סיפורים סיפורים...

רולדההה

New member
נחשו מה??? פרק 15!!!!

תהנו......... פרק 15: כעבור בערך שעה של רכיבה מאומצת על שביל באמצע היער כשנחיל של מה שנראה כמו היתושים הכי גדולים שראיתי בחיים בעקבותיי, התחיל להימאס לי. "זהו זה, נשבר לי!" אמרתי ברוגזה. הידקתי את המושכות, דופקת בסוסי השחור בקרסוליי, תוך לחישה של מה שנשמע היה כ: "רוץ, בן זונה! או שאני שוברת לך את המפרקת!" הסוס שלי התחיל לדהור, חוצה את השביל במהירות, ואני יושבת על גבו, נהנית מכל רגע. "סוף סוף, קצת כיף!" אמרתי, מורידה את הכתר מראשי ומחזיקה אותו בידי כדי שלא ישבר. תוך כמה דקות אורלוק השיג אותי, תופס את המושכות של הסוס שלי ועוצר אותו. החיוך הגדול שעל פניי עומעם רק במקצת כשראיתי את הבעת החימה ששפוכה על פניו. "את-יכולת-לשבור-את-המפרקת!" הוא אמר, מתנשף. "אוי נו מה איתך? אל תהייה כזה כבד!" אמרתי בחיקוי די מוצלח של הפרחות מהכיתה שלי. זה לא עבד עליו. עד שהגענו הוא החזיק את המושכות של הסוס שלי בידיו, מכריח אותו ללכת בשלווה. לאחר כעשר דקות ראינו משהו שנראה כמו עיר בנויה אבן. עיר גדולה מאוד. אורלוק הוביל אותי בבטחה דרך רחובות העיר. מסביבי עמדו אנשים שהביטו בי ובאורלוק והתלחשו בינהם. אישה אחת זרקה לעבר הסוסים שלנו זר פרחים. הבטתי באנשים שנראו שמחים מאוד. מעניין למה הם כל כך שמחים? חשבתי. לאחר בערך חמש דקות של רכיבה דרך ההמון ופיזור חיוכים מבוישים לעברו הגענו למה שנראה כמו ארמון. משני צידי השביל שהוביל לחצר חיכו עוד אנשים, לבושים בבגדים מפוארים וחגיגיים למראה. בסוף השביל, על מדרגות שיש, עמדו זוג אנשים מלכותיים, על ראשיהם נחו כתרים. הגבר הגבוה היה בעל שער לבן וזקן ארוך וחזות גאה במיוחד, עיניו כחולות אפורות כשל אורלוק, לבוש טוגה ארוכה ולבנה. האישה לבשה מין שמלה ארוכה ויפה, אדומה כדם. שערה השחור הארוך (משם אורלוק לקח את השער שלו! חייכתי לעצמי) היה פזור על כתפייה והיא הייתה יפה מאוד. היה בה מין יופי פראי, כזה שלא ניתן לשבירה, כמו של אורלוק. כאשר הבחינו בבנם, הם חייכו, ואימו של אורלוק, המלכה נרליאה, אחזה בשולי שמלתה ורצה אלינו, חונקת את בנה הנבוך בחיבוק חזק, ואז, למרבה ההפתעה, גם אותי. "את כל כך יפה!" היא אמרה ברגש, מובילה אותי ואת אורלוק במעלה השביל. "את בוודאי תצילי אותנו." היא אמרה לבעלה יותר מאשר לי. "וכבר התחלנו לתכנן את החתונה ו..." עצרתי. "איזו חתונה?" שאלתי בחשש. "אוי, אורלוק! אל תגיד לי שלא סיפרת לה!" היא אמרה בתוכחה אל בנה. "סיפרת לי מה?" שאלתי בפחד הולך ומתגבר. "התחלנו לתכנן את החתונה שלכם! יקירתי." היא אמרה בקול נרגש. הדם אזל מפניי. נשכתי את שפתי התחתונה ואמרתי "אני לא מתחתנת איתו." אורלוק נראה כאילו היה מוותר על כל ממלכתו, בעצם ממלכתי, תמורת הזכות לא להיות שם. אביו של אורלוק הדף את כולנו לתוך הארמון, סוגר את הדלתות בחוזקה. "אני לא מתחתנת איתו!" צעקתי בגועל. אימו של אורלוק נראתה כאילו היא הולכת לבכות. "גם אני לא מאושר מהרעיון הזה!" אמר אורלוק בכעס. "למה שלא תתחתני איתו? את הנסיכה האמיתית, הוא הנסיך, אתם מתאימים, הכל בינכם מושלם!" אמר אביו של אורלוק. "חוץ מהעובדה שאנחנו לא סובלים אחד את השני!" אמרתי בכעס. אורלוק הביט בי במבט מאשים. "אל תסתכל עלי ככה, אתה שומע?" צעקתי עליו. "אני בת שש עשרה, אני צעירה מכדי להתחתן ואני שונאת אותך!" אימו של אורלוק פרצה בבכי. באותו רגע פשוט שנאתי את אורלוק, שנאה טהורה ופשוטה, ללא משיכה וללא האפשרות לסלוח. שנאתי אותו ואת הוריו על כך שהעמידו אותי בניסיון. זרקתי את הכתר שלי על הרצפה, מפזרת את שערי הפרוע במילא, עיניי מתמלאות דמעות. פתחתי את הדלתות בבעיטה ורצתי במורד השביל, מעבירה מבט מרפרף על הקהל ההמום. אורלוק רץ אחריי. תפסתי את המושכות של הסוס שלי, שבאותו הזמן רעה להנאתו במה שנראה כמו ערוגות פרחים אכולות למחצה, ועליתי על גבו במהירות, מצליפה בו ובועטת בו ברגלי. הסוס פתח בדהירה מהירה. מאחורי שמעתי את אורלוק זועק "עצרי! עצרי!" לא היה לי אכפת. צעקותיו נענו בתנועת אצבע גסה. "לך לעזאזל אורלוק, וקח את המשפחה שלך איתך!" בתוך ים של שער פרוע שהפריע לי לראות, עיניים מלאות דמעות, נתקעת ונשרטת מענפים טועים, דוהרת כמו שדה. הרגשתי את טעמו המתכתי של הדם בפי, ולא היה לי אכפת. לפתע התעקמה רגלי בתוך הארכובה ונאלצתי לבצע קפיצת חירום. ביצעתי את הקפיצה לא טוב, נוחתת על קרסול ימין כשקול קראק לא נעים נשמע. נהדר! זה מה שאני צריכה! לשבור את הקרסול באמצע יער, כשאני תקועה עם הבן אדם השני הכי שנוא עליי (הראשון הייתה המורה שלי למתמטיקה) צרחתי מכאב, מלווה את הצרחות בכמה קללות מאוד לא סימפטיות בדבר עיסוקיה של אימו של אלוהים. אורלוק עצר את סוסו, קפץ ממנו ורץ אליי. "את בסדר?!" הוא שאל, פרצופו חיוור. "אני נראית לך בסדר?" שאלתי אותו בבכי, מסיטה קצוות שער טורדנית מעיניי. אורלוק ניגש, נכון להרים אותי בידיו ולשים אותי על הסוס. השתחררתי מאחיזתו והתרוממתי במאמץ רב על רגליי, מחבקת גזע עץ רחב כדי לא ליפול. התחלתי לפסוע במאמץ, בוכה ומתאמצת להסוות את אנחות הכאב שלי. לאחר כמה מטרים כאובים במיוחד נפלתי על הקרקע בחוסר אונים, מוחה את דמעותיי. בלי מילים אורלוק בא והרים אותה בידיו, מעלה אותה על הסוס השחור שוב בעדינות. הוא טיפס מאחוריה, כורך את ידיו סביבה ומחזיק במושכות, מדרבן את הסוס. "את באמת לא רוצה להתחתן איתי?" שאל בשקט לאחר כמה דקות שקטות של רכיבה. "אני בת שש עשרה. אני לא רוצה להתחתן כרגע עם אף אחד, בטח שלא איתך" אמרתי בשקט, מעט מופתעת שהוא בכלל טרח לשאול מה דעתי. "כאן נהוג שבנות מתחתנות בגיל שש עשרה, אפילו מוקדם יותר." הוא אמר כהערת אגב. "אתה לא צריך לתרץ לי את ההחלטה של ההורים שלך, אתה יודע." אמרתי בשקט. אורלוק שתק. הנחתי לו, משעינה את ראשי העייף על כתפיו. "אתה בכלל לא רוצה להתחתן, נכון?" שאלתי לאחר מחשבה. "לא היה לי שום חלק בתהליך קבלת ההחלטות המפגר הזה." הוא אמר, עדיין לא עונה לי על השאלה, אבל לא הטרדתי אותו יותר בשאלות, הייתי עסוקה מדי בלרטון על המצב העגום של הקרסול שלי. "ראבק! אני שונאת להרגיש כל כך חסרת אונים!" צעקתי, מפחידה כמה ינשופים שנמנמו על ענפיי העצים. אורלוק התעלם מצרחות הכאב שלה, מכוון את הסוס לעבר הבית שנראה כבר באופק. כנראה שנפטה לא התעלמה מהצרחות של ליאנה, כי כעבור דקה היא הופיעה, פותחת את הדלתות הכבדות ועל פנייה הבעת דאגה וכתם גדול של תה. אורלוק קפץ מהסוס ותפס את ליאנה, נושא אותה בזרועותיו לעבר הבית. "מה קרה?" שאלה נפטה. "סוס...כועסת...רגל...אאוץ." אמרתי בקול חנוק. "היא שברה את הקרסול." אמר אורלוק באדישות. הנהנתי, הבעה מעוררת רחמים במיוחד שפוכה על פניי. "תביא אותה למעלה." אמרה נפטה. בחנתי את עצמי. שער פרוע עם עלים בתוכו, פנים רטובים מדמעות, שמלה קרועה, והקרסול שלי כבר התחיל להתנפח. אורלוק נשא אותה לחדר וזרק אותה על המיטה. "אאוץ!" צעקתי. "לך לעזאזל!" קראתי מאחוריו כאשר הסיט את ווילון ויצא מהחדר. אחרי כמה שניות נכנסה לחדר נפטה, בידיה קערה ואבקה ומים. היא שפכה את האבקה לתוך המים, מערבבת אותה, עד שנוצרה עיסה דביקה שחששתי שאני אצטרך לבלוע. נפטה התקרבה אליי, והתחילה למרוח את הקרסול שלי בחומר הדביק. צרחתי מכאבים, מתחננת שתפסיק. כעבור כמה מריחות וכמה מילות קסם התחלתי להרגיש יותר טוב. הרבה יותר טוב. נפטה מלמלה עוד כמה מילים והקרסול התרפא לגמרי. נשכבתי על המיטה בעייפות, אפילו לא טורחת להחליף לפיג'מה, ונרדמתי.

רולדההה

New member
בשעה טובה ומבורכת, פרק 16!!!

כולם לצרוח משמחה!!!! סתם.....בקשה..... פרק 16: כאשר התעוררתי היה כבר בוקר. פקחתי את עיניי ופיהקתי ומצאתי את נפטה יושבת לידי. "איך את מרגישה?" "את לא באמת רוצה לדעת..." אמרתי בסתמיות. "אתם צריכים לצאת היום." היא אמרה בפשטות, קמה ויצאה מהחדר. "מרד" (חרא בצרפתית) התהפכתי, מתחפרת מתחת לכרית כמו ילדה קטנה. "מישהי התעוררה על הצד הלא נכון הבוקר?" שאל קול מלגלג. "לך מפה!" מילמלתי. "אין לי כוח אלייך!" "חבל מאוד" הוא אמר בקול מעוצבן. זרקתי עליו נעל. לא פספסתי. "אני ממש משתפרת, אתה לא חושב?" אורלוק הביט בה בזעם. לעזאזל איתה, כמה שהיא יפה, חשב. אבל האגואיזם שלו לא הניח לו לחשוב על זה. " אני נשבע לך,שאם עוד פעם אחת תזרקי עליי משהו, כרית נעל או חרב או כל דבר אחר, אני אזרוק את המשימה שלנו לעזאזל ואקיים את ההבטחה שלי." קמתי מהמיטה, בראשי מתרקמת תוכנית. "אני מחכה" אמרתי בקול מלגלג. אורלוק התקרב אליי בצעד איטי. "עדיין מחכה" אמרתי בקול משועמם קמעה. אורלוק הרים את ידו לעבר לחיי, ועצר את עצמו באמצע. "לעזאזל איתך! אני לא מסוגל..." הוא רכן לנשק אותה ובפניו הכתה סטירה מצלצלת. חיוך עלה על פניי. "לא ציפית לזה אה?" אמרתי בקול מתוק. אורלוק היה המום. הוא בחיים לא חשב שללי יש מספיק אומץ כדי להכות אותו. החיוך המרוצה והסרקסטי על פניה של לי רק עצבן אותו עוד יותר. הוא תפס את לי בכתפיים, משליך אותה על המיטה. לי נפלה על המיטה, זועמת. אף אחד לא מעיז להרביץ לי! היא בעטה לאורלוק בברך, והוא מצידו, השתנק מכאבים. "ותגיד תודה לכך שיש לי רחמים על הביצים שלך, או שלא היינו רואים לעולם עוד אורלוקים קטנים. לא שזה דבר רעעעעעעעע......." לי נפלה בקול גדול, נחבטת ברצפה. אורלוק שם לה רגל. לי התרוממה מהרצפה, הלכה לעבר השידה ושלפה את חרבה. "בפעם...הבאה שתיגע בי, אני לא אפחד להשתמש בה." אורלוק חייך. "קשוחה אה?" הוא צחק, תופס את לי במותנה וסוחף אותה לנשיקה קצרה. לפתע הוא חש את להב חרבה של לי שורט את זרועו. "הזהרתי אותך." אמרתי בחיוך מרוצה. "ככה את רוצה את זה? אין בעיה." אורלוק שלף את חרבו. הם התחילו להילחם, חובטים אחד בשני ומנסים לעשות כמה שיותר נזק. הם המשיכו בקרב דקות ארוכות, לא מצליחים לגרום נזק ממשי אחד לשני, עד אשר לי צעקה "תראה והצביעה לכיוון הדלת." אורלוק הטיפש הסתובב לעבר הדלת ולי ניצלה את ההזדמנות והעבירה את הלהב של חרבה על בטנו של אורלוק. אורלוק התקפל מכאבים, מעביר את ידו על החתך המדמם. הוא נפל על הרצפה בעוד לי מתכופפת אליו, ספק באדישות ספק בדאגה. "נפטה! נפטה בואי!" צרחתי במלוא גרוני. כעבור פחות מדקה נכנסו נפטה ולוריה לחדר. נפטה רצה ורכנה לצידו של אורלוק בעוד אני מתרוממת בפנים חיוורות, החרב המגואלת בדמו של אורלוק בידי הרועדת. "הוא...עלול למות..." מלמלתי ללא אוויר בריאותי. "הוא לא ימות." אמרה נפטה בזעף. היא דיברה אל אורלוק. "אני ארפא את זה, אבל זה ישאיר צלקת." אורלוק הינהן. נפטה סגרה את הפצע בידיה ומילמלה מספר מילים. הדם הפסיק לנזול. כשראיתי שאורלוק יחיה שמטתי את החרב מידי ורצתי החוצה לעבר החוף. נקראתי מבפנים. התאמנתי בחרב, ואף פעם לא היה אכפת לי מהמוות שלי, אבל לקחת חיים של מישהו אחר? אני לא בטוחה שאני יכולה לעשות את זה. נשארתי ליד המים עוד חצי שעה, כאשר נפטה יצאה מהבית ובאה להגיד לי שאני ואורלוק צריכים לצאת. "הוא יהיה בסדר?" שאלתי באדישות. חשבתי על זה במשך השעה, ולא נראה לי שאכפת יהיה לי להרוג את קאיטון הזה, או את אורלוק. עליתי לחדר, לא מופתעת לראות את אורלוק אורז. בעצם, אורז זו לא בדיוק המילה הנכונה. אורלוק עמד וזרק דברים לתוך תיק מטיילים גדול שכנראה הובא מהזמן שלי. בלי הרבה מילים התחלתי לדחוס גם אני את הדברים שלי לתיק אחר שהושען על המיטה.

Galadriel 3000

New member
../images/Emo26.gifפרק 3 לסיפורי!../images/Emo36.gif

סוף סוף... (מעניין אם מישהו באמת ציפה לזה...) סורי שלא נצל"שתי... פשוט היה חסר שרשור סיפור. פרק 3 התעוררתי עם זריחת השמש. הרגשתי איך שאריות הפרווה האחרונות נמוגו מעליי. הסתכלתי מסביב, וראיתי שערימת הבשר שבקצה החדר נעלמה. לא יגעתי מתי עלה הירח לבסוף, או כמה זמן ישנתי עד שחיסלתי את ארוחת הלילה שלי. גיששתי אחרי המפתחות, ופתחתי את דלת השירותים. האור הרב שחדר לשם לפתע סנוור אותי. לקחתי את בגדי, התלבשתי ויצאתי משם. הלכתי למטבח; אמא ישבה שם. ציפיתי לראות אותה שם. "בוקר טוב אמא!" אמרתי בשמחה, כאילו כלום לא קרה; כאילו הפיכתי ליצור שעיר, עם שיניים ענקיות, שניזון מדברים מדממים, היא משהו שיגרתי לגמרי. למען האמת, היא הייתה משהו שיגרתי לגמרי. "בוקר טוב נועוש," אמרה אמא, "איך עבר עלייך הלילה?" סיפרתי לה איך חיכיתי לשינוי שבושש לבוא, ואיך נרדמתי לבסוף. "כן, הירח יכול לעלות מאוחר לפעמים..." היא אמרה, "מזלך שלא נתקלת בזה עד היום." ***** שלושת הלילות (והימים) הבאים עברו כשורה (כלומר, כשורה ללילות- וימי- ירח מלא), וכך נגמרו חמשת לילות- השהייה- בשירותים החודשיים. עברו ימים, עברו לילות, והגיע יום חמישי. יעל ואני היינו שב בדרך לבית הספר, כשהיא הזכירה בדיוק את מה שחשבתי עליו באותו רגע: "מחר יום שישי; נראה לך שהוא יזכור?" "אין לי מושג." אמרתי. "טוב, נחיה ונראה." הגענו לבית הספר בשמונה ועשרה, וענינו עד לקומה של הכיתה; שם הבחנתי ביואב, שעבר לידינו במהירות. הוא התעלם ממני לגמרי. "כמה נחמד מצידו," רטנתי, "מה הוא מפחד, שאני אנשך אותו?" בדיוק אז קלטתי את יעל מתגלגלת מצחוק לידי. בין התקף- צחוק אחד למשנהו, היא הצליחה לפלוט- "את יכולה..." הסתכלתי עליה כאילו שהיא כרגע נפלה עליי מהירח. "חה." סיכמתי. הגיע סוף סוף שיעור היסטוריה- השיעור השביעי והאחרון, אחרי יום ארוך ומייגע. פתחתי את המחברת וחזרתי לירחים המלאים המרתקים שלי. מדי פעם הוספתי עליהם צללית של זאב נוהם או כף ענקית ושעירה עם ציפורניים שלא יביישו את גודזילה. עשיתי גם קצת "מכתשים" על הירחים המרתקים. עד שהגיע סוף השיעור הדף התמלא ביצירות האומנות שלי. אספתי את התיק והלכתי עם יעל הביתה. ***** יום שישי, לפני שעה אחרונה. כולם מתים מעייפות, מסריחים ומזיעים אחרי שיעור ספורט, יושבים בכיתה, עומדים מול המזגן,או סתם עושים קולות ושרים. אני הייתי מבין אלה ששתו מפחיות הקולה שלהם, וכל העולם ביקש מהם לשתות קצת. שיביאו כסף בעצמם; קמצנים. המורה לתנ"ך הגיעה לכיתה וכולם התיישבו במקומם. הנחתי את פחית הקולה בפינת השולחן והסתובבתי כדי להוציא ספר ומחברת. כשהסתובבתי חזרה הקולה שלי כבר לא הייתה שם. אסור להשאיר פחית קולה ללא השגחה. עכשיו מישהו אחר נהנה ממנה. "טוב נו, במילא זה כמעט נגמר..." מלמלתי. לא רציתי להיגרר לריבים על נושא כל כך טיפשי. פתחתי את המחברת, והתכוונתי לרשום את מה שהמורה הכתיבה, אבל בדיוק אז התגלגל לידי כדור קטן, עשוי מנייר. חיכיתי שהמורה תסתובב והרמתי את הפתק; פתחתי אותו וקראתי: "נועה, לאן את רוצה ללכת היום בערב? ~יואב." חייכתי. הוא זכר. לקחתי עיפרון ורשמתי מתחת לכתוב: "לאן אתה רוצה?" גלגלתי את הפתק לכדור ושלחתי אותו בחזרה אחורה. עקבתי אחריו עם העיניים; הוא עצר בדיוק ליד השולחן של יואב. הסתובבתי בחזרה לשולחן שלי והתחלתי להעתיק מהמחברת של יעל את מה שהיא כתבה. לא עבר זמן רב והפתק התגלגל לידי שוב. "אולי לקולנוע? שמעתי שיצא סרט חדש, משהו על מלחמה של ערפדים באנשי זאב." הלב שלי החסיר פעימה. אנשי זאב? מה לאנשי זאב וערפדים? יש ביניהם לפחות הבדל אחד גדול שאני יודעת עליו- אנשי זאב קיימים; ערפדים- לא. "נשמע בסדר" רשמתי ושלחתי אחורה. עד מהרה חזרה התשובה: "אז לאסוף אותך בתשע?" תשע? סביר. הסתובבתי אליו והרמתי אגודל לאות אישור. הוא חייך. שמרתי את הפתק בקלמר והמשכתי להעתיק מהמחברת של יעל. ~סוף פרק 3~

פששששששששש יפה!!!!!!

כל הכבוד!!!!! המשך ברגע זה!!!! או ש... *אוחזת בחנית של אכילס* סתאאאאםםםםם צוחקים איתך! זה היה באמת ממש יפה.......

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיפה...../images/Emo45.gif

רק שאין דבר כזה אגואיזם, אפשר לקרוא לזה אגו וזהו

Galadriel 3000

New member
אויש איזה טמטום! *לקרוא את זה!!!!*

למה זה עשה כל כך הרבה רווחים?? טוב הנה בלי רווחים: פרק 3 התעוררתי עם זריחת השמש. הרגשתי איך שאריות הפרווה האחרונות נמוגו מעליי. הסתכלתי מסביב, וראיתי שערימת הבשר שבקצה החדר נעלמה. לא יגעתי מתי עלה הירח לבסוף, או כמה זמן ישנתי עד שחיסלתי את ארוחת הלילה שלי. גיששתי אחרי המפתחות, ופתחתי את דלת השירותים. האור הרב שחדר לשם לפתע סנוור אותי. לקחתי את בגדי, התלבשתי ויצאתי משם. הלכתי למטבח; אמא ישבה שם. ציפיתי לראות אותה שם. "בוקר טוב אמא!" אמרתי בשמחה, כאילו כלום לא קרה; כאילו הפיכתי ליצור שעיר, עם שיניים ענקיות, שניזון מדברים מדממים, היא משהו שיגרתי לגמרי. למען האמת, היא הייתה משהו שיגרתי לגמרי. "בוקר טוב נועוש," אמרה אמא, "איך עבר עלייך הלילה?" סיפרתי לה איך חיכיתי לשינוי שבושש לבוא, ואיך נרדמתי לבסוף. "כן, הירח יכול לעלות מאוחר לפעמים..." היא אמרה, "מזלך שלא נתקלת בזה עד היום." ***** שלושת הלילות (והימים) הבאים עברו כשורה (כלומר, כשורה ללילות- וימי- ירח מלא), וכך נגמרו חמשת לילות- השהייה- בשירותים החודשיים. עברו ימים, עברו לילות, והגיע יום חמישי. יעל ואני היינו שוב בדרך לבית הספר, כשהיא הזכירה בדיוק את מה שחשבתי עליו באותו רגע: "מחר יום שישי; נראה לך שהוא יזכור?" "אין לי מושג." אמרתי. "טוב, נחיה ונראה." הגענו לבית הספר בשמונה ועשרה, וענינו עד לקומה של הכיתה; שם הבחנתי ביואב, שעבר לידינו במהירות. הוא התעלם ממני לגמרי. "כמה נחמד מצידו," רטנתי, "מה הוא מפחד, שאני אנשך אותו?" בדיוק אז קלטתי את יעל מתגלגלת מצחוק לידי. בין התקף- צחוק אחד למשנהו, היא הצליחה לפלוט- "את יכולה..." הסתכלתי עליה כאילו שהיא כרגע נפלה עליי מהירח. "חה." סיכמתי. הגיע סוף סוף שיעור היסטוריה- השיעור השביעי והאחרון, אחרי יום ארוך ומייגע. פתחתי את המחברת וחזרתי לירחים המלאים המרתקים שלי. מדי פעם הוספתי עליהם צללית של זאב נוהם או כף ענקית ושעירה עם ציפורניים שלא יביישו את גודזילה. עשיתי גם קצת "מכתשים" על הירחים המרתקים. עד שהגיע סוף השיעור הדף התמלא ביצירות האומנות שלי. אספתי את התיק והלכתי עם יעל הביתה. ***** יום שישי, לפני שעה אחרונה. כולם מתים מעייפות, מסריחים ומזיעים אחרי שיעור ספורט, יושבים בכיתה, עומדים מול המזגן,או סתם עושים קולות ושרים. אני הייתי מבין אלה ששתו מפחיות הקולה שלהם, וכל העולם ביקש מהם לשתות קצת. שיביאו כסף בעצמם; קמצנים. המורה לתנ"ך הגיעה לכיתה וכולם התיישבו במקומם. הנחתי את פחית הקולה בפינת השולחן והסתובבתי כדי להוציא ספר ומחברת. כשהסתובבתי חזרה הקולה שלי כבר לא הייתה שם. אסור להשאיר פחית קולה ללא השגחה. עכשיו מישהו אחר נהנה ממנה. "טוב נו, במילא זה כמעט נגמר..." מלמלתי. לא רציתי להיגרר לריבים על נושא כל כך טיפשי. פתחתי את המחברת, והתכוונתי לרשום את מה שהמורה הכתיבה, אבל בדיוק אז התגלגל לידי כדור קטן, עשוי מנייר. חיכיתי שהמורה תסתובב והרמתי את הפתק; פתחתי אותו וקראתי: "נועה, לאן את רוצה ללכת היום בערב? ~יואב." חייכתי. הוא זכר. לקחתי עיפרון ורשמתי מתחת לכתוב: "לאן אתה רוצה?" גלגלתי את הפתק לכדור ושלחתי אותו בחזרה אחורה. עקבתי אחריו עם העיניים; הוא עצר בדיוק ליד השולחן של יואב. הסתובבתי בחזרה לשולחן שלי והתחלתי להעתיק מהמחברת של יעל את מה שהיא כתבה. לא עבר זמן רב והפתק התגלגל לידי שוב. "אולי לקולנוע? שמעתי שיצא סרט חדש, משהו על מלחמה של ערפדים באנשי זאב." הלב שלי החסיר פעימה. אנשי זאב? מה לאנשי זאב וערפדים? יש ביניהם לפחות הבדל אחד גדול שאני יודעת עליו- אנשי זאב קיימים; ערפדים- לא. "נשמע בסדר" רשמתי ושלחתי אחורה. עד מהרה חזרה התשובה: "אז לאסוף אותך בתשע?" תשע? סביר. הסתובבתי אליו והרמתי אגודל לאות אישור. הוא חייך. שמרתי את הפתק בקלמר והמשכתי להעתיק מהמחברת של יעל. סוף פרק 3.

kittycatbone

New member
יאא מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך אהבתיייייייייייי!!
אוו, וזה כל כך כמו אצלי בבצפר עם הקולה והכל...
רק שבד"כ אנחנו לא קונים סתם בהפסקה רגילה קולה או משהו, אלא רק בהפסקות הגדולות..
המשךךךךך מחכה כבר!!!!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
חח זה גם כמו אצלי בבצפר.

מזה לקחתי השראה. ובאמת יש לנו תנ"ך אחרי ספורט, והרבה דברים בסיפור שלי לקוחים מהחיים. הקטע שאחרי שעור ספורט, עד שהמורה מגיעה, ממש מועתק!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif|../images/Emo29.gifאני אוהת את סגנון הכתיבה

שלך, קליל כזה. הניסוחים מאוד טובים
אמ...
:
יגעתי-ידעתי.
את לא צריכה אחרי כל סיום *קטע* לכשות כוכביות (****). תחברי הכל ביחד או תעשי הנטר וזהו. טוב, מאוד אהבתי את הפרק הזה
בהצלחה!

Galadriel 3000

New member
אבל

אני עושה אנטר גם במקרים אחרים... כוכביות אומר שעבר זמן כזה... ואני יודעת שיגעתי = ידעתי. יצא לי בטעות...חח

Sweet 6teen

New member
אפשר בבקשה את כל הסיפור בקובץ

וורד? פשוט יש לי בילבול סיפורים ואני לא יודעת למה זה שייך אז אני לא קוראת ואני א מגיבה.. זאת מין תגובת שרשרת שכזאת... :) אני מקווה שזאת טירחה... תודה מראש... הבלוג שלי----> http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=Sweet6teen כנסו ותגיבו...

Galadriel 3000

New member
ת'אמת שזה קצת קשה

כי יש לי שני מחשבים בבית- אחד לא מעלה את תפוז ובשני אני לא שומרת את הקבצים שלי. אם בא לך את הסיפור תשלחי לי אימייל- micl_eisrof@walla,.co.il, ותגידי בנושא שזו את (ובעברית)

KaRiNoooSH

New member
האמת שפעם ראשונה שאני קוראת פה..

סיפור של מישהי...וממשד אהבתי,מחכה ל-4

רולדההה

New member
נצל"ש: הבלוג שלי!!!

כולכן מוזמנות בנות! אני מתחננת שתקראו אותו!!!http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=131676 בבקשה תיכנסו...

Sweet 6teen

New member
יווו.... זה מממממש יפה!!!!

אני כבר לא יכולה לחכות ל-4!!! השארת אותי במתח... *לא ידעתי שירח מלא נמשך 5 ימים.....

kittycatbone

New member
את בטוחה?../images/Emo12.gif

דווקא נראה לי שיש..
אני חושבת..
ולי, מדהיםםםם
אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדד!!!

למעלה