אם רוצים להוסיף אנשים, בוא נספר להם על החיים.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר רע.
קבעתי איתה, שלחה תמונת פנים, הגיע גברת משקל כבד, שאני אומר כבד, אני מתכוון מאוד כבד.
מהסוג ששותה קולה אדומה.
חובבת חטיפים.
מדברת על מין באגביות - כמו פעילות שעושים מספר פעמים ביום ועם פרטנרים שונים. יש לה כסף אז היא לא באמת עובדת אלא רק מחפשת הנאות.
לדבריה גם יש לה כמה וכמה - ואני הבנתי שאני לא הצליח להיות שם בשום רגע. שאני לא רוצה.
אז פרשתי בשיא.
פה אני מגזים, לא ידעתי לפרוש בשיא - אז שמעתי מה שיש לה לומר - והסברתי לה שהיא גרה רחוק לי. ואז הלכתי.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר מוזר.
הכרנו באתר זה או אחר - נפגשנו, אחרי לא מעט שיחות. (מאז פרשתי מהאתר, זה עוד מפגש נורמאלי שהיה לי משם).
היה מוזר בתחילה - היא שאלה במה שיקרתי - כי היא משקרת במה שהיא רושמת על עצמה.
האמת היה נחמד, היא רוקדת, אז ניסיתי, אבל היא הייתה בסוג של הלם מהמקום בו היא נימצאת.
סיפרה לי על בעל מושלם שיש לה ושהיא מנסה לנהל במקביל, ועוד סיפורי בעל. הבנתי שהיא לא יכולה להיות בעוד מקום - והיא עושה את זה - אבל ליבה עם הבעל.
בכול ואפן הסתיים שם.
לאחר מיספר ימים "הבעל המושלם" הגיש נגדה תלונה - והיא באה לייעוץ.
מסתבר שהכל רחוק ממושלם והיא פשוט מפחדת מהחיים. רחוק רחוק ממושלם. הכי רחוק שאפשרי לחשוב.
עזרתי לה ללא גביית כסף.
מאז יצא שכמה פעמים התכתבנו - ביוזמה שלי - אבל שהתגובה הייתה דלה - נטשתי.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
הסיפור המיני היחידי מהאתר היה מעט מוזר. (לדעתי יותר משנתיים).
קבענו - ומיד בשיחה היא הסבירה לי שיש שתי אפשרויות אחת להיפגש למין בצימר או להיפגש כדייט - אבל לא יהיה מין לעולם.
נפגשנו לדייט, אכלנו גלידה.
היה איזה משהו מיני - לא באמת ברור. אבל היא הסבירה, שהיא ניפגשת או למין או לדייט, אבל לעולם לא מערבבת.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר טופ (לשעתו).
נתקלתי בה שבאתי למישהי שעובדת איתה לקחת כסף.
היא הקניטה אותי ויצאה. זה היה חורף.
מיד אחריה יצאתי גם אני.
כאשר הגעתי אליה נגעתי לה בבטן, משם התמזמזנו.
קבענו להמשך.
והיה מאוד נחמד. וזהו.
סיפור די ממזמן.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שהחל מזמן, והיה האירוע הגדול של חיי.
בריקודים, נתקלתי בגברת אחת, שאלתי אם היא נשואה? היא ענתה שכן ובאושר. שאלה לשמי ולמקצוע - עניתי.
זה הרגע עבורי היה לפרוש, ופרשתי אחרי 2 ריקודים.
שחכתי מזה.
שבוע אחרי נתקלתי בה שוב לא זכרתי מי היא היא הזכירה לי וסיפרה לי שבדקה עלי בנט.
ומאז החל מסע של שנתיים סוערות.
שגם הוא הסתיים די מזמן.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אז מה יש לי לספר?
אין הרבה.
בעיקר אני מכיר גברות בריקודים, האמת היא שיוצא לי לצאת ממש עם מישהי פעם בהמון זמן.
למה?
כי ככה.
פעם אחרונה שהיה לי אירוע מיני שהכרתי גברת היה חורף. הכרתי אז גברת שהיא פנויה, וחיפשה פנוי.
המחיר הרגשי של להכיר הוא גדול מידי כניראה.
בריקודים יש לי את הפורקן שלי, אבל אין לי הוכח להתחיל לספר על המצב הזוגי שלי.
לא פעם סיפרתי - וזה סיים את הקשר.
אז מרוב רצון לא לשקר ולא לספר - נמנע איכשהו.
אישוניאיש.
רגיש מידי.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר רע.
קבעתי איתה, שלחה תמונת פנים, הגיע גברת משקל כבד, שאני אומר כבד, אני מתכוון מאוד כבד.
מהסוג ששותה קולה אדומה.
חובבת חטיפים.
מדברת על מין באגביות - כמו פעילות שעושים מספר פעמים ביום ועם פרטנרים שונים. יש לה כסף אז היא לא באמת עובדת אלא רק מחפשת הנאות.
לדבריה גם יש לה כמה וכמה - ואני הבנתי שאני לא הצליח להיות שם בשום רגע. שאני לא רוצה.
אז פרשתי בשיא.
פה אני מגזים, לא ידעתי לפרוש בשיא - אז שמעתי מה שיש לה לומר - והסברתי לה שהיא גרה רחוק לי. ואז הלכתי.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר מוזר.
הכרנו באתר זה או אחר - נפגשנו, אחרי לא מעט שיחות. (מאז פרשתי מהאתר, זה עוד מפגש נורמאלי שהיה לי משם).
היה מוזר בתחילה - היא שאלה במה שיקרתי - כי היא משקרת במה שהיא רושמת על עצמה.
האמת היה נחמד, היא רוקדת, אז ניסיתי, אבל היא הייתה בסוג של הלם מהמקום בו היא נימצאת.
סיפרה לי על בעל מושלם שיש לה ושהיא מנסה לנהל במקביל, ועוד סיפורי בעל. הבנתי שהיא לא יכולה להיות בעוד מקום - והיא עושה את זה - אבל ליבה עם הבעל.
בכול ואפן הסתיים שם.
לאחר מיספר ימים "הבעל המושלם" הגיש נגדה תלונה - והיא באה לייעוץ.
מסתבר שהכל רחוק ממושלם והיא פשוט מפחדת מהחיים. רחוק רחוק ממושלם. הכי רחוק שאפשרי לחשוב.
עזרתי לה ללא גביית כסף.
מאז יצא שכמה פעמים התכתבנו - ביוזמה שלי - אבל שהתגובה הייתה דלה - נטשתי.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
הסיפור המיני היחידי מהאתר היה מעט מוזר. (לדעתי יותר משנתיים).
קבענו - ומיד בשיחה היא הסבירה לי שיש שתי אפשרויות אחת להיפגש למין בצימר או להיפגש כדייט - אבל לא יהיה מין לעולם.
נפגשנו לדייט, אכלנו גלידה.
היה איזה משהו מיני - לא באמת ברור. אבל היא הסבירה, שהיא ניפגשת או למין או לדייט, אבל לעולם לא מערבבת.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שנגמר טופ (לשעתו).
נתקלתי בה שבאתי למישהי שעובדת איתה לקחת כסף.
היא הקניטה אותי ויצאה. זה היה חורף.
מיד אחריה יצאתי גם אני.
כאשר הגעתי אליה נגעתי לה בבטן, משם התמזמזנו.
קבענו להמשך.
והיה מאוד נחמד. וזהו.
סיפור די ממזמן.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפור שהחל מזמן, והיה האירוע הגדול של חיי.
בריקודים, נתקלתי בגברת אחת, שאלתי אם היא נשואה? היא ענתה שכן ובאושר. שאלה לשמי ולמקצוע - עניתי.
זה הרגע עבורי היה לפרוש, ופרשתי אחרי 2 ריקודים.
שחכתי מזה.
שבוע אחרי נתקלתי בה שוב לא זכרתי מי היא היא הזכירה לי וסיפרה לי שבדקה עלי בנט.
ומאז החל מסע של שנתיים סוערות.
שגם הוא הסתיים די מזמן.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אז מה יש לי לספר?
אין הרבה.
בעיקר אני מכיר גברות בריקודים, האמת היא שיוצא לי לצאת ממש עם מישהי פעם בהמון זמן.
למה?
כי ככה.
פעם אחרונה שהיה לי אירוע מיני שהכרתי גברת היה חורף. הכרתי אז גברת שהיא פנויה, וחיפשה פנוי.
המחיר הרגשי של להכיר הוא גדול מידי כניראה.
בריקודים יש לי את הפורקן שלי, אבל אין לי הוכח להתחיל לספר על המצב הזוגי שלי.
לא פעם סיפרתי - וזה סיים את הקשר.
אז מרוב רצון לא לשקר ולא לספר - נמנע איכשהו.
אישוניאיש.
רגיש מידי.