סיפורי דייטים....

נסיך.333

Well-known member
הכרתי מישהי באתר מסויים שלצערי כבר לא קיים, הרבה חיבורים היו שם,
הייתי אמור להיות בוקר אחד בעירה וקבענו להיפגש, סתם כך.. נפגשנו ודיברנו על מלא דברים,
לא דיברנו על עצמנו, על יחד, הייתה כמובן נשואה וכך אני..
בסוף היה קשר מעולה של הרבה שנים..

doriangray011

Well-known member
ועוד סיפור של ריקודים. שוב ריקודי עם.
במה בטיילת. לילות קיץ בתל אביב. מוסיקה לריקודי עם מעגלים זוגות וסתם כאלו שבאו לראות.
אני ליד המיקסר. צופה ומשגיח בוחן את הרוקדים ובעיקר את הרוקדות. בלטה שם אחת תמירה ודקה פנים יפות ורעמה אדומה. ויש לי חולשה.
היה שם חבר. גם הוא מהענף. לא עבד ובא באמת לרקוד. בחור טוב. מדברים מחליפים חוויות ואני אומר לו. שמתי עין על האדמונית שם….
הוא רוקד צמוד אלייה ומדי פעם עוצרים לידי. ואז במהלך מוסכם אני שואל למספר הטלפון שלו והאדמונית מתפרצת. את שלי אתה לא רוצה?
בדיעבד התברר שהיא התקרבה אליו כדי ליצור קשר איתי. נחמד 😉.
גרושה טריה שגרה אי שם. ניפגשנו הרבה מאז למשך כמה שנים. ואפילו התארחה אצלי ביום כיפור אחד. לא צמנו ולא התנזרנו. היה טוב.

דורון-55

Well-known member
בצעירותי בסופר הקרוב לבית שכור שגרתי בו
הייתה 2 קופאיות אחת מבוגרת והשניה צעירה
ובאופןקבוע הייתי עובר בקופה של הצעירה וזה התחיל בהיי וערב טוב
ערב אחד עבדה לבד לא היו אנשים ונכנסנו לשיחה
ובאמצע השיחה הגיעו לקוחות לקופה אמרה לי אני מסיימת ב10 תגיע ונמשיך את השיחה
הגעתי והצעתי לה לעלות לקפה מפה לשם הגענו למיטה אחרי זמן לא קצר
קמתי להכין קפה ואז שאלתי חומד את רוצה קפה אין תשובה שאלתי שוב חומד בא לך קפה
אין תשובה אני בא לחדר היא במיטה שואלת איך קוראים לי לא זכרתי לא עניתי ניסתי להזכר ולא זכרתי
אז היא קמה בעצבים התלבשה בלי לומר מילה ואני מנסה לרכך אותה לא עזר .
התלבשה וברחה למחרת הגעתי לסופר באתי לקופה שלה קמה והלכה אחרי כמה ימים שוב ברחה מהקופה
מאז הייתי בקופה השניה ;)

אישון34

Well-known member
בצעירותי בסופר הקרוב לבית שכור שגרתי בו
הייתה 2 קופאיות אחת מבוגרת והשניה צעירה
ובאופןקבוע הייתי עובר בקופה של הצעירה וזה התחיל בהיי וערב טוב
ערב אחד עבדה לבד לא היו אנשים ונכנסנו לשיחה
ובאמצע השיחה הגיעו לקוחות לקופה אמרה לי אני מסיימת ב10 תגיע ונמשיך את השיחה
הגעתי והצעתי לה לעלות לקפה מפה לשם הגענו למיטה אחרי זמן לא קצר
קמתי להכין קפה ואז שאלתי חומד את רוצה קפה אין תשובה שאלתי שוב חומד בא לך קפה
אין תשובה אני בא לחדר היא במיטה שואלת איך קוראים לי לא זכרתי לא עניתי ניסתי להזכר ולא זכרתי
אז היא קמה בעצבים התלבשה בלי לומר מילה ואני מנסה לרכך אותה לא עזר .
התלבשה וברחה למחרת הגעתי לסופר באתי לקופה שלה קמה והלכה אחרי כמה ימים שוב ברחה מהקופה
מאז הייתי בקופה השניה ;)
לי יש בעיית זכרון בשמות, מתמיד.

יצא שיצאתי עם גברות ולא ידתעי את שמן.

למעשה גם הגברת שאהבתי לקח לי המון זמן לדעת את שמה.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

וללא ספק מילת האהבה הגדולה ביותר היא השם של האחר.

היום יש לי מודעות מלאה לזה - והיא נובעת מכך שאותה גברת הייתה קוראת בשמי.

זה ריגש אותי עד בלי די.

אישוניאיש.
לכל איש יש שם.

דורון-55

Well-known member
לי יש בעיית זכרון בשמות, מתמיד.

יצא שיצאתי עם גברות ולא ידתעי את שמן.

למעשה גם הגברת שאהבתי לקח לי המון זמן לדעת את שמה.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

וללא ספק מילת האהבה הגדולה ביותר היא השם של האחר.

היום יש לי מודעות מלאה לזה - והיא נובעת מכך שאותה גברת הייתה קוראת בשמי.

זה ריגש אותי עד בלי די.

אישוניאיש.
לכל איש יש שם.
הקטע בכל הסיפור שכלל לא ידעתי את שמה
ועד היום לא יודע את שמה ;) ;)

doriangray011

Well-known member
ועוד סיפור במה.
יושב ליד במה בעיר בשרון. פסטיבל רחוב. מנגנת תזמורת ג׳אז. הכי חביב בעיני. הנגנים קשישים מופלגים. אף אחד לא פחות מ70. ראו כבר הכל ניגנו בכל העולם מנגנים מופלא אבל צינים ולא במידה.
לפתע ניגשת אלי עלמה. בגיל הביניים. חזה ענק שמקדים אותה ובהחלט נראיית טוב. בידה שתי פחיות קולה והיא אומרת אתה בטוח צמא בחום הזה.
ובאותו רגע החצוצרן/זמר אומר במיקרופון לכל הקהל. ״ איך הוא עושה את זה לעזאזל…״
מי שם לב וראה התגלגל מצחוק. הבחורה האדימה וצחקה גם. ומשם השיחה כבר התגלגלה ואחרי ההופעה נסענו לביתה להתקלח. היה חם כזכור.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ועוד סיפור במה.
יושב ליד במה בעיר בשרון. פסטיבל רחוב. מנגנת תזמורת ג׳אז. הכי חביב בעיני. הנגנים קשישים מופלגים. אף אחד לא פחות מ70. ראו כבר הכל ניגנו בכל העולם מנגנים מופלא אבל צינים ולא במידה.
לפתע ניגשת אלי עלמה. בגיל הביניים. חזה ענק שמקדים אותה ובהחלט נראיית טוב. בידה שתי פחיות קולה והיא אומרת אתה בטוח צמא בחום הזה.
מי שם לב וראה התגלגל מצחוק. הבחורה האדימה וצחקה גם. ומשם השיחה כבר התגלגלה ואחרי ההופעה נסענו לביתה להתקלח. היה חם כזכור.
ועוד סיפור במה.
להתקלח זה ממש חשוב😄

שי12346

Well-known member
לי יש רק סיפור אחד
בתחילת לימודי הייתי מאוהב בבחורה שלמדה איתי. היתה לנו כימיה ומתח מיני שהלך וגבר. היא אמרה שיש לה חבר, והוא גם הארוס שלה. אני וויתרתי. נראה לי לא מושג ולא ימומש. פתאום היא הודיעה שהיא רוצה לבוא אלי לדירה ללמוד יחד. כל הכיתה זמזמה.. היה חרש לחש ,,, שהולך לצאת אש מהדירה שלי בערב.
אני הייתי ממש במתח.
ואז היא הופיעה עם הארוס שלה. שהביט בי וחייך..
״ שי הוא אמר, היא ממש צריכה את העזרה שלך לעבור את המבחן, תעזור לה״ .. הלך והשאיר אותנו לבד...
והיא ??? אך שהלך... הסמיקה .. ובקשה שאתפשט
ואני??? אני לא יכולתי זה היה גדול עלי..
ניסינו ללמוד
היא היתה לא מרוכזת ועצבנית.. ולמחרת נכשלה במבחן... בהמשך נפלטה מהקורס.
הרבה שנים אחרי אני תוהה עם עשיתי נכון שסרבתי ? ואין לי תשובה מוחלטת .. זהו 🙂

אישון34

Well-known member
לי יש רק סיפור אחד
בתחילת לימודי הייתי מאוהב בבחורה שלמדה איתי. היתה לנו כימיה ומתח מיני שהלך וגבר. היא אמרה שיש לה חבר, והוא גם הארוס שלה. אני וויתרתי. נראה לי לא מושג ולא ימומש. פתאום היא הודיעה שהיא רוצה לבוא אלי לדירה ללמוד יחד. כל הכיתה זמזמה.. היה חרש לחש ,,, שהולך לצאת אש מהדירה שלי בערב.
אני הייתי ממש במתח.
ואז היא הופיעה עם הארוס שלה. שהביט בי וחייך..
״ שי הוא אמר, היא ממש צריכה את העזרה שלך לעבור את המבחן, תעזור לה״ .. הלך והשאיר אותנו לבד...
והיא ??? אך שהלך... הסמיקה .. ובקשה שאתפשט
ואני??? אני לא יכולתי זה היה גדול עלי..
ניסינו ללמוד
היא היתה לא מרוכזת ועצבנית.. ולמחרת נכשלה במבחן... בהמשך נפלטה מהקורס.
הרבה שנים אחרי אני תוהה עם עשיתי נכון שסרבתי ? ואין לי תשובה מוחלטת .. זהו 🙂
היא הסכימה לשלם לפני - ואתה סרבת והכשלת.

אישוניאיש.
נותן יד. ולפעמים גם יותר.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היא הסכימה לשלם לפני - ואתה סרבת והכשלת.

אישוניאיש.
נותן יד. ולפעמים גם יותר.
"היא הסכימה לשלם,,,,,מה זאת אומרת מר אישוני?
והיא כשלה בעצמה,אתה רוצה לומר שאם היא הייתה חווה אורגמה חזקה ייתכן שהייתה עוברת את המבחן ונשארת שם?😅

אישון34

Well-known member
"היא הסכימה לשלם,,,,,מה זאת אומרת מר אישוני?
והיא כשלה בעצמה,אתה רוצה לומר שאם היא הייתה חווה אורגמה חזקה ייתכן שהייתה עוברת את המבחן ונשארת שם?😅
לא אני אומר שאם היה מין - היא הייתה חשה את עצמה ראויה ללימוד.

לאחר האירוע המיני שכשל - האירוע עמד בינהם, היינו היא לא למדה דבר.

בתם ישבה לה שם וחשבה מה עשתה לא טופ.

אישוניאיש.
משלם במין.

doriangray011

Well-known member
עיניני שמות זה מביך.
מודה. לא פעם יש לי בעית זיהוי. אני מזהה על פי קול ולא פנים ושמות זו בעיה.
מצד שני תמיד היתה לי חולשה לבעלות שם מיוחד. אני חושב ששם מיוחד עושה את הנושא אותו מיוחד. לרוב אני צודק אני מניח.
פעם נסעתי באוטובוס הביתה. בשלילה אחרי משפט תעבורה ושופט רשע. לאוטובוס עולה אחת. מבוגרת ממני בעליל. ולא מעט. אבל נראיית טוב. . האוטובוס די ריק והיא יושבת לידי. ברור לי שזו התחלה. יש לי 3-4 תחנות לרדת. צריך ביצוע מהיר.
הי ומה נשמע ודי מהר. היכן את יורדת מהאוטובוס. הרבה אחרי ואני מציע בואי נרד עוד תחנה. אני גר כאן קרוב. מסכימה ועלינו לביתי וישר לחדר השינה. נדמה לי שהשארנו פרטי לבוש במדרגות 😅.
אחרי כמה שעות הגברת צריכה לנסוע הביתה. ושואלת תתקשר?
כמובן אני עונה. לאן ולמי?
היא ממש נעלבה. אבל בכל זאת הקשר נמשך עוד כמה חודשים.

למעלה