סיפורים מהחיים

סיפורים מהחיים

שלום לכולם, אני לא יודעת אם הסיפור שלי הוא נדוש או הסוף ידוע מראש או אשמח לדעת ולהבין מה קורה לי. התחתנתי לפני 12 שנה ויש לי שתי בנות בנות 3 ו 6 . בנות מקסימות. מבחוץ משפחה מאושרת. מאז שהתחתנתי לא הייתי מאושרת אבל ככה המשכתי בזוגיות יום אחר יום אחר יום. לפני 5 שנים בעלי קיבל הצעה לעבוד לחול יחד איתנו לתקופה של 4 שנים בארהב. שם כביכול היינו אמורים להיות ביחד. לצערי בגלל שהיינו שם לבד בליהמשפחה המורחבת הוא פשוט עזב אותי בבית והלך 3 פעמים בששבוע עם חברים, בילויים, עיניינים ועזב אותי בבית. חוץ מיזה שהיו לו הרבה טיסות בתוך ארהב. התמודדתי עם לבד והרבה. כמה שניסיתי לדבר וניסתי לבנות את הזוגיות זה לא הלך. הוא פשוט התמכר ל "אמריקה". לא היה לי אף אחד ולכן הכרתי מישהו שתמך בי רגשית בתקופה הקשה שם. תוך כדי גיליתי שבעלי גם בוגד בי עם נערות ליווי בזמן שהוא טס ברחבי ארהב. כלומר הרגשתי נבגדת באופן כפול: גם שהוא נטש אותי שם במקום זר וגם בגד בי פיזית. לכאורה הכל מבחוץ היה נראה מצוין. הוא נתן לי כרטיס אשראי ואמר לי מותק את יכולה לקנות כמה ומה שבא לך. אבל הוא לא היה שם בשבילי. אני כמובן לא יכולתי לחזור לארץ כי הייתי מחוייבת להישאר איתו עד סוף התפקיד. בקיצור אחרי 4 שנים חזרנו לארץ ובהתחלה היה כאן רע מאוד כי הוא המשיך להתנהג אלי לא יפה וגם אני אליו כי הייתי טעונה על 4 שנים מסריחות שהוא נתן לי לחוות. בקיצור גם פה הרגשתי לבד ומצאתי לי מאהב נשוי שסיפק לי חום ואהבה במשך חצי שנה. ועכשיו הדילמה מתחילה. המאהב שלי בימים אלה מתגרש מאישתו ולא בגללי (היא פשוט לא רוצה להישאר איתו והם בהליכי גירושין מתקדמים) ואני... שחשבתי לחיות ככה בבגידות עד 120 פתאום נפתחה בפני האופציה "לעבור" אולי לעתיד טוב יותר עם המאהב ולפתוח חיים חדשים. אני רוצה לציין שאין לי שום אינטרס לנסות לשקם את הקשר עם בעלי בכל מקרה. אני לא יכולה לראות אותי איתו בהקשר הזוגי. הסיבה שאני שומרת על שלום בית זה רק בגלל הילדים כי הוא אבא טוב להם וגם דואג לנו מבחינה כלכלית. אני ניצבת בפני דילמה אמיתית עם עצמי האם לחיות עם מישהו שלא אוהבים יותר רק בשביל ההקרבה לילדים? האם אתם עושים את ההקרבה הזאת? יש לו קשר מצוין על הבנות והן מתות עליו.

גארוטה

New member
מצחיק

מה שבעצם את עושה/תעשי זה להחליף בעל בוגד אחד בבעל בוגד נוסף. פעם את בצד הנבגד ופעם אשה אחרת. הגלגל ימשיך להסתובב והמים הגנובים יאבדו מהר מאד את המתיקות שלהם ואת תמצאי את עצמך שוב בדיוק באותו מקום שאת נמצאת בו עכשיו.

axe9

New member
לא מסכים

נשואים בוגדים גם בשל בעיות קשות בחיי נישואין אם עם הלא חוקי ישנה אהבה גדולה , וסיכוי לחיי זוגיות טובים אין ספק שזה יביא לשינוי משמעותי בחייך בפן הכלכלי לא תהיה בעיה , היחידים שיצטרכו להסתגל למצב החדש הם הילדים ,זה השיקול היחיד שצריך לעמוד לנגד עינך בהצלחה

תודה על התגובה

תודה על התגובה. אני רוצה להגיד שאני לא הולכת לעשות שינויים קיצוניים מהרגע להרגע. אלא זה תהליך של הכנה לחיים משותפים עם המאהב וכו' שזה יכול לקחת שנה מהיום ואולי אפילו יותר. גם להתכונן לגירושין זה לא מהרגע להרגע. זה נכון שיש בינינו אהבה גדולה גם נפשית וגם מינית אבל צריך להיות ריאלים ולראות שהקשר הוא באמת רציני בינינו לחיים. כי גם הוא כרגע בתהליכי גירושין ויקח לו זמן עד שהוא יתייצב בחייו. נראה לי שאני כרגע מנסה להתמודד יותר עם המחשבה של פירוק הקשר שלי באופן רציני יותר מאשר הפירוד עצמו

לא יקרה,

ומסיבה פשוטה - מרגע שהמאהב שלך מתגרש הכללים משתנים ועולם חדש ומלהיב של נשים פנויות ומחפשות נפתח לפניו (לא צריך לספר לך, אני מניח, מה היחסים המספריים בעולם הפנויים-פנויות בגילאים האלה). אז למה לו להיתקע עם עדיין-נשואה + ילדים שעדיין לא החליטה מה היא רוצה לעשות? ובקיצור - אני במקומך עוד לא הייתי מקבל החלטות.

joejoe268

New member
מה את רוצה?

אני חושבת שהמיקוד צריך להיות בך ובילדים ולא במאהב. האופציה איתו תתקיים או לא, את זה אי אפשר לדעת. את נמצאת בקשר שלא טוב לך בו, את אומללה ואין לך שום רצון או אינטרס לשקם את מערכת היחסים הזו. להגיד לך אם להישאר שם בגלל הילדים או לא, לא נראה לי שמישהו יכול... אני יכולה רק לכתוב לך מנסיוני האישי: גם אני התלבטתי ארוכות אם להתגרש או לא בגלל הילדים- ובסוף הבנתי ש: א. זה שאנחנו מתגרשים לא אומר שהוא לא יהיה אבא לילדים (למרות שהוא ניסה להציג את זה כאילו אני גוזלת ממנו את ילדיו) ב. עדיף לילדים לגדול בבית מאושר וללמוד מודל טוב של זוגיות או אושר מאשר לחיות בסבל והקרבה של ההורים שלהם (כמובן זו רק דעתי...). ג. אני בן אדם חזק יותר ממה שחשבתי מבחינה כלכלית- אין ספק שגירושים זה לא צעד כלכלי. אין ספק שאת תצטרכי לתרום את החלק שלך בהכנסה כדי שמצבך יהיה טוב יותר. וכאן, אין משהו שאני יכולה להגיד לך מלבד להתייעץ ולבדוק ולדעת היטב מה יהיה מצבך לאחר הגירושים.

misty10

New member
שימי רגע את המאהב בצד...

כלומר נגיד שהוא לא היה... היית ממשיכה בקשר הנישואין עם בעלך רק בשביל הבנות? גם אם יש להם קשר מדהים עם האבא, הם גם מרגישות את מה שקורה בבית (אלא אם אתם שניכים שחקנים ברמה עולמית) אם את לא מאושרת בחיי הנישואין שלך צריך לפרק, להתייצב לתקופה ואז לבדוק אם המאהב מתאים להיות בן זוג, תחשבי על זה שהוא לא עוזב את אישתו בשבילך, אישתו עושה את זה בשבילו, ואם הוא ירצה להתפרפר קצת... או שלא בא לו להתחייב שוב?

מריוס זכריה

Member
מנהל
הכל קורה לך לא בגללך...

היית אומללה בארה"ב, בגללו. היית לא טובה אליו כי הוא... בסוף בגדת בו כי הוא... גם כשחזרתם לארץ, לא התנהגת אליו יפה, כי הוא... שוב מצאת מאהב, כי הוא... עכשיו את לא יודעת מה יהיה עם המאהב, כי אשתו וכי הוא... אבל אולי תישארי עם בעלך, כי הילדים. אני לא אומר שבעלך לא עשה דברים. אבל לשים הכל עליו? לא נראה לי. אני יותר רואה את זה כמשהו שעשיתם יחד, בשותפות מלאה. למה זה חשוב? כי בגישה הזאת העניינים שהתפספו הגדול עד עכשיו ימשיכו להתפספס עוד ועוד. אנשים בונים לעצמם חיים טובים רק כשהם לוקחים אחריות על המעשים שלהם. תתגרשי, או שלא תתגרשי, אבל את הדפוס הזה כדאי לך לשנות.

seeyou

New member
סיפור של גיסתי יכול לעזור לך

בלי אמריקה ובלי ילדים נשואים בגיל צעיר אך לא מאהבה אחרי תקופה של ניסיונות להיסתדר עם הבעל החליטה לקחת מאהב נשוי+ לאחר תקופה הבינה שעדיף לה להתגרש ולשמור על המאהב עם כול המיגבלות בסוג קשר כזה למדה להיות מקובלת במשפחתו המורחבת
ואפילו עם אישתו החיים לא מספקים לנו מה שאנחנו חפצים או רוצים בגילך או היחידה שיכולה להחליט מה מתאים לך בנקודת זמן מבלי תיכנונים או ביטחונות לא הייתי במקומך לא הייתי בונה להיתחתן עם המאהב אחרי שיתגרש. ייתכן שהחיים כ"מאהבים" מתאימים יותר מנשואים פרק ב' It's not that chocolates are a substitute for love. Love is a substitute for chocolate. In the beginning, the Lord created chocolate, and he saw that it was good. Then he separated the light from the dark, and it was better. יוסי

שילה1

New member
אם רע לך,שקלי להתגרש,לא בגלל

המאהב,ואל תבני עליו. ברגע שיהיה פנוי רשמי-יעבור תקופה די ארוכה של "חגיגות",וגם-מאהב כשלעצמו-נותן לך פתרונות. אבל לגור איתו ועם הילדים?אלו נסיבות שונות לחלוטין. אגב-קשר מצוין של האב עם הבנות אמור להמשך,אך לא תמיד זה קורה.משמורת משותפת נותנת אפשרויות לשני הצדדים,ולדעתי-טובה גם לילדים. לפני כל צעד,מציעה לך להתיעץ עם עורך דין העוסק בדיני משפחה,ואולי אפילו לשקול יעוץ מקצועי,עבורך,בשלב ראשוני. לנושא הדאגה הכלכלית-קחי בחשבון שגירושין מחייבים ירידה ופשרות....

אין שום דילמה, יש בעיקר סרטים

שבהם את חיה. סרטים דלי תקציב מבית פרמאונט פיקצ'רס. אז מה היה לנו כאן? אישה לא מאושרת <אף פעם?> שהתחתנה עם כסף <כי אולי חשבה שבכסף אפשר יהיה לקנות 'אושר'?>, התמידה 6 שנים בריקנות ואומללות מזהרת <מבלי לראות בבעלה בן אדם?> ואף הביאה לתוכה ילדה, בלי לשאול את עצמה מה היא עושה שם בכלל, בזוגיות הזו, אם כל כך לא טוב לה <קונה בכסף? מוכרת כלפי חוץ את 'המשפחה המושלמת'?>. 'נגררה' אחרי הבעל לניכר עם תינוקת בת שנה, נטולת כל תעסוקה אחרת, ועשתה שם עוד אחת לתוך אותה בדידות ממש. מאחר שלא יכלה לעזוב משך '4 שנים מסריחות' גם עשתה מישהו אחר ברומן מתמשך כעונש על הבדידות שלה בזמן שבעלה... מייצר כסף לכרטיס האשראי שלה, שאיתו התחתנה מלכתחילה? בחזור לארץ נשארה אומללה כי נותרה בלי הקביים של תשומת לב גברית, ומאידך המשיכה לנטור טינה על כך שבעלה חיי את חייו המקצועיים והחברתיים כאילו היא ואומללותה לא קיימים כהוא זה, ועל כך הענישה אותו בשנית. כעת נכנסה לסרט מרגש ומרענן כשהטריגר הוא העובדה שמאהב החליט להתגרש <אפילו לא בגללה>, והחלה להזות 'אופציות חדשות' להעתקת האומללות שלה <אני כבר מקנאה בו>. המאהב, כמו הבעל, הם סטטיסטים חסרי חשיבות בסרטים המבוימים היטב, ואין שום אינטרס לתת למי מהם תפקיד יותר אקטיבי ואמיתי בהפקות מבית היוצר. נותר להתנחם שלבנות לפחות בינתיים חיים נחמדים, וקשר מצויין עם האבא. האופציה היחידה לעבור לעתיד טוב יותר לא עוברת במקרה הזה דרך המיטה של מאהב, אלא דרך הספה של הפסיכולוג הקליני. אם באמת מאסת באומללותך <מה שלא באמת נראה כך> פרגני לך בהקדם טיפול איכותי.

Orlandosha

New member
זה מורכב, על פניו, אין לך מה לעשות בקשר הזה,

אבל, הדבר המשמעותי שעולה מדברייך הוא ש'אין לך חיים', לא יצרת משהו משל עצמך (מלבד הבנות כמובן, אבל זה משהו אחר). אם אתם נפרדים, יש לך מקורות פרנסה? אם לא, זה הדבר הראשון שצריך לדאוג לו, ואת יכולה אולי להשתמש במקום ה'נוח' שבו את נמצאת (עם הסטטוס קוו של היחסים כמו שהם) כדי להתחיל ולפתח את עצמך לאיזשהו כוון מפרנס. אם אין דאגות פרנסה, נכון ללכת משם הרגע, בלי קשר למאהב, בלי קשר לכלום, ולקחת אחריות על החיים שלך. ביטול עצמי הוא מקום מאוד!!!!!!!!!!! קשה לחיות ממנו.

תודה על כל התגובות הנפלאות

קראתי את הכל בעיון רב וגם חיטטתי קצת ממקרים דומים של אנשים שעברו אירועים דומים בבלוגים באינטרנט. ובאמת החלטתי שלא מתגרשים רק בגלל שהמאהב מתגרש וזו הזדמנות טובה "לעבור" אליו. הסיפור הוא יותר מורכב: יש ילדים וכו'. ומי אמר שבכלל המאהב ידע להיות בן זוג טוב לי וגם יעריך ויקבל את הילדים שלי? אין ספק שצעדים פזיזים "רק" כי הוא פנוי כרגע אינם מומלצים. אני חושבת שהזמן הוא העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לעצמי (הרי אני גם מכירה אותו רק כמה חודשים) נראה לאן תנשוב הרוח - אולי בעוד כמה שנים אני והוא נהיה מוכנים לבנות ביחד קשר זוגי. לא כרגע בטוח. נראה לי שגם הוא צריך לבנות את עצמו מחדש איתי או בלעדי. לא מרגישה כבר פספוס. אם נועדנו להיות אחד עם השני נהיה ואם לא נשאר מאהבים לנצח במקרה הגרוע. תודה על כל התגובות הם בטח עזרו לי מאוד בשינוי הגישה להישאר במסגרת המשפחתית כרגע

למעלה