סיפורים

uric27

New member
סיפורים

שלום! למישהו יש את "אגדת הצ'יקיבומבומים" ואת "חור התחת"?? תודה [:

לי יש

13. אגדת הצ'קבומבומים או- מדוע יש סימון שבילים? מתוך אגדות אלף לילה ולילה היה הייתה פעם ממלכה ענקית ושמה צ'יקבומבום. הממלכה הייתה בנויה מהמון יצורים קטנים ושמם כמובן היה צ'קבומבומים. לצ'קבומבומים הקטנים היה תחביב מוזר- הם אהבו לעשות מין בשלישיות. רוב היום הם היו עסוקים בתחביב הזה והתרבו במהירות מדהימה. בכדי להבחין בין זכר לנקבה היו צבועים הצ'קבומבומים בצבעים שונים- כל הזכרים בלבן והבנות צבעוניות: אדומות, שחורות, כחולות וירוקות. וכך התבצע הדבר: שני בנים לבנים היו בצדדים ונקבע צבעונית באמצע. וכמו בכל האגדות הטובות, מת המלך הטוב של בממלכה ובמקומו בא מלך אכזר יותר כמובן שהתחביב של הצ'קבומבומים לא מצא חן בעיניו והוא החליט לחסל את הדבר. הוא הוציא כרוזים, הביא ציידים, הוריד גשם חומצי, אבל שום דבר לא עזר- הצ'קבומבומים הסתתרו מתחת לסלעים ולא ויתרו. בצר לו בנה המלך מכבש, הושיב פועל וציווה עליו לעבור בכל הממלכה בכל חור על כל צ'קבומבום העוסק בתפקיד הנלוז..... וכך נמרחו כל הצ'קבומבומים וכל מה שנשאר מהם כיום הם סימוני השבילים, זכר לתחביב שלהם. . חור התחת כאשר סיים הבורא ליצור את האדם, דנו כל איברי הגוף מי צריך להיות הבוס..? המוח הסביר בלהט שמאחר והוא שולט, הוא מוביל את כל האיברים בגוף, הוא צריך להיות הבוס. הרגליים טענו מאחר והן לוקחות את האדם לכל מקום, מן ההיגיון שהן תהינה הבוס. הקיבה הדגישה כי היא זאת שמעכלת את המזון ולכן רצוי מאוד שהיא תהיה הבוס. העיניים הסבירו שהן המועמדות הטובות ביותר, מאחר שבלעדיהן האדם היה עיוור לגמרי. ואז הציע חור התחת את מועמדתו לתפקיד, וכולם פרצו בצחוק גדול. חור התחת נעלב ומתוך עלבון התכווץ לשבוע ימים. ומאז.. המוח נהיה מעורפל... הרגליים רעדו... הקיבה כאבה וסבלה מלחץ.. הידיים נחלשו.. והעיניים פזלו ולא ראו את שלפניהם. לקראת היום השישי, בהחלטה פה אחד הם בחרו את חור התחת למנהל הכללי, כלומר הבוס. וכל זה מסביר שאינך חייב להיות מלפנים, כי זה שמוביל מאחור (החור) יכול לדחוף קדימה.

כחילה

New member
אשכרה ישבת והקלדת את זה עכשיו?

לזה יש לך זמן ולהגיע למרכזית של עפולה אין לך זמן נכון? הולכת "קניות" עם המד"ב? (אההה "אז ככה קוראים לזה היום?"

אתה חשוב שהיא באמת תשב ותקליד אתזה?

היה לפני דיי הרבה זמן שרשור של סיפורים/אגדות/משו.. זה היה לה על המחשב. אל תהיה מצחיק

כחילה

New member
מה אני יהיה אם אני לא יהיה מצחיק?

ככה את לוקחת לי את העבודה(מוטי כותב שטויות ובניו לעתיד בע"מ)? יש לי משפחה לפרנס!

נכון.. צודק..

שכחתי שאתה אומר שטויות, רק שטויות ודבר מלבד שטויות
נו... טעות. טועים. טעינו.

kedeman

New member
תיקון אחד

לצ'יקיבומבומים באמת נראה לכם הגיוני שהזכרים הם הלבנים? בטבע כמו בטבע - הזכרים הם צבעוניים כדי להרשים את הבנות ולכן לכל בן יש שתי בנות (חוץ משביל סוטה ישראל.... אבל זה עניין אחר)

על הסימון שבילים יש גם את האמת..

בשביל ישראל.. אז תחילה רצו לסמן אותו בכחול לבן אבל כבר היה סימון כזה.. ויש משמעות לצבעיםבו.. הסימון בו בניגוד לשבילים אחרים אינו מקביל כלומר אחד מין הצבעים כחול או כתום נימשך יותר מין הצבעים האחרים.. וזה מורה על הכיוון הכללי של השביל. אם הכתום נימשך זה מורה שכיוונו הכללי של השביל מורה דרומה ואם הלבן זה צפונה..

Hollow2

New member
בחיים לא הייתי עונה

למישהו שאומר שילד מחרבן זה נדוש.... \: ת'גרוע.. \: למישהו יש את אגדת המכשפה הירוקה??

למעלה