סיפורו של GS...
הסיפור מתחיל, כמו כל סיפור טוב, ביום בהיר אחד... (האמת שזה היה יום ממש לא בהיר, השמיים היו קודרים, ענני סערה כיסו את שמי ארצנו וגשם שוטף שטף, כדרכו, את Xמיקס. אבל זה לא נשמע טוב ולכן
הסיפור מתחיל, כמו כל סיפור טוב, ביום בהיר אחד... Xמיקס יצא את ביתו אשר בעיר הקודש, עלה על קטנועו, ונסע לשכונת המוסכים המכונה גם אזור התעשיה תלפיות. הכוונה הייתה לקנות אופנוע - איזה סוג, איזה גודל ומה בכלל אני הולך לקנות - מי ידע? לאחר עצירה בחומוס תלפיות, חומס בשר ובירה (זה לא קשור, אבל זה היה טעים), הגעתי לאזור המדובר. תחנה ראשונה ואחרונה "יוני אופנועים" (שכולם מכירים את דעתי הטובה עליו). דבר ראשון, אחרי ארוחה כזו - צריך קפה, לא? אז הכנתי לי קפה בפינת השתיה והתחלתי להסתובב בין האופנועים... גבי - "בוקר טוב Xמיקס" אני - "בוקר טוב ומבורך" - "מה מחפש" - "שאלה טובה. חשבתי על GN" - מה אתה משוגע?" - "למה אומר לי ככה?" - "דוביד 2 נוסע טוב יותר מ GN..." - "מה באמת? אבל GN זה אופנוע ושלי הוא קטנוע" - "עזוב אותך, קח GS". - "ואללה?" עוד רבע שעה של סיבוב סביב האופנועים. - "נו, מה עובר לך בראש" - "ראיתי את הGPX, מה אתה אומר עליו". - "הוא במצב מעולה. אין הרבה במצב כזה. אבל..." - "מה אבל?" - "אבל לא מתאים לך. פלסטיקה נשברת -> גברת Xמיקס תולה אותך ואותנו". - "ואללה". עוד 10 דקות, עוד קפה. - "מה עם הדיוורז'ן?" - "עזוב. אתה מקבל כוח מופחת, אופנוע פחות מוצלח ופחות אמין עם הוצאות של 500" - "ואללה". עוד 20 דקות - "טוב גבי, איזה אופנוע ייתן לי משוואת מחיר קניה-מחיר אחזקה הכי טובה?" - "מה עם GS" - "טוב מה? חזרנו לGS?" - "כן". - "ואללה". המשך יבוא...
הסיפור מתחיל, כמו כל סיפור טוב, ביום בהיר אחד... (האמת שזה היה יום ממש לא בהיר, השמיים היו קודרים, ענני סערה כיסו את שמי ארצנו וגשם שוטף שטף, כדרכו, את Xמיקס. אבל זה לא נשמע טוב ולכן