סיפורים שלכם על הראלי!

לאב יו באק../images/Emo99.gif

אנד יו נוו ד'אט

מההההה?? ../images/Emo60.gif

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!! גם אני רוצה!!!
איזו אמא גאונה!! איך היא הצליחה להגיע אליו בכלל??

חחחח ../images/Emo9.gif ו..

עאלק' אמא גאונה...בבעעע... חוץ מזה שהיא הפגישה אותי עם הראלי--|>כלום לא טוב אצלה...פפח עאלקק' גאונההה...

ayaliar

Well-known member
אני הייתי בהופעה של ריקי גל

והיא ארחה אותו ל-3 שירים. אחרי ההופעה נכנסנו מאחורי הקלעים וישבנו איתו בערך שעה. הוא היה הכי מקסים בעולם והתעקש להכיר לנו את המשפחה שלו ודיבר איתנו על המון דברים

איה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

(זאת לי בכינוי אחר
) אני לא הייתי בהופעה שלו עם ריקי גל, אבל ראיתי באינטרנט (תודות לפורום הרישמי!) את "אמא".. דואט מהמם!! הקול שלו שם פשוט המיס אותי לגמריי.. ואיזה חמוד הוא שהוא הכיר לכם את המשפחה שלו חח

ayaliar

Well-known member
מדהים

אני הולכת שוב השבוע. מקווה שיהיה טוב כמו פעם קודמת

וואי איזה כיף.. ../images/Emo60.gif

ותגידי איך ראית את הראל? פשוט נכנסת מאחורי הקלעים או שמדובר בפרוטקציות?
ואמרת שפגשת אותו שוב, לא? מתי זה היה?

charmingirl

New member
זה היה שנה שעברה, ב18.6

הראל למד בביה"ס שלי, כן כן אני לומדת בגלילי בכפ"ס. בגלל שהמנהל של מגמת מוזיקה בקשר טוב איתו,הוא בא למסיבת סיום של כל הביה"ס בחוף טנטורה (חוף דור). וניגשתי אליו, ביקשתי תמונה, איחלתי לו בהצלחה וביררתי כמה פרטים על אמא שלו, שכן זו אכן היא. היא הייתה הגננת שלי
. מה הוא עשה? היה נראה כמו אחד מאיתנו, עם תיק ביה"ס שכזה. חמדמד למדי,כהרגלו. אה כן וגם חגית נדרי הייתה, היה לי קצת קשה לזהות אותה אז אמרתי לחברות שלי "למה ההיא נדחפת לכל תמונה?" לקח לי זמן להבין שזאת היא. היא יפהפיה!

הסיפור העלוב שלי... ../images/Emo10.gif

זה היה בפסטיגל... הלכתי עם חברה שלי, וכל השירים, שהיו מהממים באמת, פשוט לא עניינו אותי. למה? כי אני רציתי לעוף.... תרתי משמע
ואז הוא עלה, והלב שלי החסיר פעימה, פשוט ככה... ואוקיי, אתן כבר מכירות את ההמשך, הקטע הוא, בסוף, אחרי שהילדה המעצבנת התעוררה, הוא עלה לבמה עם מויאלוש, והיה שם את עוגי, והם ירדו איתו או משהו, והראלי- הוא פתח את החולצה.... הוא עלה לבמה עם חזה חשוף.... פשוט נמסתי... וזהו
נו מייטינג, נדה

הסיפור שלי ../images/Emo27.gif

אני והמשפחה שלי נסענו לכבוד הבת מצווה שלי לאילת. והלכנו לטיילת, וההורים שלי ואחותי הקטנה מתקדמים ואני ואחותי הגדולה הולכות ביחד ומסתכלות על דברים. ופתאום אחותי עוצרת ואומרת: "דוה, תעצרי, זה הראל סקעת!" ואנחנו מתחילות להתווכח: "לא, זה לא הוא", "כן, זה כן הוא". ואז אנחנו שומעות את הקול שלו (הוא דיבר בטלפון) ואנחנו עומדות להתעלף.... ואז הלכנו ככה רגיל עד לפינה והרבצנו אח"כ ריצה להורים שלי ולאחותי הקטנה ואמרנו הם: "הראל סקעת, פה, בטיילת! אעאעאעאע" ואז עצרנו שם, והסתכלנו עליו, ואחותי ואמא שלי הלכו אליו ואני עמדתי לידן והוא דיבר איתנו ונישק את אחותי הקטנה!!! הוא כזה חמוד ומושלם... אעאעאעאע

וביום שישי (הזה...)

אני אפגוש אותו שוב, כי הוא מופיע בבת מצווה של חברה שלי!!!!!
(על סקעת, לא על חברה שלי... חחח) הוא כזה מושלםםםםםםםםם...

הסיפור שלי

כל יום שישי אני הולכת לסבתא שלי עם כל המשפחה(בני דודים/דודים וכ'ו
) גם בת דודה שלי מעריצה את הראל פי כמה יותר ממני אפילו
) פתאום דודה שלי מתקשרת אליה ואומרת לה"ליאור,אני עכשיו בחנד'לה(זה מין בית קפה כזה)והראל פה,הוא יושב ממש לידי" אני וליאור היינו בשוק,לא רצינו ללכת,לא הייתה לנו מצלמה,לא היה לנו איך להגיע וממש היינו בלחץ
ואז נרגענו,נשמנו עמוק,דודה שלי(אחת אחרת
)אמרה לנו שיש לה מצלמה ודוד שלי אמר שהוא יכול לקחת אותנו אם אנחנו רוצות.. עפנו לאוטו וכל הדרך היינו חצי מעולפות
ואז הגענו..ולא רצינו להיכנס כדי לא להפריע
אז חיכני איזה שעה וחצי בחוץ ואז הוא יצאאאא ובא אלינווהצטלמנו והוא היה הכי מושלם בעולם
ואז התגשם לי החלום

למעלה