סיפורים

אני מסכימה איתך

שלהסתובב במצעד הגאווה בת"א חצי עירומים ולרקוד מיוזעים לצלילי אומצה-אומצה זה לירות לעצמינו כדור ברגל. איך זה קשור לתת קטגוריות באתר סיפורים? למה, באתר במה חדשה אי אפשר למצוא כל מני סיפורים הזויים כאלה?

oshkoshi

New member
איש באמונתו

אני מניחה שלכל אחד יש את הגבולות שלו. ושוב השאלה היא מהו הגבול? ולא תמיד ניתן להסביר את זה בחופש הביטוי.(לעניות דעתי.) אני לא אפסיק לקרוא את הסיפורים שמדברים אליי. ואין ספק שלא אקרא את הסיפורים שלא מדברים אליי. אשמח לעוד סיפורים נפלאים.

irisgov

New member
זה לא עניין של טעם וריח

בואי נקרא לילד בשמו - גילוי עריות ואונס, שתי עברות פליליות במדינת ישראל ובכל מדינה מתוקנת בעולם. לאחרונה נעצרו לא מעט אנשים בגין הורדת חומרים פדופילים למחשב, גם כאלו שאין להם שום עברה מעשית בתחום. אם את מחפשת השוואה זו נראית לי ראויה יותר מאשר זוועות מלחמת העולם השניה ושירת ימי הביניים. יש הבדל מהותי בין כתיבה אירוטית לכתיבה על גילוי עריות ואונס. וטוב שכך. טענת חופש הביטוי לא מחזיקה כאן מים.

"גנבתי" אותו

מנציגת שירות ממורמרת (והיו לה את כל הסיבות שבעולם לכך) שכתבה מניפסט מאוד עצוב ומאוד משעשע על יחסם של לקוחות ישראלים לנציגי שירות.

oshkoshi

New member
סיפורים

שלום לכולם אני רוצה לשתף אתכן בדילמה. אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים ,סיפורים ברשת. ואני נכנסת הרבה פעמים לאתר מסויים שיש לו קטגוריית סיפורים. והסיפורים מחולקים לתתי קטגוריות. כמו: אהבת אישה לאישה,אהבת גבר לגבר, ארוטיקה נשית וכו' אבל.... יש שם שתי קטגוריות שממש מכעיסות אותי. 1. מין במשפחה 2. מין בכפייה. אז נכון שאני לא חייבת לקרוא את הסיפורים האלו(ובאמת אחרי תחילת סיפור הפסקתי לאלתר לקרוא אותם..) ונכון שכל אחד יכול לחבר סיפור על כל נושא שירצה.והבחירה היא של הקורא האם לקרוא או לא. אבל השאלה שלי היא למה?!?!?! למה דווקא באתר של הקהילה יש סיפורים על מין בכפייה ומין במשפחה?!?!?! הרי כולם יסכימו שהדברים האלו לא בדיוק לחם חוקינו. ואני בטוחה שרוב הנשים כאן יסכימו איתי. הרי אנחנו תמיד נלחמות על כך שהקהילה לא שונה משאר האנשים ,ואנחנו כמו כולם. אז למה נושאים אלו מופיעים דווקא אצלנו?!?! למה בYNET,נענע,וואלה או כל אתר אחר איו סיפורים כאלו??! ואני בטוחה שאם היו מיד היתה דרישה להוריד אותם אותי זה קצת מכעיס. קצת הרבה מה דעתכן?

האתר הזה קיים כבר שמונה שנים

נראה לי קצת הזוי שנזכרת דווקא עכשיו... בכל אופן, אני מניחה שזו תת קטגוריה של סיפורים אירוטיים או משהו כזה. והרי לכל ז'אנר יקומו מתנגדים. וגם ללהט"בים באופן כללי יש מתנגדים, ואם יש כתבות בוואינט, יש טוקבקיסטים עצבניים שיטענו שאנחנו תועבה ושאין לנו זכות קיום. אז מה, גם אותנו יורידו? כנראה שהקטגוריות האלו מעניינות אנשים, וגוגיי (שהוא "אבא" של אתר סיפורים) מקדש את חופש הביטוי. וטוב שכך. הסיפורים האלה לא אמורים לפגוע באף אחד, וכמו שאמרת יפה, אם לא מתאים לך - אל תקראי. אני בטוחה שאם הקטגוריות יורדו מהאתר, יהיו מי שיזדעמו על כך. אז מי יותר צודק?

כתיבה על גילוי עריות ואונס נהוגה גם אצל

הסטרייטים. יש מספיק סרטים זוכי אוסקר שמבוססים על ספרים העוסקים באונס ובגילוי עריות. זה נושא שמעסיק את כולם. אני לא רואה בזה פסול. להפך. מעולם לא קראתי באתר הזה ואיני מכירה אותו בכלל, אבל סיפורים על אונס וגילי עריות יכולים להיות גם סיפורים על בסיס חוויה אמיתית קשה ואולי אפילו יוכלו מאוד לעניין.

למעלה