סיפורים, הסברים והתנצלות

זואי11

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות ולא מרפה

מקוה שקרן האור הראשונה תהפוך בהקדם לנהרה גדולה

2אנה

New member
ממשיכה להחזיק את האצבעות

מקווה מאוד שכל הדאגה הזו לחינם. באמת לא יתכן שילדה כל כך תוססת ומלאה בשימחת חיים תהייה חולה. תמרה לפי הסיפורים שלך היא שיא הבריאות!

גוליגל

New member
ממשיכה לייחל

מה שהיא אומרת על החיוניות והתסיסה זה באמת נקודת אור. ממשיכה להחזיק אצבעות

טלי2

New member
רק עכשיו קראתי

אויש, אני בטוחה שזה כל כך מדאיג שאי אפשר להתרכז בכלום. אז אני מוסיפה אצבעות מוחזקות ומקווה בכל ליבי שיתברר שזה רק מבנה כזה.

גאיה100

New member
בואי נתחיל מהחלק האופטימי, טוב?

כי אולי נדוש אבל יש כזה משפט שאומר שכל סוף הוא התחלה חדשה נכון? אז הנה את עוברת מדירת 3 חדרים למורחבת עם חמישה, כבר יש יותר מקום להתרווח. ויכול להיות שגם השכנים החדשים יהיו נחמדים. ואם הייתי נורא רוחנית הייתי אומרת לך גם על אנרגיות חיוביות שמשתנות בסביבה חדשה שמאמצת אותך מבחירה. אז מצרפת
על החודשים שהיו ועל הרגעים הקשים שבמעבר ואינשאללה תתמקמו, ותחקרו, ושהעבודה המופלאה הזו שאת עושה רק תמשך. שיהיה בהצלחה.

נתנאלה2

New member
מחזיקה אצבעות

שהכל יהיה בסדר עם תמרה, שיעברו הבדיקות בקלות ובשלום. כשיש בריאות שאר הדברים מסתדרים מאלהם. המון כוחות ומחשבות חיוביות.

בשורות טובות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

... אוייייייייי יקירה כשמדובר בבריאות היקירים שלנו, כל הבפנוכו שלנו מתכווץ...עד שהשיגרה (שאנחנו כנראה לא יודעים להעריכה מספיק) שבה אלינו ... מאחלת לך שכל החששות יתגלו כשומדבר מחזיקה אצבעות ומתפללת איתכם
...

נטעטע

New member
כמובן שרק עכשיו ראיתי

אצבעותי מוחזקות לך כבר מהיום, מבטיחה לחשוב עליכם ביום ראשון, ולא משחררת עד שתודיעי שהכל בסדר.

מאיו

New member
מחזיקה לכם אצבעות

טוב שנקבע תור כל כך מוקדם. זה אמנם המון שעות לחכות, אבל קצר יחסית לתורים בבתי חולים ציבוריים. יש לי המון אצבעות שלא ישתחררו עד לעדכון שהכל בסדר.

יובלבלת

New member
קראתי את כל השרשור וליבי איתך ../images/Emo201.gif

אני מתפללת בשבילכם לבשורות טובות מחר, מי יתן והכל ייסתבר כשום דבר שיש סיבה לדאוג ממנו.
רבה לכם
יובלבלת...

קראתי את הכל ../images/Emo201.gif

אני ממש בשוק שמצאו כזה דבר מבדיקת ראיה/עיניים. טוב מה אני אומרת מצאו "כזה דבר". עוד לא מצאו כלום ואני מאחלת בכל ליבי שגם לא ימצאו כלום. מחזיקה אצבעות של כל המשפחה שלי. שרק יהיה טוב והקיטורים יהיו על מקום העבודה ותו לא.
שיהיה טוב מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחזיקה אצבעות בכל הכוח

ושולחת מלאן תלפים אנרגיות חיוביות מחשבותיי הטובות תהיינה איתכם מחר בבוקר.
חיבוקים גדולים

אפרת12

New member
מחכה לעדכונים מרגיעים

טוב שהצלחתם לארגן מהר כל כך . מחזיקה אצבעות ומתפללת לטוב

למעלה