סיפורים שלכם על הראלי!

ronchok1

New member
סיפורים שלכם על הראלי!

איך פגשתם אותו? דיברתם איתו? איך הוא היה? דברים שהוא עשה... וכו'...

ronchok1

New member
אני מתחילה

אז ככה... הייתי בהופעה שלו באיזשהו קיבוץ והוא היה על הבמה, מול הבמה היה כביש ואחריו היה דשא ענקי שכל הקהל ישב עליו וגם אני קיצר,אני ועוד 2 חברות שלי כזה היינו על הדשא ורצינו להתקרב בשביל לצלם אותו אז ישבנו על הכביש וכל פעם זזנו טיפה קדימה והוא כל הזמן הסתכל עלינו!!!!!!!!!!!!! ואז כזה הוא אמר "את השיר הזה אני מקדיש לכל הילדים שנמצאים פה" (עודני ילד) ואז לפני שהוא התחיל להשיר הוא אמר (בזמן שהוא הסתכל עלינו) "אתם יכולים להתקרב אני לא נושך"!!!!!!! ואז ישר רצנו אליו ועמדתי סנטימטר ממנו וגם הבמה הייתה נורא נמוכה, ואז כזה הוא הושיט את היד שלו והחזיק את היד שלייייייי!!!!!!!!11 יאווווווו הוא כל כך מושלם!

איזה ממי../images/Emo70.gif

כיף לך

LillipooT

New member
אלוהים.. ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

איזה בנאדם מדהים הוא! לצערי עוד לא יצא לי לפגוש אותו.. אבל אני לא אוותר! אינ פשוט חייבת

../images/Emo39.gif יווווווו...

איזה כייף לך.... יו... איזה מושלם זה... אני מתארת לעצמי אותו אומר את זההה...........

../images/Emo39.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אההההה.. ו... גם אני לצערי הרב לא פגשתי אותוו
אבל..... אסור לאבד תקווה....

לא פגשתי אותו אבל...

בהופעה של כוכב נולד 2 אז עמדתי די לייד הבמה וקראתי לו ואז כזה הוא הסתכל עלי ועשה לי שלום ואת החיוך המתוק שלו עם הגומות
ובפסטיגל הכנתי לו שלט ענקי והרמתי אותו בדיוק כשהוא עף ואז הוא הסתכל אליי וחייך
כל ההסחבות הזאת הייתה שווה אם היא גרמה לו לחייך

LillipooT

New member
אוי הגומות! ../images/Emo60.gif

אין על הגומות שלו
ובכלל על הפה שלו חח בקליפ של "חלומות מתגשמים" יש כל הזמן קלוזאפים על הפה שלו! פשוט למות מהשלמות!

טוףף שליי../images/Emo70.gif

אממ אמא שלי עשתה לי הפתעה ביומולדת לפגוש אותו...נסעתי לרמת גן ופתאום הוא בא כזה..היה מדהים
פשוט מדהיםם
בטח שדיברתי איתו חיחיחי..כי כאילו הוא בא ב=ש=ב=י=ל=י
ובזכותו הלכתי לפגוש את כל כוכבי הפסטיגגגגללל
כאילו כמעט כולם...את רן, רוני,מויאל, נינט ואגם חחח..המעניינים... אמ אני לא אתחיל לפרטט כל מיניי דברים מתוקים שהוא עשה..כי זה לא ייגמרר
אני אספר רק אחד: איפה שפגשנו את כולם, זה היה לפני שהם נסעו באיזה מיניבוס לאיזשהוא מקום..אז
הראלי
עלה על המיניבוס הזה ואז לפני שהלכנו הוא ירדדד רק בשבילנו והוא בא וחיבקק אותיי ואמר לי כזה:"מזל טוב מאמו'ש, מקווה שהצלחנו להגשים לך חלום" גגאדדד
היה מדהיםםם
הייתי איתו שעה ו-10 דקותתת
חחח עם הפסקה קטנה באמצע..כאילו מרמת גן איפה שפגשתי אותו לבד עד תל אביב איפה שפגשנו את כולם... קיצר, הבנאדם מ=ו=ש=ל=ם ברמותתתת
מי קרא הכל

מממהההה?שעה ו10 דקותת?!?!?!

ייאאא איזה כיףף לךך איזה מושלם הוא אבל מה עשיתם כל כך הרבה זמן?חחחחחח

חחחחח ברמת גן הייתי איתו רבע שעה...

ובתל אביב...זה היה עם כולם..אז היה מה לעשותתת...
חיחייחי..

למעלה