סיפוריי נולי פרק 12!!!

סיפוריי נולי פרק 12!!!

שרון נכנס לרישמי וכתב,קבלו: אז אמרתי שייש לי אלייכן הפתעה והאמת שכבר חלקכן יודעות שבעוד כ...........שבועיים מהיום 14 יום ו-3 וחצי שעות 27 דק' ו-4 שניות מעכשיו יוצא האלבום המלא שלנו של הגיים בויז!... סוף סוף זה קורה ...מה שהבטחנו לכם שייצא בחגים ובחנוכה סוף סוף קורה והאלבום המלא עם 11 שירים חדשים ודנדשים יוצאים לאור!..... זה אלבום שעבדנו עליו כבר שנה שלמה....רק בשבילכם...רק כדי שתרקדו ותתפננו ותחשבו ותאהבו... גיים בויז האלבום המלא ממש עוד מעט לחנויות! כמה דברים יש לי אלייכם.... זה נכון אני מסכים עם כולכם שהשיר "אשמור את ליבי" עשה את שלו ולמרות זאת הוא ממשיך להתנגן בתחנות הרדיו ובערוץ "מוזיקה 24"... מה ששמתי לב זה לתופעה שמשום שהשיר מזדקן ככה גם כמות ההצבעה והתמיכה שמגלים אליו יורדת.... ----------------------------- אני אישית בכל יום כשאני קם אני יודע שקהל נמעריצות והמעריצים שעומד מאחריינו ותומך בנו יידאג שנשאר במקום ה-1 במצעד של בקי גריפין ובמבוקשים.....ודווקא היום יצא לי לראות שינוי דראסטי שאנחנו הגיים בויז מקום 5 במצעד...?!.....can it be??????????? בואו נפציץ את המצעדים את כל המדינה נרים בייחד ועם המון תעוזה ו"שמחה"...נעבור את מי שהעז לתפוס לנו את המקום הראשון... ובשביל זה אני צריך את עזרתכם....מחר בשעה 5 אחה"צ אני פותח טלוויזייה בערוץ 24 ורואה לי "המבוקשים"....אני אישית ייפציץ את הערוץ ב-אס אם אסים למינייהם על מנת לקדם אותנו.... עכשיו שאלה לי אלייכם......!-----------------מי רוצה לעזור לי????????????????------------ אה??????????????????????????????????? מי????????????????? נתראה מחר בייחד ב-5 במבוקשים.... וחוץ מזה יש לי עוד הפתעה בשבילכם....אבל רק בפרק הבא!......משהו חדש שאף אחד ממכם עדיין לא יודע! אוהב-שלכם נולי...שרון

אוחחח איזה חאמודדדד כפרעליוו

כולם להצביע!! אני בבצפר אז נכנסתי
בוקר טובבב יפות שליי

שרון אני אוהבת אותךךך

שרוניי שלי אניי אוהבתתת אותךך.... אתה החיים שליי אני לא יכולה בילעדייךך מושלםם אחד אתה אהבת חיי חח חפרתי.. בייי אוהבת אותך תגיב לי בקשההה:):)

PashaSh

New member
ואי איזה מתוק ההואואא

יאללה כולם להצביע! יש פה עוד מישהו או שאני היחידה שלא הכה לבצפר?

אווווחחחחחחחח ../images/Emo23.gif

איזהההה שלמווות איזה מאמי.. באאארור שאני מצביעה
שרונולי אוהבת אותךךךך

nata23

New member
שרונייי ימושלם!../images/Emo23.gif

יאהההההההה שרון קודםם כל גם אני הופתעתי שהשיר אשמור את ליבי ירדד למקום כזה!!ואפילו שעברר הזמןן ושמעתי אותו יותר מ-10000000000 פעם אני עדיין אוהבת אותוווו וככה זה גם ימשיך להיות!! תמשיכו להיות הלהקה המספרר 1 בשבילי ואוהבתתתתתתתתתתת אותךך מליוןןןןןןןן ימושלם חולה עליךך הכי שיש בעולםםםםם נטלי גאוןן!

תודה..למרות שכבר קראתי ברשמי חח

ואייייייייייייי איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקק הוא כזה חמודיייייייייייייייי אחח כפרוניי שליי אמאאאאאא אני מתהההה

אעאעאע מושלמוןןןןן../images/Emo99.gif

סוף סוף האלבום יוצאאאאאאאאאא גאד אני מחכה לזה
ומה זה הוא השאיר אותי במתח
איזה הפתעהההההההה
מחכה לפרק הבא
כפרעליו

טוולי

New member
כפרעליווווווווו =)

נולי בעל יפה שלי
כפרעליךךך סופסופ יצאאא האלבוםםםםםםםםםםםםםםם
חעחע איזה מתחחחח מחכה להפתעה שבפרק הבא