סיפורי אייקונים 3

אמרת: ../images/Emo185.gif

"מתומן,בוא הביתה." אז אמרתי שהוא דורש כמה דרישות לפני שהוא יבוא הביתה. בניתי עלייך כעל אחת חכמה,באמת..ליכלכת

כי המספר הוא שמונה, לא תמונה!../images/Emo182.gif

לכן נדהמתי עד עילפון כשגיליתי ש"מתומן" הוא בעל 8 צלעות ולא 9.

3yuval3

New member
אבל רחל!

זה אווו אוו הוו אוו הווווו הווו אווו מתומןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בוא הביתההההה!!! מה, ככה לימדו אותך

XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo182.gif

רק את הקטע של "מתומן, בוא הביתה" לימדו אותי. הקטע של ה"או או הו" אני המצאתי. אבל במקרה הזה זה בכלל "מה או הָן".

אוי, בלבלת אותי :S../images/Emo182.gif

בכלל לא התכוונתי ל"או או הו" אלא "Xו או הו". ובמקרה הזה זה בכלל משהו אחר- "אה או הָX".

מנסה

1. אוף.......לא אוהב גשם!!! כל היום צריך מטריה ויש ברקים ורעמים (שזה לא ברק זה חבר שלו). 2. אני גם מצונן/חולה ונוסע תמיד לבית חולים. העיקר שיש שם אחות בלונדינית. אני מאוהב בה. 3. אני לא אוהב קרמבו . איכס אני לא אוהב גם סופגניה גם. בחגים אני אוהב רק לסובב סביבון. אני בדרך כלל הולך לבית כנסת אבל בחגים אין בית כנסת . אז אני רק ישן ולפעמים טס לחו"ל.

hagaymi26

New member
כן

אבל במחיר סמלי של 600 דולר... זה קצת יקר כי הדולר ממשיך לרדת... וכי זה בחגים!!!

hagaymi26

New member
יופי!

הטיסה יוצאת ביום שני ב5:00 בבוקר. אנא הגיעי עם התשלום 3 שעות לפני שהטיסה יוצאת. עם את רוצה אני יכול לשדרג לך את הפרס בתלוש של 500 דולר לבזבוזים בדיוטי בתוספת של 2400 ש"ח במזומן.

hagaymi26

New member
יופי!

תכנס לנתב"ג מכניסה 3 שם יחכה לך מישהו בשם יוסי. הוא יתך לך את הכרטיס וכל הפרטים. רק אל תשכח לתת לא את התשלום המלא.

למעלה