השאלה היא האם זה מקובל עלייך.אתה יכול להחליט, השאלה האם זה מקובל עליהן..
תמיד העולם מתחיל ומסתיים ביכולת שלך לראות.
אישוניאיש.
לא רואה דבר.
השאלה היא האם זה מקובל עלייך.אתה יכול להחליט, השאלה האם זה מקובל עליהן..
לי יש בעיית זכרון בשמות, מתמיד.בצעירותי בסופר הקרוב לבית שכור שגרתי בו
הייתה 2 קופאיות אחת מבוגרת והשניה צעירה
ובאופןקבוע הייתי עובר בקופה של הצעירה וזה התחיל בהיי וערב טוב
ערב אחד עבדה לבד לא היו אנשים ונכנסנו לשיחה
ובאמצע השיחה הגיעו לקוחות לקופה אמרה לי אני מסיימת ב10 תגיע ונמשיך את השיחה
הגעתי והצעתי לה לעלות לקפה מפה לשם הגענו למיטה אחרי זמן לא קצר
קמתי להכין קפה ואז שאלתי חומד את רוצה קפה אין תשובה שאלתי שוב חומד בא לך קפה
אין תשובה אני בא לחדר היא במיטה שואלת איך קוראים לי לא זכרתי לא עניתי ניסתי להזכר ולא זכרתי
אז היא קמה בעצבים התלבשה בלי לומר מילה ואני מנסה לרכך אותה לא עזר .
התלבשה וברחה למחרת הגעתי לסופר באתי לקופה שלה קמה והלכה אחרי כמה ימים שוב ברחה מהקופה
מאז הייתי בקופה השניה![]()
הקטע בכל הסיפור שכלל לא ידעתי את שמהלי יש בעיית זכרון בשמות, מתמיד.
יצא שיצאתי עם גברות ולא ידתעי את שמן.
למעשה גם הגברת שאהבתי לקח לי המון זמן לדעת את שמה.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
וללא ספק מילת האהבה הגדולה ביותר היא השם של האחר.
היום יש לי מודעות מלאה לזה - והיא נובעת מכך שאותה גברת הייתה קוראת בשמי.
זה ריגש אותי עד בלי די.
אישוניאיש.
לכל איש יש שם.
ועוד סיפור במה.
יושב ליד במה בעיר בשרון. פסטיבל רחוב. מנגנת תזמורת ג׳אז. הכי חביב בעיני. הנגנים קשישים מופלגים. אף אחד לא פחות מ70. ראו כבר הכל ניגנו בכל העולם מנגנים מופלא אבל צינים ולא במידה.
לפתע ניגשת אלי עלמה. בגיל הביניים. חזה ענק שמקדים אותה ובהחלט נראיית טוב. בידה שתי פחיות קולה והיא אומרת אתה בטוח צמא בחום הזה.
ובאותו רגע החצוצרן/זמר אומר במיקרופון לכל הקהל. ״ איך הוא עושה את זה לעזאזל…״
מי שם לב וראה התגלגל מצחוק. הבחורה האדימה וצחקה גם. ומשם השיחה כבר התגלגלה ואחרי ההופעה נסענו לביתה להתקלח. היה חם כזכור.
להתקלח זה ממש חשובועוד סיפור במה.
יושב ליד במה בעיר בשרון. פסטיבל רחוב. מנגנת תזמורת ג׳אז. הכי חביב בעיני. הנגנים קשישים מופלגים. אף אחד לא פחות מ70. ראו כבר הכל ניגנו בכל העולם מנגנים מופלא אבל צינים ולא במידה.
לפתע ניגשת אלי עלמה. בגיל הביניים. חזה ענק שמקדים אותה ובהחלט נראיית טוב. בידה שתי פחיות קולה והיא אומרת אתה בטוח צמא בחום הזה.
ובאותו רגע החצוצרן/זמר אומר במיקרופון לכל הקהל. ״ איך הוא עושה את זה לעזאזל…״
מי שם לב וראה התגלגל מצחוק. הבחורה האדימה וצחקה גם. ומשם השיחה כבר התגלגלה ואחרי ההופעה נסענו לביתה להתקלח. היה חם כזכור.
היא הסכימה לשלם לפני - ואתה סרבת והכשלת.לי יש רק סיפור אחד
בתחילת לימודי הייתי מאוהב בבחורה שלמדה איתי. היתה לנו כימיה ומתח מיני שהלך וגבר. היא אמרה שיש לה חבר, והוא גם הארוס שלה. אני וויתרתי. נראה לי לא מושג ולא ימומש. פתאום היא הודיעה שהיא רוצה לבוא אלי לדירה ללמוד יחד. כל הכיתה זמזמה.. היה חרש לחש ,,, שהולך לצאת אש מהדירה שלי בערב.
אני הייתי ממש במתח.
ואז היא הופיעה עם הארוס שלה. שהביט בי וחייך..
״ שי הוא אמר, היא ממש צריכה את העזרה שלך לעבור את המבחן, תעזור לה״ .. הלך והשאיר אותנו לבד...
והיא ??? אך שהלך... הסמיקה .. ובקשה שאתפשט
ואני??? אני לא יכולתי זה היה גדול עלי..
ניסינו ללמוד
היא היתה לא מרוכזת ועצבנית.. ולמחרת נכשלה במבחן... בהמשך נפלטה מהקורס.
הרבה שנים אחרי אני תוהה עם עשיתי נכון שסרבתי ? ואין לי תשובה מוחלטת .. זהו![]()
"היא הסכימה לשלם,,,,,מה זאת אומרת מר אישוני?היא הסכימה לשלם לפני - ואתה סרבת והכשלת.
אישוניאיש.
נותן יד. ולפעמים גם יותר.
לא אני אומר שאם היה מין - היא הייתה חשה את עצמה ראויה ללימוד."היא הסכימה לשלם,,,,,מה זאת אומרת מר אישוני?
והיא כשלה בעצמה,אתה רוצה לומר שאם היא הייתה חווה אורגמה חזקה ייתכן שהייתה עוברת את המבחן ונשארת שם?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.