סיפורו של GS...

ixmix

New member
סיפורו של GS...

הסיפור מתחיל, כמו כל סיפור טוב, ביום בהיר אחד... (האמת שזה היה יום ממש לא בהיר, השמיים היו קודרים, ענני סערה כיסו את שמי ארצנו וגשם שוטף שטף, כדרכו, את Xמיקס. אבל זה לא נשמע טוב ולכן:) הסיפור מתחיל, כמו כל סיפור טוב, ביום בהיר אחד... Xמיקס יצא את ביתו אשר בעיר הקודש, עלה על קטנועו, ונסע לשכונת המוסכים המכונה גם אזור התעשיה תלפיות. הכוונה הייתה לקנות אופנוע - איזה סוג, איזה גודל ומה בכלל אני הולך לקנות - מי ידע? לאחר עצירה בחומוס תלפיות, חומס בשר ובירה (זה לא קשור, אבל זה היה טעים), הגעתי לאזור המדובר. תחנה ראשונה ואחרונה "יוני אופנועים" (שכולם מכירים את דעתי הטובה עליו). דבר ראשון, אחרי ארוחה כזו - צריך קפה, לא? אז הכנתי לי קפה בפינת השתיה והתחלתי להסתובב בין האופנועים... גבי - "בוקר טוב Xמיקס" אני - "בוקר טוב ומבורך" - "מה מחפש" - "שאלה טובה. חשבתי על GN" - מה אתה משוגע?" - "למה אומר לי ככה?" - "דוביד 2 נוסע טוב יותר מ GN..." - "מה באמת? אבל GN זה אופנוע ושלי הוא קטנוע" - "עזוב אותך, קח GS". - "ואללה?" עוד רבע שעה של סיבוב סביב האופנועים. - "נו, מה עובר לך בראש" - "ראיתי את הGPX, מה אתה אומר עליו". - "הוא במצב מעולה. אין הרבה במצב כזה. אבל..." - "מה אבל?" - "אבל לא מתאים לך. פלסטיקה נשברת -> גברת Xמיקס תולה אותך ואותנו". - "ואללה". עוד 10 דקות, עוד קפה. - "מה עם הדיוורז'ן?" - "עזוב. אתה מקבל כוח מופחת, אופנוע פחות מוצלח ופחות אמין עם הוצאות של 500" - "ואללה". עוד 20 דקות - "טוב גבי, איזה אופנוע ייתן לי משוואת מחיר קניה-מחיר אחזקה הכי טובה?" - "מה עם GS" - "טוב מה? חזרנו לGS?" - "כן". - "ואללה". המשך יבוא...

ixmix

New member
המשך... נגמרו הסיגריות...

איפה היינו? אה, כן, בואללה האחרון שלי עם גבי. טלפון לאשה: - "מותק אני מת עליך" - "מה עשית עכשיו" - "למה את כבר כועסת. לא עשיתי כלום" - "עדיין לא עשית כלום. אתה בטח תעשה" - "לא מה פתאום". - "טוב ביי". - "ואללה". - "גבי תחזור. תביא סיגריה". - "אין" - "מיכאל תביא סיגריה" - "אין. לך לקנות ותביא גם לי קופסא." - "(בנאדם מהרחוב) תביא סיגריה" - "אין. ואני לא מהרחוב, אני פה זמני עד שהTDM המשופר שעומד פה יימכר" - "ואללה? כמה זמן אתה כבר פה?" - "כבר הספקתי לשכוח" - "ואללה". אז יצאתי לקנות סיגריות, וקניתי וישבנו לעשן, ועוד קפה, ונהיה שתיים בצהריים, ואז... טלפון מהאישה: - "קנית אופנוע, נכון?" - "כן" - "יאדפוקאלתחזורהביתהטמבלאמרתילךלאלקנותאופנוע" - "מה?" - "יא דפוק אל תחזור הביתה טמבל אמרתי לך לא לקנות אופנוע" - "אבל מאמי" - "ביי!" - "גבי בוא מהר" - "מה Xמיקס?" - "אמרתי לאשתי שכבר קניתי אופנוע. בוא ננצל את המוממנטום ונדבר על הGS". - "ואללה"... בפרק הבא - סיפורנו ממשיך בבדיקת הGS וגם אניגו קופץ לביקור.

ixmix

New member
הבדיקה

"דוקטור יוני, דוקטור יואש. צריך לבדוק לXמיקס GS". GS שחור, נראה טוב, 60Kק"מ (אמיתי? בספק). גזר הדין: להחליף כמה קטנות, לשפץ קאליפר, לסדר שמונצעס. 13000 ש"חים (מחירון) כולל את כל הסידורים, ותיווך. סבבה. "תגיד, כמה זמן זה יחזיק" פתאום מופיעה דמות חדשה בסיפורנו, ואומרת "Xמיקס?" "כן" "אניגו" "ואללה" "תראה, תביט, שים לב לאופנוע." "נראה טוב, אבל 1-2-3-4-5-6 דברים שצריך לתקן" "יוני יש 1-2-3-4-5-6 דברים לתקן" "אנחנו כבר דיברנו על זה" "אז איפה ייתי" "שאלת כמה זמן זה יחזיק. לא יודע. הק"מ בטח לא אמיתי, האופנוע מתיווך. יכול להיות עוד שבוע אובראול ויכול להיות עוד שנה". עם המזל שלי...

ixmix

New member
אחרי שבוע ...

מגיע לעבודה, מקבל פיצוץ ממישהו שעבר ליד האופנוע והחליט שלא מוצע חן בעיניו. יוצא מבית הספר בסוף היום, מביט באופנוע אאוץ'!!! מכה מאבן כל כך חזקה שהמיכל דלק חיצוני נסדק. נזקים, סתימות התחרקשות, קליפס חלוד שתופס צילינדר, שמן נשרף. אאוץ'. אובראול. עכשיו, אחרי עוד סכום יפה, יש לי GS. גמרתי הרצה, בקרוב קיץ, כמה חודשים נסיעות מנהלתיות. ואז אופנוען מאומן, מפגשים ובסבבה. ואללה.

ixmix

New member
אשתי:

- "תתחדש מאמי. בפעם הבאה ברבנות" אני - "ואללה?" אשתי "ואללה!!!" בקיצ מברוק לעצמי על הGS, נהנה מכל שניה, סוחב כמו אריה, האובראול העלה קומפרסיה באופן דרסטי, מניע כמו חמאה. חדש: קאליפר קדמי רפידות בלם מחזיר שמן טלסקופ קדמי אטם שמן רגלית הילוכים סט אטמים חדש למנוע 2 צילינדרים + חריטת בוכנה מדבקת קרבון להסתיר את השבר החיצוני סט מדבקות מכוערות קסדת נולן N82E דיסק קדמי 4 רגליות חדשות ידית אחרוית חדשה כיסוי במתנה סה"כ 18K ש"ח ויש לי GS במצב מעולה. ועכשיו כולם ביחד: Xמיקס תתחדש!

למעלה