סיפורים מהחיים !!!!!!!!!!!

Rinattt

New member
תודה על העידוד...

הפרעת לי באמצע הבריחה...

miri362

New member
רינתי יקרה וטלה חביב מוסר השכל..

היא יושבת עדיין וומתינה לאביר אחר שיבוא ויכבוש את ליבה רק שהפעם היא לא יודעת מהיכן הוא יגיע.... וגם אם לא יבוא זה לא הכי נורא כי לבנתיים חיילי המשמר עדיין עומדים ושומרים על שנתה....

Rinattt

New member
אני אומר לך משהו...

לא ממש שמרו כי כאב לה שהוא הלך וחזר והלך וחזר! שישמרו על שלוות נפשה וליבה! וזה אף אחד לא מסוגל לעשות... סיפור הזוי לדעתי, כי בכדי לרפאות לב שבור רשמת שם שאחד החמורים (הרופא נראה לי) טוען שהתרופה היא אהבה אחרת! אז למה לא מצאה לה אהבה אחרת? פשוט היה לה נוח שיש שומרים עליה? ואם אחד החמורים טען שאין אהבה אמיתית, אז האם היא אהבה באמת? יושבת וממתינה ולא יודעת מתי יגיע? זה מוסר ההשכל? שאנחנו צריכות להיות נשים טובות מבית טוב לבשל לגדל ולשתוק? לחכות מתי יגיע ומתי לא? וכמובןןןןןןן לא יכאב לנו.... יש לנו שומרים! נסי להסביר יותר, כי בנתיים זה מה שהבנתי...

ע פ ר ל ה

New member
שלגייה-היא החמורה האמיתית

שום מוסר השכל ושום "בטיח". יושבת על הגזוזטרא וסורקת שיערה?
יש רק דרך אחת:אסרטיביות!!! שתצא לשטח ותתחיל לתקוף. עאלק סורקה שיערה, וייבש מוחה.

Netta79

New member
עפרל'ה - צודקת../images/Emo13.gif

כרגיל.... יאללה, נושר לך כבר כל השיער ... צאי לשווקים מצאי את זה שיעניק לך תפוחים ותמרים , וימתיק את יומך הוא לא שווה את הכאב !!! בא והלך , חזר והלך ... ישנם 4 רוחות שמיים הממתינות לך - לך !
~נטע

miri362

New member
רינתי סזה אכן סיפור הזוי!!!!!!

אלו אומנם חלקים מחיבור של חיים שלמים אבל מוסר ההשכל האמיתי כאן זה פשוט לא להסתכל אחורה להמשיך הלאה ולחפש את האביר הבא.... סוף שבוע רגוע שיהיה לכולנו...

Rinattt

New member
../images/Emo178.gif ואני ניתחתי מחדש...

חשבתי אני אהבלה ולא מבינה... ככה נתת לי להתאמץ בשעה כזו? יש לי עוד לנקות את הבית!!!

miri362

New member
את מקסימה ומגיע לך../images/Emo24.gif גדול

לפחות גרמתם לי לחייך...

Rinattt

New member
או קיי... הבנת הנקרא...

מנסה... שוב להבין... משעמם לי הלילה אז נא להבין...
נראה אם הבנתי נכון...
הנסיכה החמודה היו לה 7 חמורים, רצתה את כולם, עשתה להם מבחן! 1) השף - ביקשה ארוחה מיוחדת שתאהב - הכין לה לב של דרקון נוראי. (בעעעעעע זה כשר?) 2) הקצין - ביקשה משמר כבוד שלא יפריעו את מנוחתה - וכך עשה! (אטמי אוזניים יספיקו במקום צבא שלם ולא צריך טובות) 3) המחסנאי - ביקשה מחסן גדול להכיל אהבה - הכין מחסן קטן כי אין אהבה אמיתית! (אז זה אומר שהמחסנאי אוהב אותה באמת כשהוא עצמו טוען כך?) 4) הרופא - ביקשה שירפא אהבה נכזבת - הציע לה אהבה אחרת בכדי לרפא, הציע את ליבו שלו! (אפשרי לרפא באמצעות אהבה חדשה? שיציע כסף!) 5) האיש מחשבים - ביקשה מחשב שיכיל את כל סיפור חייה - טען שאין מחשב מספיק גדול! (כאילו דאאאאא? תגדיל זכרון...) 6) העו"ד - ביקשה שייצג אותה באהבה נגד הדרקון - וכך עשה... (חינם? מוזר...) 7) המוכר - ביקשה שימכור לה אהבה - טוען שאין אפשרות (סוף סוף חמור שפוי) ואחרי כל המבחנים בחרה בכלל בנסיך ולא בחמור... שאהבה מאוד, והוא הלך וחזר, והיא רצתה לצאת והוא חזר וביקש לחזור והיא נענתה... (כנועה!) ושוב הוא הלך... ורק אחרי שהתיש אותה עם הלוך\חזור החליטה שדי אליו לא תחזור... כי כבר הספיק לה השברון לב שגרם לה. ועכשיו היא יושבת בחלון, מסתרקת ומחכה לאייל גולן שישיר לה "צאי אל החלון..."
מירי, בקיצור, במקום כל החמורים, יכלת לספר ישר את הסיפור של הנסיך, שמוסר ההשכל שהיא סלחה וסלחה וניסתה ובסופו של דבר התייאשה, מכיוון שהוא נעלם... ועתיד מזהיר לא יכול להציע לה עם התנהגות שכזו... ושהיא בעצם... ממשיכה הלאה בחיים שלה...

miri362

New member
"החמורים"....

השתמשתי במלה חמורים בכוונה תחילה הם בעצם היו אמורים ליהיות אבירים רך מאחר והיא שיחקה איתם כי בעצם את אף אחד מהם לא רצתה באמת . ואכן צדקת שפוי אחד היה שאמר שאין אהבה אמיתית בעולם , או שבעצם אולי יש והיא עדיין לא גילתה....

orturi

New member
מירי, רינת, טלה, עפרה

וכל מי שרוצה, מה המסקנה שלכם? בהתחשב בעובדה שעדיין אוהבת אותו והוא אותה לחכות לו או לא לחכות לו?

miri362

New member
תני המשך לסיפור ...

תנסי לתת המשך לסיפור כרצונך ...אשמח לקרא

המשך לסיפור.....

ואז יום סתוי אחד.... בעודה יושבה בחלון וסורקה שערה.... החליטה על שינוי.... אספה שערה הארוך בצמה ורכבה על סוסה הנאמן לספר הצמרת המקומי פיזרה את שערה הארוך ובקשה תספורת קצרה ונועזת שלא זקוקה לסרוק ארוך ויום יומי לאחר שהסתפרה נראתה והרגישה אחרת.... החליטה לא לחכות יותר לאבירים על סוס לבן מסרה את שמלותיה המתנפנפות לגמדות:) ועברה למיכנסי ג'ינס צמודים ומגפיים שידרה ביטחון בעצמה.... ואז יום אחד הוא הגיע לא נסיך אבל עבורה היה עולם ומלואו היא הפכה אותו לכזה נסיך ליבה.....

וכשההוא חזר.....

כבר לא היתה זקוקה לו היתה שונה.... מצאה אהבה יציבה לא כזו שבאה והולכת כזו שנירדמים לצידה....

תודה../images/Emo13.gif

גבר אחד שאהבתי קרא לי ככה ומאז נשאר... לא יכולה לשנות את הניק....

miri362

New member
אהבתי את הסוף החדש....

אשמח לאמץ אותו רק בלי להיסתפר קצוץ כי עד לפני שנה וחצי היה רק קצוץ מיזה יובלות ושנים ולכן משארך השיער (ואגב אצלי הוא מתולתל) וארוך

למעלה