סיפורי אהבה...

סיפורי אהבה...

הלו יו גייז, אני קוראת סמויה כבר מספר שבועות וכרגע יצאתי מהארון. מישו יכול להסביר לי משהו? - איך אחרי האהבה החזקה שהיתה בקלארק תמיד ללאנה הוא יוכל להתאהב בעוצמה בלואיס? לאנה היא זאת שאהבה את מה ומי שהוא באמת, את הקלארק, בזמן שלואיס לא ממש היתה נחמדה לפני שידעה מי הוא.(כמובן שאפשר להגיד שהתנהגה ככה כי היו לה רגשות סמויים כלפיו)... אני אומרת אהבה חזקה, כי גם אחרי כל מה שעברו ביחד, עדין הרגשות שלהם כל כך חזקים זה לזה. אחרי שכביכול בעקבות חייה של לאנה מת אבא של קלארק, אחרי שהוא אומר לה שהוא לא אוהב אותה, אחרי שהוא פוגע בה שם בעונה השלישית, אחרי שהיא הולכת ללקס ומתייחסת אליו בפרקים הראשונים של העונה השישית בצורה עלובה. אתם מצליחים לראות את קלארק אי פעם אוהב יותר מישי אחרת?

McFreaKy

New member
../images/Emo58.gifים לעונות 5 ו-6 מעלי../images/Emo70.gif

שלום, ברוכה הבאה, אנא קראי את הודעת המנהלים המכילה את חוקי הפורום על מנת להמנע מהפרתם והשתלבות קלה ונוחה בפורום. תודה.
וכן. אני יכול לראות אותו אוהב מישהי אחרת. ככה זה בחיים. ומה תגידי על אנשים שמתחתנים וחיים ביחד 20 שנה ומתגרשים? אוקיי, אולי הם לא חזרו בזמן ואבא שלהם מת במקום החברה, אבל עדיין. אני מאמין שלהרבה זוגות יש אהבה גדולה כזו בהתחלה, ב-4 שנים הראשונות, 10... לא יודע כמה. אבל לפעמים אנשים משתנים. לפעמים האהבה נגמרת. לפעמים מאד מאד מאד אוהבים מישהו אבל אז מכירים מישהו אחר שאוהבים אפילו יותר. למה קיימות גם בגידות...? ככה זה בחיים. רגשות משתנים, נגמרים, מתחלפים ומגיעים חדשים. זה כמו... שאפשר ממש לאהב שוקולד. לחשוב שזה השוקולד הכי טוב בעולם ולרצות לאכול רק אותו. ואז יום אחד, אחרי שאת מכורה 10 שנים לשוקולד אחד יביאו לך שוקולד משובח מבלגיה ותאהבי אותו אפילו יותר. קורה. ועד כאן להיום בפינתנו "החפירה של גל" שבפירוש הניסיון גמילה שלו משוקולד בא לידי ביטוי בכתיבה.

darklighter

New member
וואי שנים לא ראיתי אותך../images/Emo2.gif../images/Emo190.gif

את היית בפורום תשוקות לא? (אגב הוא עוד קייםLOL) מנהלים מתנצלת שניצלשתי את השרשור להודעות אישיות...

yafufa88

New member
חחחחחחח

קרעת אותי!! והערה קטנה: קלארק כבר מכיר את לואיס, ועוד לא התאהב בה. ככה שזה לא ממש מדויק לומר שפתאום הביאו לו "שוקולד משובח יותר" ואז הוא אהב אותו יותר... אה, ו.... קלארק כבר הצליח לאהוב נשים אחרות בנוסף ללאנה, כמו אלישיה, קיילה ואולי אפילו ראיה. יש שיאמרו שיש לו כבר משהו ללויס (ואפשר לראות לכך דוגמא בעונה החמישית במיוחד בפרק "מים" שהוא מקנא לה) חוץ מזה, אם לאנה תמות (וזה כנראה מה שיקרה במוקדם או במאוחר) כבר יישאר לו מקום בלב לאישה אחרת והוא יוכל לפנות אותו ללויס. זה כמו כמו אלמן/ה שגם אם אהב/ה את אשתו/בעלה אהבה גדולה מתחתן אח"כ שוב. זה קיים בחיים.

TheRainMaker

New member
../images/Emo58.gifרוב האהבות הגדולות

התחילו ביחסי חתול-עכבר כמו שיש כרגע בין לויס וקלארק. במיוחד אהבות טלוויזיוניות
.

שום אחר

New member
האהבה שלהם יותר מדיי חזקה

תחשבו על זה במשך 6 עונות הכל נע סביב האהבה שלהם התסריטאים עשו מהאהבה שלהם דבר כל כך אמיתי כל כך טהור כל כך חזק שנידמה שקלארק לא יכול להתאהב במשהי אחרת חוץ מלאנה ובטוח לא בלואיס בסדרה הם ממש סטו ממה ממציאות הקומיקס ויהיה ממש קשה לסטות בחזרה זה יהיה מלאכותי לא אמין ומפגר קיצר בעונה שבע אני מצפה לראות את לאנה בזרועות קלארק לפחות לעוד חצי עונה עד שהיא תמסור את נפשה ל- CW בחזרה ואז יתחילו לממש את הקשר לואיס וקלארק

../images/Emo45.gif

חייבים שיממשו אותה קצת כדי שהיא תרד, וחייבים שתהיה סיבה טובה מאד לשניהם לרצות לMove on. (לעבור הלאה?) אבל חבל שיצור יפה כמו לאנה ימות, עדיף סתם שתלך לעשות חיל רחוק מקלארק.

tiltal0

New member
ובגלל זה...

בטח היוצרים יצטרכו להרוג את לאנה (לא ספוילר אין לי מושג מה יקרה). ואולי קלארק בכלל לא יתגבר על הרגשות שלו ללאנה ובכל זאת יתחתן עם לויס... אי אפשר לדעת נחכה ונראה

sirexrv

New member
תאר לך...

שבפרק הסיום יראו את קלארק מגיע למטרופולים (ב 5 ד האחרונות) ופוגש את לויס (אחרי שכבר למד לאהוב אותה בעונה) וגם עף בסצנת הסיום בעיני סוף מושלם לסדרה... בכלל - איך נראה לכם שיהיה ראוי לסיים את הסדרה??

c a r n y

New member
רעיון שלי ../images/Emo3.gif

קלארק יורד מהאוטובוס שמגיע הרגע למטרופוליס עם משקפיים וחליפה. המצלמה עולה ומצלמת את הבניין..(ממשיכה לעלות) עד שמגיעה לסמל של הדיילי פלאנט. אז קלארק נכנס לבניין הדיילי והתמונה משחירה. -סוף- (נסחפתי
)

aerynsun

New member
זה יהיה כל כך עצוב כזה יקרה ../images/Emo7.gif

אבל ממה שאני הבנתי כל עוד יש סמולויל לא יהיה רומן בין קלארק ללויס. רק אחרי שהוא נהפך לסופרמן וזה יהיה כבר לא בסידרה. אז יש עוד שתי עונות עם לאנה וקלארק . אבל בטח לקראת סוף העונה השמינית יפרידו אותם
ולא נראה לי שיהרגו את לאנה. למה תמיד זה להרוג אותה ...שיו! בטח היא תעבור למקום אחר או משהו כזה.

yafufa88

New member
חחחח

אבל נדמה לי שבפתגם הזה התכוונו ל-אם רוצים, ועושים משהו לגבי זה, אין זו אגדה ובמקרה הזה לא נראה לי שלנו, ה"אנשים הקטנים", יש מה לעשות במיוחד (אא"כ נארגן איזו הפגנה/עצומה או משהו חח)

למעלה