סיפורים על הירקון

סיפורים על הירקון

הירקון קשור בחייכם? יש לכם סיפור הפרטי השזור בירקון? זיכרון משמעותי? אירוע יוצא דופן? מקרה שקרה ונחרט? אולי רומנטי? קומי? אפל? משמח או מצער? אולי היסטורי? אולי זכרון משנות החמישים? אולי משנים אחרות?

"יום אחד אני מכיר בחורה שבאה לכאן מהולנד. והיא אומרת לי אולי סוף-סוף נראה את הנהר שאתה כל כך מדבר עליו. ואנחנו נוסעים בקו 4, והולכים כמה צעדים ברגל, ואז היא מסתכלת עלי כמו שאנתרופולוג מסתכל על יליד ואומרת לי: 'אתה רוצה להגיד, שלשלולית הזאת, קראת נהר?' ואני מרגיש נורא ברגע הזה, אני מרגיש שלקחו את הסיפור הכי גדול של הילדות שלי, לקחו את הנהר והפכו אותו לשלולית. ואז היא מרימה מעט את הראש, מסתכלת על הגשר ואומרת לי: 'רוני, אני בחיים בחיים בחיים', שלוש פעמים בחיים, 'לא ראיתי גשר כל כך גדול מעל תעלת ביוב'." רוני סומק

"פתלתל" הוא סרט טבע-חברתי, שיוצא למסע בזמן ולאורכם של 28 הקילומטרים של הירקון.
סיפורו ותהפוכותיו, הם השתקפות היחס שלנו לארץ הזו, ולטבע שלה.

הירקון הוא אנשים, הירקון הוא חלומות, הירקון הוא מיתוסים, הירקון הוא אסונות. הירקון הוא הכל.
הזכרונות הפרטיים שלנו הם גם הזיכרונות הקולקטיבים שלנו. ולכן, אם יש לכם סיפור אישי לספר לי, אשמח אם תכתבו לי בשלוש שורות ואצור קשר (ללא צילום).
אבי
[email protected]

אגל ט ל

New member
שתי טרגדיות התרחשו בירקון

בשנים האחרונות...
האחת - הגשרון שקרס (מכביה) ואיתו - האוסטרלים...
והטרגדיה שקושרת את שמו לילדה המדהימה והתמימה, רוז פיזם ז'ל...

גאיה ק

New member
יסמין פיינגולד

החותרת שטבעה
ואף אחד למעט אבי טיובין
לא העז להכנס אליו
כדי להצילה

סיפורי ירקון

כן, אלה סיפורים ומקרים ידועים ... אני מחפש סיפורים או חוויות אישיים מכל אופי ... מוזמנים לשלוח למייל

סרט על הירקון...

הסיפורים ניועדים להיות בסרט, הראיון עצמו הוא ללא צילום רק ראיון סאונד סביב הסיפור עצמו.. מוזמנת לשלוח לי תקציר של הסיפור שלך,אם יש לך.. למייל ... [email protected]

מיקאלה1

New member
יש לי המון סיפורים על הירקן שלי

כואב לי שאתה מדברים כך על הירקון

לפי התגובות המזלזלות רואים שאתם מהפריפריה
כמי שעבר את תקופת הנעורים שלו וגר בבן יהודה 240 מרחק יריקה מהירקון הנשיקה הראשונה שלי הייתה על הירקון זה היה עם קרפיון של ח\צי קילו שהצלחתי לדוג לפני שהמליחו ולכלכו אותו וגלידה מונטנה הגלידה הכי טעימה בעולם בגני התערוכה הישנים
וסירות העץ עם שני המשוטים איזה מיזמוזים הלכו שם על הסירה מתחת לאקליפטוסים גם ביום אפשר היה להתחבא מתחת לענפים והיו שם רשתות שבקה שהיו מורידים עם מנוף למים מחר אני אולי אצייר איך זה היה נראה אם תבוא פנייה ממי שהתחיל את השרשור
באיזה שהוא שלב פגשתי את אברהמל בונה ומשכיר הסירות באילת
הוא בא לפתוח סניף בונציה האגם ליד מלון שבא זה הוא אלה היו 30 שורות על נוסטלגיה לפני שאני הולך לישון

מיקאלה1

New member
סניור יופי של נוסטלגיה

אני כתבתי בהומור נזכרתי בירקן שלי.
הירקון הוא מקום קסום עם אגם גדול סירות פאדלים, משפחות משפחות חברים שעושים פיקניקים ומנגלים על כרי הדשא הנרחבים, וממול הלונה פארק. גני התערוכה. הזכרונות שלי כשהילדים שלי היו קטנים והיינו הולכים איתם לשם.

פידליטי

New member
סניור, הנשיקה הראשונה שלי היתה

עם עלם חמודות, אבל הרגישה כמו נשיקה עם קרפיון..

שמעתי על מקרה שדייג

שמעתי על מקרה שדייג חובב עשה את תרגיל הנשיקה עם דג
והדג החליק לו מהיד וניתקע לו בגרון וביגלל מיבנה הקוצים אי אפשר היה לשלוף
אותו החוצה והבן אדם נחנק למוות המוות הכי מטופש שאפשר לחשוב

Ron W

New member
ממש.. ביחס למאושפזים הסיעודיים

מזעזעת התוכנית אמש והשלכותיה על כל אחד..
לפחות שרהל'ה יצאה בהצהרה שיש לתקן ומייד

למעלה