סיפורי אייקונים 3

hagaymi26

New member
סיפורי אייקונים 3

התחרות היום מוקדשת לחורף שהגיע אלינו השבוע ולחנוכה בקרוב. 1. אוף.......
!!! כל היום צריך
ויש
ו
(שזה לא ברק זה חבר שלו). 2. אני גם
ונוסע תמיד ל
. העיקר שיש שם
. אני
בה. 3. אני
.
אני
גם
.
אני
רק לסובב
. אני בדרך כלל הולך ל
אבל ב
אין
. אז אני רק
ולפעמים
ל
.

מנסה. ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

1- אוף... לא אוהב גשם!!! כל היום צריך מטריה ויש ברקים ורעמים. 2- אני גם קופא ונוסע תמיד לבית חולים. העיקר יש שם רופאה חמודה [?
]. אני מאוהב בה. 3- לא אוהב קרמבו. איכס. אני לא אוהב גם סופגניה. נתקעתי.
XDD

מנסה../images/Emo13.gif

1. אוף.......לא אוהב גשם !!! כל היום צריך מטריה ויש ברקים ורעמים (שזה לא ברק זה חבר שלו). 2. אני גם חולה ונוסע תמיד לבית חולים. העיקר שיש שם אחות יפה. אני מאוהב בה. 3. אני לא אוהב קרמבו.בעע אני לא אוהב גם סופגניות. בחג המולד וחנוכה אני אוהב רק לסובב סביבונים. אני בדרך כלל הולך לבית הכנסת אבל בחג המולד וחנוכה אין בית כנסת. אז אני רק ישן ולפעמים טס לישראל.

CrazyPenguin

New member
מנסה../images/Emo191.gif|פינגווין|

1. אוף... לא אוהב גשם! כל היום צריך מטריה ויש ברקים ורעמים! 2. אני גם מת מקור/קופא ונווסע תמיד לבית חולים. העיקר שיש שם אחות בלונדינית. אני מאוהב בה. 3. אני לא אוהב קרמבו. בע, אני לא אוהב גם בופגניות. בחנוכה אני אוהב רק לסובב סביבונים, אני בד"כ הולך לבית כנסת, אבל בחנוכה אין בית כנסת, א זאני ישן ולפעמים טס לחוץ לארץ ^_^

go goldi

New member
אמ....

לדעתי המשחק הזה ממש מיותר זה פורום הפיג'מות ולא פורום משחקים אז פעם אחת עשית את המשחק זה זה היה בסדר... אבל לעשות את זה כפינה? זה אפילו לא משחק לצורך גיבוש!

hagaymi26

New member
בסדר...

את די צודקת אבל מאז שהפיגג'מות ירדה אין כל כך על מה לדבר בפורום, ורוב הדברים כאן גם לא כל כך קשורים לפיג'מות בכל מקרה. חוץ מזה זה נחמד לפעמים קצת לשחק ואני בכלל רציתי להעלות את המשחק רק כל שבועיים או יותר אבל כולם הצביעו על שבוע...

הפורום הוא לשלישייה, לא לסדרה.

ויש עכשיו את הפסטיגל,הרדיו, שידורי המחתרת היה עד אתמול..

אויש..../images/Emo185.gif

ושרשור לכלב של עודד זה יותר טוב,מה הלאה? שרשור קלוזאפים על התחתונים של אילן כאשר הם שידרו ביום שבת לפני שבועיים ברדיו?

מקדים תרופה למכה ../images/Emo185.gif

אז מה אם הם לא שידרו לפני שבועיים XD חח אני לא עוקב אז סתם נתתי דוגמא,אם לא הייתי כותב את זה בטח מישהו היה כותב: אבל לפני שבועיים הם לא שידרו ברדיו /=

go goldi

New member
../images/Emo4.gif לפחות זה קשור לנשוא הפורום

אולי הכלב של עודד לא באמת מעניין אבל אל תגיד לי ש "סיפורי איקונים" מרתק אותך כי לדעתי שרשור דיי מטומטם ומיותר בלי לפגוע

אויי נושא של הפורום ../images/Emo185.gif

כלב של עודד..בחייאת..הפורום הוא על עודד,קובי ואילן לא על החיות מחמד (למרות שהוא חמודי) שנלווים אלייהם. הכניס משחק קטן,מה כבר קרה? פעם הבא יוכל לשרשר אני אישית דווקא ישבתי וניסיתי לפתור. אז מה אם לא קשור לנושא של הפורום? למה כל השרשורי פלצת האלה שאלוהים יודע באיזה מצב אתם כאשר אתם כותבים הודעות בהם כן קשורות לפורום? לא אבל בכל זאת תופסות רבע עמוד..אז זה שרשור קטן,מישהו יענה יגמר הסיפור. קצת שינוי לא יזיק.

go goldi

New member
השרשורי פלצת האלה הם בדר"כ ../images/Emo32.gif

וזה לא שינוי קטן, הוא עשוה את זה כל שבוע! פעם אחת זה עוד היה חביב.... ואם הכלב קשור לעודד ועודד קשור לפיג'מות אז זה כן קשור לנושא הפורום אגב שמת לב שלא משנה מה יגידו אתה תמיד תיהיה בדעה הפוכה?

hagaymi26

New member
הגעתי להחלטה!

לפי דעתי אתם צודקים. מעכשיו והלאה המשחק יהפוך לפינה שתופיע במקרים חריגים, בתנאי שתהיה קשורה לאותם מקרים. לדוגמה נניח וחג כלשהו הגיע. אני אפתח את הפינה שתעסוק בנושא הזה, כמובן רק אם הוא חשוב ומעניין, וכך גם לא נחרוג מנושא הפורום. מי שבעד שישרשר
מי שנגד שישרשר

למעלה