משוחקת כסלוברי מושלמת עד כדי כך שבנינו לה עבר חסוי שהסביר שהיא בעצם סלוברי שמתחזה לגנגרלית אפילו בלי ידיעתה- עלילה נפרדת על אלוף בעל כורחו שנגנב דמו לצורך ניסוי..... חוט חייה האל מתים נקטע באיבו כאשר המנחה התעלל בגופה בה נשמתה דרה עד כדי כך שהיא סירבה לדור בה ולקחת את חייה. (במצבי העגום אני אמרר על זה עוד הרבה...)

Serpent Axis

New member
ביזארי...

המרחק בין הסלוברי לגנגרל מעלה תמיהה אבל מצד שני - בעולם האפלה, דברים משונים יותר כבר קרו...

למעלה