סיפורים....

like_hell

New member
סיפורים....

היי אנשים הרבה זמן לא נכנסתי... הייתי בפעילות צופית (מחנ``ק)... היי סבבה ישנתי על נחש שכמעט הכיש אותי וההייתי רחוקה מהעולם למשך 5 ימים :( אז מה היה שלא הייתי ...? אאאממממ מישהו ששומע את PINK FLOYD ויכול להמליץ לי על דיסק שאני רוצה לקנות אם הוא טוף או לא טוף קוראים לו THE DARK SIDE OF THE MOON...ניים ספרו משהו!!!

טוף מאוד

הפעם הראשונה ששמעתי אותו לוותה בהמון פיהוקים, אבל שזה לא יטעה אותך, ``דארק סייד אוף דה מון`` הוא באמת דיסק מדהים. פשוט צריך קצת סבלנות. יש לו מין אפקט כזה... מרגיע.

untitled

New member
wish you were here

אמנם יש בו ``רק`` חמישה שירים (בעיקרון ארבעה עם חלק 1 ו2), אבל לא לשכוח שכל שיר זה לא סתם משהו של 4 דקות, זה שיר רציני ואדיר (לדוגמא השיר הראשון shine on you crazy diamon) חוץ מזה גם בIN THE COURT יש רק 5 שירים, והוא אחלה דיסק, ולכן אסור לתת למספר השירים להטעות

untitled

New member
אה סליחה

חשבתי את מתכוונת שאת רוצה לקנות דיסק, ושלא ימליצו לך על dark side בכל אופן כדאי לקנות את wish you were here

epitaph

New member
דבר מצחיק....

טוב לא כל כך...אבל wish you were here יותר ארוך מdark side בדקה שלמה (וקצת:)) למרות שיש בו רק ארבע שירים (וד``א גם את shine on you crazy diamond מחלקים לאיזה תשע קטעים...) -עדי-

like_hell

New member
תודה אנשים יש עוד המלצות את יודעים.

דיסק שלהם עולה 90 ומעלה... אני רוצה עגיל בשפה.... אני יסתיר מההורים שלי אמרו לי ש דארק זה דיסק ממש טוף שלהם.... מישהו שומע מלודי?.....

untitled

New member
11 קטעים אני חושב

ולא אמרתי שדרק סיד וא אלבום רע, פשוט התבלבלתי חשבתי שהיא רוצה המלצה לאלבום אחר מהדרק סיד (בכל זאת, כולם מכירים בעיקר אותו ולא אחרים של פינק פלויד) ולדעתי האישית, ויש יו וור היר (אוי זה גרע בעברית...) יותר טוב

Zipadidoda

New member
לגביי הצופים את מכיר את...

מכיר מישהי שקראו לה דניאל? מירושליים? היא גם הייתה אני חושב שם...

like_hell

New member
כמה שירים ויש ואם אתם מכירים...

חנות שמוכרים שם דיסקים של פינק פלויד בפחות מ 90 שקל אולי יד שניה .... אני לא מסוגלת לקנות עכשיו דיסק ב 90 שקל כי אני רוצה עוד דיסקים של אנשים אחרים אז אתם מכירים ?

למעלה