סיפורי מגה

אילנית03

New member
סיפורי מגה../images/Emo63.gif

המחירים לא זולים היחס לא תמיד נעים לעיתים יש בעיות עם המחיר הכתוב מול המחיר בקופה ו... כתבה מצורפת אותי זה מרגיז

Ritrita

New member
../images/Emo46.gif אוף!!! אם לא לעזור, אז לפחות

לא להזיק! פויה למגה

yoelth

New member
../images/Emo150.gifלא מסכים-צריך לקרוא עד הסוף!

אתן ממהרות להסיק מסקנות. מי שקורא את תגובת הדובר של מגה מקבל תמונת מצב שונה לחלוטין ומאוד הגיונית מבחינתה של מגה. אני חושב שבמקרה זה ההתשובה של מגה היא תשובה ניצחת ומגה צודקים!

אילנית03

New member
יואל אני כועסת על הדרך

בה הדברים נעשו אין לי בעיה עם זה שלא נתנו למתרימות להיות בחוץ לאור העובדה שהם תורמים כל שנה וכל הזמן הדרך בה הדברים נעשו לפחות לפי הכתוב לא יפה לדעתי.

yoelth

New member
אני לא הסנגור של מגה, אבל...

גם הדרך נראת לי בסדר. אילנית קראי שוב את הכתבה. בסך הכל ביקשו מהן לא לעמוד בתוך הסופר אלא בחוץ. היכן הבעיה?

d a l i a l

New member
אני הבנתי דבר אחר

לא ניתן כלל להתרים - לא בחוץ ולא בפנים, מכיוון שהנהלת "הריבוע הכחול" עושה זאת באופן מסודר לגבי כל עמותה שפונה אליה.

cr

New member
דובר בכתבה על ההתרמה בתוך הסניף-

בתמונה יש את הדוג' המתקיימת בסופר במודיעין סנטר - ארגז בקצה הקופה.. ויתכן שזה מה שלא ניתן להם לעשות כאן..

yoelth

New member
הבנת הנקרא - אני מצטט:

"במגה אמרו לנו שלא נעמוד בתוך הסניף כי אפשר לעמוד בחוץ"..... אני מניח שאם הן היו עומדות בחוץ במרחק סביר מהסניף, באזור הציבורי לא היו מתערבים....

d a l i a l

New member
מצחיק...../images/Emo4.gif

אני בטוחה שאם הן היו עומדות ממול - ליד ארומה - גם שם לא היו מתערבים להן...

cr

New member
דווקא היו.. בארומה אין מוצרים כשרים

cr

New member
אבל - לכל השאר אני מסכימה- הם

כבר לא "זולים" ואפילו במקרים רבים יקרים גם מהסופר בשמשוני, בכל קניה יש טעויות בחשבון - שכמובן מתגלות רק בבית... בחשבון הנוכחי אפילו יש טעות יותר "מעצבנת" - לאחר חיוב כפול במארז פחיות בטעות.. נעשה כמובן "זיכוי" למוצר.. אולם- הזיכוי התבצע רק ל"פיקדון"..... ואל תגידו "את זה בודקים במקום"... אלו "עלויות שליחת בן הזוג" לחווית הקניה שם.... תאריכי התפוגה מאוד קרובים, הירקות לא תמיד "יפים"..... ויש עוד...(כמובן..) טוב.. יותר מידי "קיטורים" לשישי.. סופ"ש נפלא

eitan-as

New member
מגה - מצא את ההבדלים

קניתי לילדה מתנה במגה - סט קיץ יחיד של Bratz. מהציור על העטיפה ניתן היה להבין שיש ציור של Bratz על הציפית. תארו לעצמכם את אכזבת הילדה כאשר היא פותחת בהתרגשות את האריזה ומה שהיא מגלה זה ציפית שעליה כתובה המילה Bratz, ללא שום תמונה. כמות הדמעות שנשפכה יכולה להשקות מס' גינות במודיעין כל הקיץ !!! בתמונה רואים את העטיפה כאשר היא מונחת על הציפית האמיתית - כל קשר מיקרי בהחלט. מחר אני אלך למגה ואדרוש פיצוי על עוגמת הנפש של הילדה. יש למישהו רעיונות למי אפשר לפנות על הטעיה בפרסום והולכת שולל? שבוע טוב, איתן.א.

cr

New member
במקרה זה - לדעתי מגה לא יתנו לך

את ה"תשובה" הרצויה לך, המקסימום מבחינתם יהיה לקבל חזרה את המוצר ולתת לך "זיכוי". הכתובת - אם ממש בא לך להתעסק עם זה הוא היבואן../ יצרן..השם המופיע ע"ג האריזה.. במקרה זה.. תחזיר למגה.. ותפצה את הילדה במצעים אחרים או במוצר ברצ' אחר.. ככל שאתה תתעסק בזה יותר והילדה תראה את האכזבה שלך..- יכניס אותה לכעס שלך..

spiky1

New member
אכן מרגיז

לא בטוחה שהתלונות למגה יעזרו. אולי תקבל זיכוי וזהו. מה שחשוב הוא שתפנה לחברה שמייבאת את זה או מייצרת את זה. במקביל ממליצה לפנות לפורום צרכנות המקצועי והיעיל ביותר שאני מכירה והוא פורום צרכנות של NRG תתיעץ עם איתן ונראה מה אפשר לעשות. http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=forum&forum=58

oranje

New member
לא קשור למגה, קשור ליצרן.

דבר דומה קרה לי גם ברשת walmart ותאמין לי שהם לא ממש מעוניינים להטעות את הציבור.

MIRI13

New member
גם אני קניתי את המצעים האלו , אך

עדיין לא פתחתי אותם אולי עדיף להחליף לבוב ספוג...

kalah

New member
מגה לא מייצרת את הסדינים.

באלו של ספיידרמן כן יש ציור גם על הכרית..אבל צריך לפנות עם זה ליבואן/יצרן. מסכימה עם יואל על ההתרמה- במגה הרשת מאפשרת באופן מסודר לתרום בקופה, וזה די לא נעים כשגם במהלך קניות אנשים פונים אליך כשניתן(ועושים זאת) להגיע לבתים או לעמוד בכניסה,בשטח ציבורי.

talia 2

New member
מירי, לדעתי לא כדאי לך לפתוח

וגם לא להחליף למצעים אחרים. עדיף שתחליפי למוצרים אחרים כיוון שגם אם יש דמויות על המצעים, הם ממש רחוקים מלהיות דומים לאלו המקוריים.

באופק

New member
לא לכולם מסרבים

ביום חמישי הייתי במגה-ישפרו ודווקא היו אנשים בפתח, רק שהם לא התרימו אלא ניסו למכור לי , לפי מה שהבנתי , מנוי לעתון .

למעלה